Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu Zupełnie nie zna się na kobietach Nie potrafi rozmawiać z kobietami, ale ta jego wybranka- Góra Sadła i tak jest nim zauroczona, bo z takim jej wyglądem nigdy nie trafiłby się jej lepszy Ja w porównaniu do niej to jestem Miss Polski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 15 godzin temu Przystojniak z nieatrakcyjną grubaską? To musi być z nim coś nie tak. Może jest biedny bo nie umie zaciekawić kobiety, więc faktycznie to nudziarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 15 godzin temu Albo zbyt szybko go oceniłaś, a dla niego bardziej liczy się wnętrze niż uroda, dlatego woli brzydszą od Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 14 godzin temu Ale ty toxic. Pokrec mu dopa przed nosem jak inaczej nie umiesz go zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu Boi się zostać zdradzony, bo atrakcyjna kobieta go porzuciła i to przeżywał. Stąd te jego wybory, że im mniej atrakcyjna, tym lepsza Niby to dobrze świadczy, że nie koncentruje się na wyglądzie kobiety, tylko chroni swoje serce przed zranieniem, bo już wie jak to jest, gdy się ma złamane serce, i nie chce już sobie tego w przyszłości fundować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, buongiorno napisał: Ale ty toxic. Pokrec mu dopa przed nosem jak inaczej nie umiesz go zainteresować. Pokręcę, a jakże! Edytowano 14 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Boi się zostać zdradzony, bo atrakcyjna kobieta go porzuciła i to przeżywał. Stąd te jego wybory, że im mniej atrakcyjna, tym lepsza Niby to dobrze świadczy, że nie koncentruje się na wyglądzie kobiety, tylko chroni swoje serce przed zranieniem, bo już wie jak to jest, gdy się ma złamane serce, i nie chce już sobie tego w przyszłości fundować To ten czy już inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Ale ty toxic. Pokrec mu dopa przed nosem jak inaczej nie umiesz go zainteresować. To jak mam go kuhwa zainteresować, jak nie mamy ze sobą kontaktu?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, stachlew crew napisał: albo ma małego penesa To możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: To jak mam go kuhwa zainteresować, jak nie mamy ze sobą kontaktu?! uzyc doopy bo jego osobowosc i motywacje raczej cie nie interesowaly tylko to ze przystojniak i swedzi cie piczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 14 godzin temu Piszecie jak upośledzenieni umysłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: uzyc doopy bo jego osobowosc i motywacje raczej cie nie interesowaly tylko to ze przystojniak i swedzi cie piczka. Jak swędzi niech umyje zapewne już cuchnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: uzyc doopy bo jego osobowosc i motywacje raczej cie nie interesowaly tylko to ze przystojniak i swedzi cie piczka. Nic mnie nie swędzi Boli mnie serce z powodu jego zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, stachlew crew napisał: już ci tu napisali, musisz prowokować ubiorem. pokazywanie cyca/duupy zawsze działa na samca alfa, a jeśli nie jest samcem alfa i nie działa to znaczy że nic nie tracisz bo ma małego penesa. Podobno dla kobiety wystarczy 2 cm. Piszę podobno, bo zawsze partnerzy mieli dłuższego, i nie miałam okazji się przekonać co do prawdziwości tego stwierdzenia. On też zapewne ma dłuższego niż 2 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, buongiorno napisał: uzyc doopy bo jego osobowosc i motywacje raczej cie nie interesowaly tylko to ze przystojniak i swedzi cie piczka. Czemu tak piszesz? Mnie wszystko w nim interesuje. Znam jego motywacje, znam jego osobowość, ale jestem zła na to, jak postąpił. Nie dał mi szansy, bo byłam wtedy w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, Kuui napisał: To ten czy już inny? Ten sam co ostatnio. Nie zebrałam się jeszcze na odwagę, żeby zadziałać cokolwiek przed świętami. Po świętach na pewno to zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Czemu tak piszesz? Mnie wszystko w nim interesuje. Znam jego motywacje, znam jego osobowość, ale jestem zła na to, jak postąpił. Nie dał mi szansy, bo byłam wtedy w związku bo piszesz jak szlampa bez zasad a nie jak jego brzydka zona zapewne dziewica orleanska ktora nie tylko ma z nim seks ale i kocha go tak jak nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Ten sam co ostatnio. Nie zebrałam się jeszcze na odwagę, żeby zadziałać cokolwiek przed świętami. Po świętach na pewno to zrobię Aha wspomniał ktoś, myślałem obracasz drugiego albo i trzeciego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: bo piszesz jak szlampa bez zasad a nie jak jego brzydka zona zapewne dziewica orleanska ktora nie tylko ma z nim seks ale i kocha go tak jak nalezy I co w związku z tym? Tak, zasady się skończyły. Jeszcze coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Kuui napisał: Aha wspomniał ktoś, myślałem obracasz drugiego albo i trzeciego. Mam w planach kolejnego obracać. Ale jeszcze go nie poznałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, buongiorno napisał: kocha go tak jak nalezy Wiesz gdzie mam ją i jej uczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Mam w planach kolejnego obracać. Ale jeszcze go nie poznałam. Poznasz dużo tutaj jest spragniony zapewne już piszą do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 497 Napisano 14 godzin temu Przestań wypisywać prywatnie. Przecież sam zablokowałeś mi pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Przestań wypisywać prywatnie. Przecież sam zablokowałeś mi pocztę. Kto ci zablokował ona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 497 Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, Kuui napisał: Kto ci zablokował ona? Nie wiem. Jakiś zbok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 497 Napisano 14 godzin temu Chwila, moment i wylecę jak z armaty w kosmos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie wiem. Jakiś zbok. Pisałaś z żbikiem takie są efekty napalił na suchary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 497 Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, Kuui napisał: Pisałaś z żbikiem takie są efekty napalił na suchary? W jakim celu pierniczysz takie rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: W jakim celu pierniczysz takie rzeczy? Oczywiste jest jak woda. Nie piszą do kogoś, musiałaś pisać jak mamusia do jakiegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Oczywiste jest jak woda. Nie piszą do kogoś, musiałaś pisać jak mamusia do jakiegoś. Dobra! Wypad oboje z mojego tematu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach