ZłyKróliczek 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Ona jest podreczna jak ty szwagier ma 20k albo więcej obciagnie i ma ja nie mam możliwości minety zrobić za hajs Nie jestem podręczną, a twój szwagier to biedak, muszą wynajmować pokoje we własnym domu i siostra dzieli łazienkę z obcymi, co sam pisałeś. To standard pato i jeśli mimo wszystko woli nie iść do pracy... Cóż, patologię macie rodzinnie we krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Nie jestem podręczną, a twój szwagier to biedak, muszą wynajmować pokoje we własnym domu i siostra dzieli łazienkę z obcymi, co sam pisałeś. To standard pato i jeśli mimo wszystko woli nie iść do pracy... Cóż, patologię macie rodzinnie we krwi Oni są extrawertykami wynajmiwali by nawet za darmo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu Tam się tyle dzieje w tydzień czasem co u mnie w rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu Zlykroliczek widac ze twoj zonaty facet w pracy i brakuje ci wlasnie przyrodzenia, wypnij sie skarbie to ci zrobie bombelka dzisiaj xD Gram sobie w gierke na konsoli xD https://i.ibb.co/7zL9HPS/20241217-113832.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu Siostra chyba nawet miała za darmo na wymianę studencka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 294 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Zlykroliczek widac ze twoj zonaty facet w pracy i brakuje ci wlasnie przyrodzenia, wypnij sie skarbie to ci zrobie bombelka dzisiaj xD Ty się już wypinasz kolegom, nie próbuj zmieniać swojej roli pasywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu Mój szwagier jest jak popek wziolby ją w salonie przy wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu ty sie wypinasz mnie zlykroliczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 396 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Ja nie mam pomysłu jak to wydać Gdybyś w końcu ruszył d*pe do roboty to co miesiąc miałbyś taki szczęśliwy dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Nie jestem podręczną, a To jeszcze gorzej pracująca kobieta to dopiero przegryw gdy to słyszę słyszę mam za mało urody słabo się roocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu fajniej sie zyje gdy nie trzeba ruszac duupy do roboty a pieniadze wpadaja za nic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Gdybyś w końcu ruszył d*pe do roboty to co miesiąc miałbyś taki szczęśliwy dzień Nie miałbym ciężko zarobione a w prezencie to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: fajniej sie zyje gdy nie trzeba ruszac duupy do roboty a pieniadze wpadaja za nic xD Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 396 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Nie miałbym ciężko zarobione a w prezencie to co innego Masz rację, samodzielnie zarobione bardziej cieszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu ja zarabialem pienmiadze i mnie nie cieszyly xD ale jak dostaje za nic to ciesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Masz rację, samodzielnie zarobione bardziej cieszą Mniej kiedyś 50tys na allegro i słabo cieszyly bardziej smucily ile się narobilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 50tys to powinno się dostawac za darmo z dywidendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja zarabialem pienmiadze i mnie nie cieszyly xD ale jak dostaje za nic to ciesza Szczęściarz. Ale wiadomo, że nie ma w życiu nic za darmo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu wszystko jest za darmo, szkoda ze ukochanej nie moge miec za darmo niestety, ale wszystko inne = za darmo xD ja spadam lezak musze karte sd 1tb kupic dzisiaj bede pozniej hej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Szczęściarz. Ale wiadomo, że nie ma w życiu nic za darmo.. Jedne udają kleszczoze, inne depresję, inne robią dzieci, inne obladzajom ale gdy typ nie chce pracować to lament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 17 Napisano 4 godziny temu mi tam tacy nie przeszkadzaja o ile nic nie wymagaja ode mnie, ostatnio typ do mnie bezczelnie czy kupie mu piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 17 Napisano 4 godziny temu xD https://ibb.co/ZxZ0HL2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu spieerdalaj w sprayu haha ja god of war odpalilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 294 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: To jeszcze gorzej pracująca kobieta to dopiero przegryw gdy to słyszę słyszę mam za mało urody słabo się roocham Nie interesują mnie twoje urojenia dot. rzeczywistości. A "podręczna" to konstrukt literacki z powieści w gatunku antyutopii. Trudno, żeby ktoś pełnił w rzeczywistości fikcyjną rolę z beletrystyki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 4 godziny temu XD god of war gram xD https://i.ibb.co/x7LQ9Rw/20241217-121231.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 833 Napisano 4 godziny temu Mój boniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 3 godziny temu Super plynnie dziala XD Wylacze chyba telefon niedlugo bo trzeba przejac cala kampanie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 3 godziny temu Kupuje lezak 512gb sd ultra sandisk za £30 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój boniu. Paczkomat zapchany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 221 Napisano 3 godziny temu Kupilem juz xD 1tb najtansze po 80 funtow.to chooy kupilem 512gb za 30 funtow xD Zara wracam na chate i gram w god of war XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach