kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: to żadna filozofia rozmawiac z doopami. wąskim gardlem jest brak motywacji by pompowac ego cale dnie bo taka szybko sie znudzi i napisze ze nie umie gadac. za caly dzien smskow i 2 telefonow po 15min musialaby pobudke z polykiem i masaz na dobry sen. tylko ze nie umie ta czy inna... dla faceta zaden rarytas.. Som takie co umiom i lubiom, marzenie pf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Nie wiem czy za wygląd, to jest kochanie dzieciaku Kochaj sobie kogo i za co chcesz. Nic mi do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Kochaj sobie kogo i za co chcesz. Nic mi do tego. Idziesz sprzątać? To idź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Zupełnie nie zna się na kobietach Nie potrafi rozmawiać z kobietami, ale ta jego wybranka- Góra Sadła i tak jest nim zauroczona, bo z takim jej wyglądem nigdy nie trafiłby się jej lepszy Ja w porównaniu do niej to jestem Miss Polski Nie chciał cię bo widocznie jesteś jednak brzydsza od tamtej. Trzeba się z tym pogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Ostatnia piosenka napisał: Nie chciał cię bo widocznie jesteś jednak brzydsza od tamtej. Trzeba się z tym pogodzić Tamta to kawał baby, ona lachon, chłop wybrał puszystą i jej się mózg zagotował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, stachlew crew napisał: a jakby miał siurka tak małego że nie sięgałby do końca pochvy? Nie musi sięgać do końca. Przecież za duży może sprawiać ból kobiecie. Ale kobiety znęcają się nad Wami, i mówią, że preferują największe, żeby wpędzić Was w kompleksy, i żebyście nie byli tacy zbyt pewni siebie I w razie czego jest kolejny powód do zerwania, bo mówią: za krótkiego miałeś, i miała prawo z Tobą zerwać, i dlatego musisz odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie musi sięgać do końca. Przecież za duży może sprawiać ból kobiecie. Ale kobiety znęcają się nad Wami, i mówią, że preferują największe, żeby wpędzić Was w kompleksy, i żebyście nie byli tacy zbyt pewni siebie I w razie czego jest kolejny powód do zerwania, bo mówią: za krótkiego miałeś, i miała prawo z Tobą zerwać, i dlatego musisz odpuścić Chcesz poskromić 10.5 cm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Tamta to kawał baby, ona lachon, chłop wybrał puszystą i jej się mózg zagotował. Jeszcze zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jeszcze zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni Gruby lachon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Chcesz poskromić 10.5 cm ? Najpierw wolałabym zobaczyć twarz jednak. Penees to sprawa drugorzędna. Ale twarz i ciało to podstawa. Żadnego zwisającego sadła nie mam ochoty oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Najpierw wolałabym zobaczyć twarz jednak. Penees to sprawa drugorzędna. Ale twarz i ciało to podstawa. Żadnego zwisającego sadła nie mam ochoty oglądać Twarz, za tzytzki i się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Gruby lachon? Nie Ja A nawet jak go nie odbiję to są przecież jeszcze inni, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie Ja A nawet jak go nie odbiję to są przecież jeszcze inni, co nie? Chyba inne, ale co ci tego? Co ty z tego będziesz miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Twarz, za tzytzki i się dogadamy Chyba sobie kpisz? Nie ufam tu nikomu stąd. Wolę poznać kogoś interesującego w realu. Jakaś patologia nie jest w centrum moich zainteresowań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Chyba sobie kpisz? Nie ufam tu nikomu stąd. Wolę poznać kogoś interesującego w realu. Jakaś patologia nie jest w centrum moich zainteresowań Zaufaj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu Śmiało wysyłaj, nikomu nie pokaże. Jestem normalny i fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, stachlew crew napisał: orgazm pochvovy zwiększa szanse na zapłodnienie u kobiet, więc logicznym jest że duży penes jest konieczny do udanego związku. Gdyby to była prawda, to nie byłoby prawie żadnych urodzeń. W Wasze 30 sekund mało która kobieta osiąga orgazm Większość kobiet udaje, żeby nie sprawiać Wam przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, kiroshi napisał: Śmiało wysyłaj, nikomu nie pokaże. Jestem normalny i fajny Na pewno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Na pewno To spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, kiroshi napisał: Chyba inne, ale co ci tego? Co ty z tego będziesz miała Jak poznam innego, to o tamtym szybko zapomnę, i będę się śmiać sama z siebie, że w ogóle zrobił na mnie jakieś wrażenie Właśnie po to jest mi potrzebny ten inny, nowy, lepszy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: To spadaj No pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak poznam innego, to o tamtym szybko zapomnę, i będę się śmiać sama z siebie, że w ogóle zrobił na mnie jakieś wrażenie Właśnie po to jest mi potrzebny ten inny, nowy, lepszy.... To co, 10,5 wchodzi w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, kiroshi napisał: To co, 10,5 wchodzi w grę? Czekaj, wezmę linijkę, żeby dokładnie sprawdzić, ile to w rzeczywistości będzie Dla mnie nie ma problemu. Ale co z twarzą i zwisającym sadłem? Facet musi się podobać. Wolę być sama niż brać sobie byle kogo Edytowano 14 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, kiroshi napisał: To co, 10,5 wchodzi w grę? Ale druga kwestia, to że nie umawiam się z nikim stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Czekaj, wezmę linijkę, żeby dokładnie sprawdzić, ile to w rzeczywistości będzie Dla mnie nie ma problemu. Ale co z twarzą i zwisającym sadłem? Facet musi się podobać. Wolę być sama niż brać sobie byle kogo Nie ma sadła, jest forma z ryja 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Nie ma sadła, jest forma z ryja 10/10 No, super. Ale nie umawiam się z nikim stąd. Na pewno poznam jeszcze kogoś w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: No, super. Ale nie umawiam się z nikim stąd. Na pewno poznam jeszcze kogoś w realu. Masz tzytzki pokazać, a nie się umawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, kiroshi napisał: Masz tzytzki pokazać, a nie się umawiać Doprawdy? Ty nie będziesz mi mówił co ja mam robić, ok? A o moje pokazywanie się nie martw. Pokażę komu i gdzie będę chciała Edytowano 14 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Doprawdy? Ty nie będziesz mi mówił co ja mam robić, ok? A o moje pokazywanie się nie martw. Pokażę komu i gdzie będę chciała Przecież mi chcesz pokazać heloł, a tak w ogóle, jaki ty masz przebieg? Bo może nie będę zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kiroshi napisał: Przecież mi chcesz pokazać heloł, a tak w ogóle, jaki ty masz przebieg? Bo może nie będę zainteresowany Ja Tobie? Nic mi o tym nie wiadomo Dopiero zaczynam robić przebieg Edytowano 14 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach