kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Ja Tobie? Nic mi o tym nie wiadomo A lubisz skakać, czy bardziej kłoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: A lubisz skakać, czy bardziej kłoda? Wszystkiego po trochu Lubię różne pozycje A czy kłoda to nie wiem, chyba raczej nie Nikt mnie tak nigdy nie nazwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 13 godzin temu 47 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Żadnego zwisającego sadła nie mam ochoty oglądać A tobie brzuch może wystawać? Podobno też masz jakiegoś faceta, też mu brzuchol wystaje? W ogóle masz mental toksycznej hotki nie będąc hotką i to jest najgorsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Wszystkiego po trochu Lubię różne pozycje A czy kłoda to nie wiem, chyba raczej nie Nikt mnie tak nigdy nie nazwał. Ok. Nadajesz się, wstępnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: A tobie brzuch może wystawać? Podobno też masz jakiegoś faceta, też mu brzuchol wystaje? W ogóle masz mental toksycznej hotki nie będąc hotką i to jest najgorsze. Może mi leciutko odstaje, ale nie zwisa. Mam apetyczne krągłości. A ja mówię o czymś nieapetycznym, co budzi wstręt, że ktoś tak się mógł zaniedbać, i o zwisających wałach tłuszczu. To jest jednak różnica Mi nic nie zwisa, jeśli masz na myśli moje zdjęcie Facetowi też odstaje, ale z twarzy jest 10/10. Piękny facet, ale niestety mocno zaburzony, i chcę kogoś normalniejszego. Edytowano 13 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, stachlew crew napisał: pewnie ulana jesteś jak locha maciora Nie wiem, co dla kogo znaczy ulana. Przystojniak na gorszą ode mnie poleciał. A Tobie się nie muszę podobać. Bierz się za jakiś płaski szkielet a ode mnie odpłyń, bo szkoda mi czasu na dyskusje z kimś komu nie pasują krągłości u kobiet Edytowano 13 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie wiem, co dla kogo znaczy ulana. Przystojniak na gorszą ode mnie poleciał. A Tobie się nie muszę podobać. Bierz się za jakiś płaski szkielet a ode mnie odpłyń, bo szkoda mi czasu na dyskusje z kimś komu nie pasują krągłości u kobiet Gorszą ode mnie, to nie brzmi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 13 godzin temu A wy nie widzieliście jej fotki? Dawała foto z łazienki, może ktoś skopiował. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: A wy nie widzieliście jej fotki? Dawała foto z łazienki, może ktoś skopiował. nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Gorszą ode mnie, to nie brzmi dobrze Dlatego jeszcze wierzę, że uda mi się go odbić, bo dokładnie wiem jak ona wygląda. Ale dobra strategia musi być, bo facet stety/niestety na pewno ma zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Może mi leciutko odstaje, ale nie zwisa. Mam apetyczne krągłości. Wolę nie wnikać co ci Jeszcze wystaje A na poważnie to nawet jeśli jesteś zapasiona to nie będę cię potępiał tak jak ty innych ale to co już piszesz to jak najbardziej. I proszę nie wciskaj kitu jak każda grubaska o apetycznych krągłościach bo to jest groteska. Jeśli nie potrafisz schudnąć to lepiej milczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie wiem, co dla kogo znaczy ulana. Przystojniak na gorszą ode mnie poleciał. A Tobie się nie muszę podobać. Bierz się za jakiś płaski szkielet a ode mnie odpłyń, bo szkoda mi czasu na dyskusje z kimś komu nie pasują krągłości u kobiet płaski szkielet to mój typ xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 13 godzin temu Z foto myślę, że ma tak 70-80 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: płaski szkielet to mój typ xD No i spoko. Nie neguję. Więc dlaczego ktoś neguje moje krągłości? Dla mnie się podobają. Opisuję to, co widzę w lustrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Z foto myślę, że ma tak 70-80 kg No widzisz skarbeńku w końcu ktoś na kogo tle możesz się polansować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: No i spoko. Nie neguję. Więc dlaczego ktoś neguje moje krągłości? Dla mnie się podobają. Opisuję to, co widzę w lustrze. krągłości też są wporzo zwł figura klepsydra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Ostatnia piosenka napisał: No widzisz skarbeńku w końcu ktoś na kogo tle możesz się polansować Przecież pisałeś że ja ważę 100. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Dlatego jeszcze wierzę, że uda mi się go odbić, bo dokładnie wiem jak ona wygląda. Ale dobra strategia musi być, bo facet stety/niestety na pewno ma zasady Pamiętasz tytuł tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Pamiętasz tytuł tematu? Pamiętam. W złości tak piszę. Ale i tak jeszcze zawalczę. Ma szansę jeszcze zyskać w moich oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, Gajja napisał: Przecież pisałeś że ja ważę 100. Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 12 godzin temu A jakie masz cyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas Pokaż dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Pokaż dupę Sam pokaż bicepsy najpierw a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas Wszyscy tu jesteście ostro poje.bani! Zobaczycie jeszcze ile się namęczycie, żeby wyrwać kiedyś własne dzieci (zwłaszcza dorastające dziewczynki) ze szponów anoreksji, bulimii Nie zdajecie sobie sprawy, jaką presję na tych biednych dzieciach wszyscy takimi zachowaniami wywieracie. Chore.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Wszyscy tu jesteście ostro poje.bani! Zobaczycie jeszcze ile się namęczycie, żeby wyrwać kiedyś własne dzieci (zwłaszcza dorastające dziewczynki) ze szponów anoreksji, bulimii Nie zdajecie sobie sprawy, jaką presję na tych biednych dzieciach wszyscy takimi zachowaniami wywieracie. Chore.... No ja nie wywieram to tu szukają modelek 10/10 a jak nie to gnoja i jeżdżą jak po łysej kobyle co ty ja bym se mogła zrobić operacje plastyczna i schudnąć jeszcze z 10 kilo ale mi nie zależy na tym żeby kogoś mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Sam pokaż bicepsy najpierw a nie 27 cm po silce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, buongiorno napisał: Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas To faceci mają problem, bo są za mało męscy. I dlatego wymuszają "odpowiednią" (ich zdaniem) wagę na kobietach. Nie daj się tej presji. Niech oni przytyją i zaczną wreszcie wyglądać jak prawdziwi faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: No ja nie wywieram to tu szukają modelek 10/10 a jak nie to gnoja i jeżdżą jak po łysej kobyle co ty ja bym se mogła zrobić operacje plastyczna i schudnąć jeszcze z 10 kilo ale mi nie zależy na tym żeby kogoś mieć Wolisz żarcie i robić masę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, kiroshi napisał: A jakie masz cyce? 53kg ... jak szafa i plaska deska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach