bździna kleszczowa 0 Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, wampir3 napisał: Żaden facet który nie jest kukoldem nie będzie ryzykował życiem i zdrowiem w obronie świni. na pewno żadnej tutejszej bo to albo stare pudła, albo zalane kaszaloty albo chore psychicznie pijaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, buongiorno napisał: Fifi wcale nie jest taki suchoklates, po prostu nie ma rzezby wyglada jak facet, nawet ma bardzo bujne owłosienie ale ostatnio przejechala go kosiarka i ma teraz łysa klate o ile busz mu juz nie odrosl... Ty nie jesteś gruba tylko masz duży tyłek a to różnica. Jak cię ktoś nazwał grubą to raczej na żarty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 10 godzin temu 40 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję to sie nazywa dzien swistaka, wpadlasw petle przegrywu i wylądowalas na fafe. bujasz w oblokach a tylek rosnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, Ostatnia piosenka napisał: A ktoś kiedyś cię tu w ogóle podrywał kiedykolwiek? Ciężko mówić o podrywaniu w tym miejscu, jeżeli wszyscy zasłaniają się obrazkami z neta. Ja tu nawet bałabym się pokazać twarz na zdjęciu, żeby znajomi się nie dowiedzieli, gdzie i o czym piszę. A wg mnie ludzie chronią tutaj swoją prywatność. Ale sama czasem jestem ciekawa z kim tu piszę Jednak znajomości nawiązuję głównie poza kafeterią, bo tak mi bardziej pasuje i od razu wiem przynajmniej, z kim rozmawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 35 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja A guwno to kogo obchodzi. Jesli wyglada gorzej to tym bardziej gorzej dla ciebie miss xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Ciężko mówić o podrywaniu w tym miejscu, jeżeli wszyscy zasłaniają się obrazkami z neta. Ja tu nawet bałabym się pokazać twarz na zdjęciu, żeby znajomi się nie dowiedzieli, gdzie i o czym piszę. A wg mnie ludzie chronią tutaj swoją prywatność. Ale sama czasem jestem ciekawa z kim tu piszę Jednak znajomości nawiązuję głównie poza kafeterią, bo tak mi bardziej pasuje i od razu wiem przynajmniej, z kim rozmawiam. tu same przegrywy i chorzy psychicznie siedzą, jesteś wśród swoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 10 godzin temu na przykład pacjętkasrebrzyska to terytorialna kalarepa stara co ma nassrane w głowie i się rzuca do każdego bo nawet pies z kulawą nogą nie chce na nią naszczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 10 godzin temu To tak jak ty krasnal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: To tak jak ty krasnal. już wstałaś menelico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, bździna kleszczowa napisał: tu same przegrywy i chorzy psychicznie siedzą, jesteś wśród swoich. Nie zamierzam tu pozostać dłużej, gdzie każdy każdego obraża. Po świętach zaczynam nabijanie przebiegu W końcu muszę zaliczyć jeszcze trochę facetów Do tej pory aż za bardzo się szanowałam Pora jeszcze trochę poużywać życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 35 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, bździna kleszczowa napisał: na przykład pacjętkasrebrzyska to terytorialna kalarepa stara co ma nassrane w głowie i się rzuca do każdego bo nawet pies z kulawą nogą nie chce na nią naszczać. Napisal chory psychicznie karzel ktory zaniedbal logopede i sepleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie zamierzam tu pozostać dłużej, gdzie każdy każdego obraża. Po świętach zaczynam nabijanie przebiegu W końcu muszę zaliczyć jeszcze trochę facetów Do tej pory aż za bardzo się szanowałam Pora jeszcze trochę poużywać życia słusznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 10 godzin temu Siedze w domu caly czas i nic nie robie ze swoim cialem w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 10 godzin temu I tak tutaj wszyscy lądują na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Napisal chory psychicznie fajna projekcja. zabij się i oszczędź sobie i innym swojej obecności. Edytowano 10 godzin temu przez bździna kleszczowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 10 godzin temu To ja topless wczoraj https://i.ibb.co/QvzpwGw/20241220-193030.jpg Na razie mam hiatus nic nie robie, ale w koncu zaczne znowu plywac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 10 godzin temu Po swietach zapisuje sie na saune/basen/silownie, i kumpel bedzie mi placil za membership £80 miesiecznie bo mam super kolegow wiec wroce do formy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: A guwno to kogo obchodzi. Jesli wyglada gorzej to tym bardziej gorzej dla ciebie miss xD Niby tak, ale ze względu na to paradoksalnie przynajmniej teoretycznie mam jeszcze jakieś szanse. Bo jeśli wyglądałaby lepiej niż ja, to jaki sens dla niego miałaby taka zmiana lepszej na gorszą? A tak przynajmniej może rozważyć taką opcję zamiany gorszej na lepszą. Ale wszystko w swoim czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Filipcio napisał: Po swietach zapisuje sie na saune/basen/silownie, i kumpel bedzie mi placil za membership £80 miesiecznie bo mam super kolegow wiec wroce do formy xD będziesz za to robił laskę dla kolegi po każdym wspólnym treningu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 6 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie zamierzam tu pozostać dłużej, Bardzo się cieszymy, de.b.i.l.ny trolu. Zrób wypad stad i nigdy nie wracaj. Krzyż ci na drogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 9 godzin temu Haha chcialbys moi przyjaciele anglicy tacy sa ze mam od nich wszystko za darmo xD bo jestem mily i fajny chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 9 godzin temu Tam jest sauna parowa i finska i czysto jest fajny basen w oszklonym pomieszczeniu a za szybami zielen w a ciagu dnia malo ludzi i basen saune puste bo ludzie w pracy a ja nie pracuje wiec moge sobie chodzic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Filipcio napisał: Haha chcialbys moi przyjaciele anglicy tacy sa ze mam od nich wszystko za darmo xD bo jestem mily i fajny chlopak bierzesz w japę i do mordy, nikt nie jest takim frajerem aby za darmo utrzymywać takiego parcha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 9 godzin temu Nie biore a ty bys chetnie wzial widze xD Anglicy to inni ludzie niz polacy, a ja jestem super przyjacielem i im nie szkoda na mnie pieniedzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 9 godzin temu podejrzewam że angol może z urzędu hajs wyciągać za opiekę nad schizofrenikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Filipcio napisał: Anglicy to inni ludzie niz polacy frajerzy, osłabiają się kosztem jakiegoś przyugłupiego brudasa z polski chorego na schizofrenię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slim Shady 0 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja Wyżej srasz niż dupę masz. Widzieliśmy fotę i wcale miss nie jesteś, 4/10 max, i w najlepszym wypadku najwyżej włosy z cipy sobie możesz wyrwać Od 3 miesięcy jojczysz i jeszcze żadnych wniosków nie wyciągnęłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 9 godzin temu Z moimi przyjaciolmi znamy sie od bardzo dawna i mnie kochaja ciesze sie ze ucieklem z polski xD zegnaj Polsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipcio 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Gram sobie czarodziejem w diablo 3 hardcore mode na nintendo switch ale mam radoche xD I podpiete sluchawki po tuningu za 1000zl z kablem za £35 xD Edytowano 9 godzin temu przez Filipcio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna kleszczowa 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Filipcio napisał: Z moimi przyjaciolmi znamy sie od bardzo dawna i mnie kochaja ciesze sie ze ucieklem z polski xD zegnaj Polsko ten napad na sklep jeszcze ci się nie przedawnił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach