PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kochamelcie napisał: boj sie ty praavgiczy odpadzie ty mendo jeebana bo trwoj adres tutaj latal wiele razy i jak nie zdechniesz a na pewqno bedziesz na tej melinie mieszkal jeszcze latami to przyjade cie odwiedzic, i nie z katiuszka tylko sam ty kuurwo jeebana bo sie ciebie nie boje frajerze, jestem na ciebie wkuurwiony gnooju jeebany i musisz dostac wpieerdol za te klamstwa tasiemcu jeebany co sie chowa za ekranem -+ I pewnie znowu obsra gacie jak przed Kotarbą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie napisał: katiouszka tez klamie o alfonsach zeby sie mnie pozbyc ... jak ja nienawidze jeebanych klamcow co klamia ja pieerdole dziwie sie ze nikt z tym oidpadem porzadku w realu nie zrobil, bo ja gdybym tak klamal jak on w realu to juz dawno bym w morde dostal xD TO NIE SĄ KŁAMSTWA BO SAM PISAŁEŚ O TYM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, PRACUJEUPOLAKA napisał: I pewnie znowu obsra gacie jak przed Kotarbą xD A WIDZIAŁEŚ JAK FILIP WYGLĄDA? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kochamelcie napisał: ty kuurwo jheebana jak bede w Polsce kiedys to przyjade do ciebie i zobaczymy czy tez taki wygadany bedziesz smieszkowac i klamac mi w twarz ty kuurwo pieerdolona Lepiej porozmawiać z jego matka i pokazać co synus wyprawia w internecie od razu pasożyta wyjeebie z mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Gajja napisał: Lepiej już nie piszmy, niech Filip odpocznie. GAJA POMÓŻ MI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, jebjebjeb napisał: A WIDZIAŁEŚ JAK FILIP WYGLĄDA? xD A ty wiesz jak wyglądasz? Łapy masz jak 12 latek, a brzuch jak u baby w ciąży xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, jebjebjeb napisał: TO NIE SĄ KŁAMSTWA BO SAM PISAŁEŚ O TYM Żartem to jest twoje parszywe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie napisał: policja to powinan ci na chate wlot zrobic i odebrac tego zloma z ktorego piszesz smiieciu a matka powinna cie zamknac w izolatce i odlaczyc internet smieeciu jeebany Nic dziwnego że sobie dysk zaszyfrował bo się tak policji boi xD a jak radiowóz podjechał pod jego blok to prawie się obwiesił ze strachu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 13 godzin temu Dobrze że cię w szkole tyrali Radek do tej pory ma bekę z ciebie przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 12 godzin temu Posty juz skasowane widze pieerdolonw cenzura na zakichanym srorum dla bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska dominacja 1 Napisano 12 godzin temu 37 minut temu, jebjebjeb napisał: A WIDZIAŁEŚ JAK FILIP WYGLĄDA? xD Wygląda jak będziesz ssał pasztetową pod śmietnikiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska dominacja 1 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, kochamelciee napisał: Posty juz skasowane widze pieerdolonw cenzura na zakichanym srorum dla bab Dziwisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 12 godzin temu Normalnie wygladam https://i.ibb.co/6Nqc5Jx/20241222-172046.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 12 godzin temu Przez to ze.mi zbanowali konto nienawidze was juz i tego jeebanego srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 12 godzin temu O jak tu świątecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska dominacja 1 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, kochamelciee napisał: Normalnie wygladam Chyba trochę przypakowałeś kolego https://iili.io/2NDETVs.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 12 godzin temu fajne te przerobki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 12 godzin temu wgram sobie chyba forum na moim vps takie testowe to tam nie bede kasowal takich rzeczy tutaj na bsdforall forum to troche nie moge takich fotek trzymac na glownej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 11 godzin temu Przez to ze.mi zbanowali konto nienawidze was juz i tego jeebanego srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, jak to ogarnąć napisał: Dzięki napisze Jej to bo ma telegrama. p.s Elu Kochana możesz napisać jak to się stało że zostałaś memem? xD Nie porównuj tej pato/sebo/karyny do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach