𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wtedy były takie modne. ;D TO PRAWDA A PAMIĘTASZ TAKI FILM GALERIANKI I TY WYGLĄDASZ NA TYM FOTO JAKBYŚ ŻYWCEM BYŁA WYJĘTA Z TEGO FILMU Edytowano 6 godzin temu przez 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Ta kolezanka.to fajna.laska i mnie lubi bardzo bo jej sie podobam wiec fajna bede mial wigilie xD Moja mama tez jest dla mnie ok xD i ich faceci tez xD Ja zalicze kapiel w bajorku i sie.fajnie ubiore i bede wygladal jak milion dolarow.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Do tej pory nie wiem po co mi byly okulary przeciwsłoneczne jak się już ściemniało na dworzu. Żeby nie było widać przećpanych oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Szczerbaty ale jedyna.osoba ktora.tutaj robi loda w bramie.to ty kotarbie haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ta kolezanka.to fajna.laska i mnie lubi bardzo bo jej sie podobam wiec fajna bede mial wigilie xD Moja mama tez jest dla mnie ok xD i ich faceci tez xD Ja zalicze kapiel w bajorku i sie.fajnie ubiore i bede wygladal jak milion dolarow.xD Pewnie coś schizolu odjeeebiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Bardzo fajne.okulary xD Ogolnie klasa na.tej foto xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Hahah jestem normalnym facetem a nie schizolem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Do tej pory nie wiem po co mi byly okulary przeciwsłoneczne jak się już ściemniało na dworzu. Bo taka moda była lachonow moje też dwie i obie przeciwsłoneczne dużo fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 6 godzin temu Wieczorem pół biedy ja mam zdjęcia typiary co na kwadracie nosila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Fajnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 6 godzin temu Ta co miała przyjechać okulary przeciwsłoneczne w kiblu w kwadracie no 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Katiuszka tez juz pewnie zaciazyla.z jakims.klientem w zakopane.dlatego sie nie odzywa do mnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 6 godzin temu Ile wazylas moja kuzynka 43-44kg na twój wzrost też takie chude xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Zabrala klienta nad grob swojego zmarlego BF i tam zaciazyla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Czasami miewam mysli zeby cos.odjeebac ale nigdy tego nie.robie.bo umiem panowac nad soba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 6 godzin temu Szprycha niezdolna do rodzenia dzieci bez cesarek typiary za młodu to by wymieraly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Jutro woeczorem ide do jazz klubu j odjeebie dobra gre na perkusji grajac z przyjaciolmi jee xD Dlatego musze wypoczywac xD Dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 6 godzin temu Takie chude nie urodza.dziecka bez cesarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, KochamElcie<3 napisał: No mnie.sie.podobaly zawsze.dzwony xD Kojarza mi sie z lata 70 i hippisy xD Peace, love & sex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Takie chude nie urodza.dziecka bez cesarki? Elcia waży dwa razy tyle teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Takie chude nie urodza.dziecka bez cesarki? No raczej nie jak dziecko przejdzie przez miednice co można dwoma rękami objac w pasie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 napisał: Elcia waży dwa razy tyle teraz Przynajmniej się nie rozleci przy heblowaniu Ostatnio to nie lubię takich chudych z wyjątkiem jak lachon jest drobny ale też niski Wysoka wygląda na hasło zjedz coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu To Katiuszka na pewno ma.niezla blizne po cesarce juz na brzuchu dlatego sie ze mna nie spotka bo wie ze mi opadnie na.jej widok od razu, przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Takie chude nie urodza.dziecka bez cesarki? Szczupłość nie ma nic do tego, niejedną znałam wąską w pasie i chudą bardzo a rodziły dzieci normalnie, wymiary nie mają nic do porodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: To Katiuszka na pewno ma.niezla blizne po cesarce juz na brzuchu dlatego sie ze mna nie spotka bo wie ze mi opadnie na.jej widok od razu, przykre Przecież tobie i tak nie staje Edytowano 5 godzin temu przez 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Przy Katiuszce by mi tak stal ze wlewalbym w nia jak pojeebany dlatego mnie.olala, a do tego ma blizne po cesarce no trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: No raczej nie jak dziecko przejdzie przez miednice co można dwoma rękami objac w pasie xd Ej nie gadaj głupot jak nie wiesz, wprowadzasz go w błąd. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Lachon musi mnie.w sobie rozkochac i we mnie musi obudzic sie plomien zeby mi stanal dlatego nie moglbym tak z pierwsza lepsza.do ktorej nic nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Szczupłość nie ma nic do tego, niejedną znałam wąską w pasie i chudą bardzo a rodziły dzieci normalnie, wymiary nie mają nic do porodu. Chrupnie jej coś przy porodzie no jak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: To Katiuszka na pewno ma.niezla blizne po cesarce juz na brzuchu dlatego sie ze mna nie spotka bo wie ze mi opadnie na.jej widok od razu, przykre Jeżeli kobieta się nie roztyje później tylko trzyma podobną wagę to tej blizny prawie wcale nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach