Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dużo pochwy w pochwie 17,2

Dopiero skończyłem malowac listwe xd

Polecane posty

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No jak tam wolisz, ja to mam tak że to co jest pod listwą jest przykręcane a sama listwa nie jest.

Ja nie mam wyboru to nie 32 ten tv waży tyle że czekałem 3lata aż mi ktoś pomoże 

3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał:

Ja nie mam wyboru to nie 32 ten tv waży tyle że czekałem 3lata aż mi ktoś pomoże 

A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręcać. Nieważne zresztą.

Edytowano przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręca. Nieważne zresztą.

Podoba mi się pomalowana tylko trzeba to naprawdę dokładnie zrobić z nożykiem a ja dzisiaj podlozylem kartki kakendarza 2023 resztę zmylem dziececymi na paznokcia xd

Ta konsololo duzo szybsza niz moj laptop i szajsung z ktorego tera nadaje xD
Jak ogladalem na yt jak ludzie.graja.i te.kolory i ekran to od razu zamowilem bo sie zakochalem xD

10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No jak tam wolisz, ja to mam tak że to co jest pod listwą jest przykręcane a sama listwa nie jest.

U mnie taka była ale to beznadziejnie wychodzilo fachowcowi w końcu się wkoorwil i zaczac wiercic xD 

8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręca. Nieważne zresztą.

Ale ona jest z tych nowych pcv 

Bo to było tak że miał lachon przyjechać skrobalem sufit i tak w połowie się wkoowilem że mi się nie chce matka spytała sasiada i jeszcze później mi gladzie zrobil za dodatkowe 400 i malowanie ileś tam na biało też 

Gdybym sie.dzisiaj juz nie odezwal to odezwe sie.z rana na.mojej nowej konsoli trzymajcie.sie Lezak i Elcia, dobrej nocy Wam zycze i udanego 2025 ogolnie :P

• Like 1

15 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A to to ja wiem, mi chodziło że teraz łatwiej wymienić na nową niż kilka lat temu ją odkręcać. Nieważne zresztą.

Jak ty na przystanku 

Haha xD

Do mnie tez miala Katiuszka przyjechac, az zalatwilismy z kumplem geejem nowe zaslony i wyrko dla nas, ale cos nie wyszlo... xD

Ja teraz mam znowu wolna chate, bo wpollokatora nie ma mozliwe ze na dluzej, gdyby wszystko bylo dobrze to bysmy sobie z Katiuszka teraz lezeli u mnie tutaj w wyrku i spedzali razem.wigilie xD

Ale mam misia pluszowego chociaz 🥰🥰 xD

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

W którym to było roku?

Pierwszy remont salonu pół życia temu xD 10k poszło zrobiłem okna pcv podłogi listwy rolety malowanie z gładzi wyro tv 29 crt xD 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się