KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Katiuszka u mnie na forum mnie w sobie.rozkochala i do tej pory czekamcna nia jak przyjedzie do mnie, bo kocham ja jak pojeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Aha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ej nie gadaj głupot jak nie wiesz, wprowadzasz go w błąd. xd . U kobiet z małą miednicą pierwszy okres porodu może być przedłużony, skurcze macicy osłabione, niekiedy dochodzi do zahamowania postępu porodu.25 lip 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu No gdybym mial sytuacje ze mnie nagle Katiuszka.przytula.i daje buziaczka w.policzek to momentalnie mi sie.robi twardo na sama mysl juz xD Ja ide spac dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Masakra Według mnie u mega szprych to poród bez cesarki wyrok śmierci Edytowano 4 godziny temu przez Dużo pochwy w pochwie 17,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Bo do stukania dobre zwłaszcza z pileczki wstawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Przejeebane maja te baby z tym rodzeniem dzieci Nie wiem jak w afryce jedna baba robi po 10-15 dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Ale jestem glodny wczoraj u mamy bylem na kolacji ale.dobra salatke.jadlem masakra ale bym opieerdolil znowu xD Moja mama to dobrze gotuje w chooy xD A babcia w Polsce zajeebiste ciasta i paczki piecze xD Tesknie za babcia juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jeżeli kobieta się nie roztyje później tylko trzyma podobną wagę to tej blizny prawie wcale nie widać. Dla oceny, czy poród może odbyć się drogami natury istotne są wymiary miednicy, wymiary główki dziecka i jego masa. Jeśli miednica jest za mała w stosunku do wielkości dziecka mówi się o niewspółmierności główkowo-miednicowej i jest to wskazanie do wykonania cięcia cesarskiego.19 sty 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Klaudiuszowi tez bym zrobil dzieciaka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jeżeli kobieta się nie roztyje później tylko trzyma podobną wagę to tej blizny prawie wcale nie widać. Nie jestem za lataniem po chirurgia plastyczna ale jak komu przeszkadza to chyba laserem można poprawić look tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Klaudiuszowi tez bym zrobil dzieciaka xD Ja bym jej zrobił przez otwór gebowy jak w obcym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Dla oceny, czy poród może odbyć się drogami natury istotne są wymiary miednicy, wymiary główki dziecka i jego masa. Jeśli miednica jest za mała w stosunku do wielkości dziecka mówi się o niewspółmierności główkowo-miednicowej i jest to wskazanie do wykonania cięcia cesarskiego.19 sty 2015 No właśnie,ty tu wklejasz o niewspółmierności a to jest akurat rzadka przypadłość a nie ze każda chuda laska tak ma. Nie myl pojęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Klaudiuszowi tez bym zrobil dzieciaka xD WYSZEDŁBY Z TEGO TAKI SPIERRDOX JAK LEŻAK Edytowano 3 godziny temu przez 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Chcialbym miec dwie zony i patrzec jak sie kochaja we dwie wtedy to chyba by mnie juz totalnie popieerdolilo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Przez otwor geebowy haha XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu Ale to przykre że dopiero gdy zmarla matka po 8mcach pomalowalem listwe tak mi w kość dawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Na pewno fajniejsze dziecko bym mial z klaudiuszem niz z katiuszka bo katiuszka to prostytuutka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu No przykre starosc nie radosc lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No właśnie,ty tu wklejasz o niewspółmierności a to jest akurat rzadka przypadłość a nie ze każda chuda laska tak ma. Nie myl pojęć. Na tym przystanku wygladasz ciasno nawet na dika a co dopiero głowę dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Klaudiusza to juz.w.ogole bym tak kochal ze ja prdl masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Jakbym wyladowal w jednym lozku z klaudix to bym oczom nie wierzyl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: No przykre starosc nie radosc lezak Wgl mam chooine już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Na tym przystanku wygladasz ciasno nawet na dika a co dopiero głowę dziecka No niestety ale ja nigdy nie urodziłam naturalnym porodem dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu A nic nie szkodzi xD To tylko blizna xD Jak jest milosc i uczucie to lachon moze nawet na wozku inwalidzkim byc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu U mnie tez jest choinka juz od.dwoch tygi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu A bolalo Ciebie jak robili cesarke? Masakra jakas to musial byc bol xD Ale.to znaczy ze wagina ciagle ciasna chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: U mnie tez jest choinka juz od.dwoch tygi xD Ja mam malutka xd Hhttps://ibb.co/dfmXjgX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 3 godziny temu Jak sie kocha lachona.to chooy z jakas blizna Ale u mnie bez milosci nie ma niczego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach