Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie<3

Katiuszka pewnie teraz umiera w szpitalu na raka kosci, biedna

Polecane posty

tyle mi o sobie napisala i o swojej rodzinie i co robi w zyciu, o ktorej sie budzi i co robi codziennie kazdy dzien mi swoj opisywala i zniknela xD

i na co mi to info?> xD

10 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

sprawdzalem te filmiki piekno tatr i jednak inny glos ma tam kobitka niz ten hej fil xD

Tamta babka z tego co pamiętam była znacznie młodsza i nie chrypiała jak po tygodniu picia spirytusu xD

no fajnie byloby uslyszec takie hej fil w realu ale niestety nie mam szans juz

ide do sklepu po dwa energetyki i nalykam sie tabletek z witaminami i wypije carbo w proszku i proteina szejkowego i znowu bede nabuzowany XD

BRB

15 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Ta to sie naplacze i nacierpi

Nie umiera 

Najbardziej się nacierpiała przez ciebie 

Edytowano przez Malchik Gay

edytowalem jej profil na forum a ta na mnie sie tak wkoorwila ze az sie poplakalem a potem skasuj konto moje to skasowalem, wiec czemu przeze mnie cierpiala?

nic jej nie zrobilem

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

edytowalem jej profil na forum a ta na mnie sie tak wkoorwila ze az sie poplakalem a potem skasuj konto moje to skasowalem, wiec czemu przeze mnie cierpiala?

nic jej nie zrobilem

Obrażałeś Ją 

no koorwa mielismy jechac do Polski a do mnie kumpel czy chce speeda a ja a dawaj czemu nie a potem jak sluchalem muzyki to mi bylo tak dobrze i wzialem pada treningowego i paleczki do perkusji i zaczalem grac do tego co slysze i nagle zaczalem miec taki odlot ze 15 godzin napieerdalalem bez snu XDD i tak kilka dni i mnie ponioslo 😄

• Haha 1

tak fajnie nam sie pisalo, to byl najpiekniejszy czas jaki w zyciu przezylem, gdy pisalismy u mnie na forum a nagle wszystko zniszczylem

Za duzo mi obiecywala ze pojedziemy kamperem dookola wielkiej brytanii ze to i tamto i w ogole a ja wierzylem we wszystko co pisze a te raki kosci i ze ja boli to ja plakalem i mialem stres bardzo no ale przyjechala po mnie do UK ja myslalem ze sie spotkamy a w dniu spotkania wyskakuje ze jest w szpitalu to ja juz kompletnie sie zalamalem psychicznie a potem mi za duzo pisala juz o sobie rzeczy ktore mnie nie interesowaly teraz przynajmniej placze i cierpie ale sie juz tyle nie stresuje

za to ostantio sie modlilem za Katiuszke i jej zdrowie i dzisiaj tez sie pomodle na kolankach 😄

narka spadam sobie grac pa 😄

przez tyle czasu to byla jedyna dziewczyna z jaka pisalem na necie no poza przyjaciolmi i przyjaciolkami na irc gdzie jestem operatorem to z nikim wiecej nie pisalem, i myslelismy ze sie spotkamy i bedziemy razem szczesliwi a tu choy xD

2 miechy nie trenowalem perkusji w ogole a nagle przyjeebalem speeda i jak odpalilem muzyke na wiezy i wzialem pada treningowego to mnie szatan opetal xD jak pukalem do tego co slysze idealnie w tempo to nagle zaczelo mi byc tak dobrze, ale ja pukam od malego dziecka to moze dlatego na mnie to tak zadzialalo wtedy gdy bylem nacpany xDDD

ale fajnie bylo wtedy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować