Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Żaba Monika tańcuje z radości https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/zamach-na-jarmarku-bozonarodzeniowym-w-magdeburgu-sa-ofiary/zhmdtsb Edytowano 9 godzin temu przez Malchik Gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) To już tradycja świąteczna niczym choinka Edytowano 9 godzin temu przez Malchik Gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 9 godzin temu to ty byles tym zamachowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 9 godzin temu Może to byczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 9 godzin temu byczy sie upil i zrobil zamach ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 9 godzin temu jak tam po winku, Gaja? moj wspollokator ostatnio wpadl na chate ze znajomymi i 3 butelki wina wypil xD zostawil mi z pol butelki, myslisdz, zeby wypic? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 9 godzin temu ostatnio znowu bylem w jazz klubie i gralem na perkusji i mi jakis gosc kupil piwo rozpijaja mnie, niedobrze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu https://www.sadistic.pl/t/602673 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: jak tam po winku, Gaja? moj wspollokator ostatnio wpadl na chate ze znajomymi i 3 butelki wina wypil xD zostawil mi z pol butelki, myslisdz, zeby wypic? xD Śpiąco xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ostatnio znowu bylem w jazz klubie i gralem na perkusji i mi jakis gosc kupil piwo rozpijaja mnie, niedobrze xD Weź schizolu wypierdalaj mi z tego tematu. Nic nie można założyć bo zara przychodzi i pierrdoli te wyssrywy Które nikogo nie interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 6 Napisano 9 godzin temu Też właśnie czytałem na WP. xD @buongiorno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Śpiąco xD Najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Śpiąco xD Uważaj żebyś cię nikt nie zgwaaalcil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca pokaż cyca napisał: Też właśnie czytałem na WP. xD @buongiorno xD Hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Śpiąco xD Mogłabyś mi wysłać na priv to wczorajsze zdjęcie z big cycem z wykopu, bo je straciłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Hm? Chyba masz dosyć liczną rodzinę w III rzeszy, wszyscy cali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca pokaż cyca napisał: Mogłabyś mi wysłać na priv to wczorajsze zdjęcie z big cycem z wykopu, bo je straciłem? Nie gadam z tobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 9 godzin temu To milych snow i dobrej nocy Gaja Ja dzisiaj gram na konsoli i ide do sklepu po energetyki i sobie zapodam jeszcze proteina szejkowego i carbo w proszku i nalykam sie tabletek z witaminami i mineralami xD BRB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, caryca pokaż cyca napisał: Chyba masz dosyć liczną rodzinę w III rzeszy, wszyscy cali? Znowu głupoty wymyślasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Znowu głupoty wymyślasz Żartuje sobie, ale przecież tak mówiłaś przy okazji niemieckich korzeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 9 godzin temu Wpadajcie do mnie jak chcecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 14 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Wpadajcie do mnie jak chcecie. CHCIAŁBYM ALE ZA DALEKO MAM DO MĘCIKAŁU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malchik Gay napisał: CHCIAŁBYM ALE ZA DALEKO MAM DO MĘCIKAŁU Nie jadę do mecikala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 8 godzin temu Ty mozesz do mnie wpasc Gaja, bo ja Polski nie lubie, bo polacy to nazisci a ja dla nich jestem zydem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 232 Napisano 8 godzin temu mi tu dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Malchik Gay napisał: 1 godzinę temu, Malchik Gay napisał: Żaba Monika Ma takie myślenie, że "w kazdym kraju są przestępcy" Już to przerabiałam rok czy 2 lata temu z nią, gdy pisałam że ludzie ktorych imigrant nie zab.ije, będą żyć, prosty rachunek no ale trzeba być postępowym i gościnnym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Gajja napisał: Nie jadę do mecikala. Nie musisz jechać bo już tam jesteś dzieciaczku.... A gu gu gu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 29 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1304 Napisano 5 godzin temu Ciekawe z czego mialabym sie cieszyc, nie jestem psychopatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1304 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Hebee napisał: Ma takie myślenie, że "w kazdym kraju są przestępcy" Już to przerabiałam rok czy 2 lata temu z nią, gdy pisałam że ludzie ktorych imigrant nie zab.ije, będą żyć, prosty rachunek no ale trzeba być postępowym i gościnnym.. Rozumiem, ze stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej jest wysoce moralne a milowac bliznich trzeba tylko gdy sa z Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach