kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: 53kg ... jak szafa i plaska deska Dobra dupom nadrobi i musi skakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: 53kg ... jak szafa i plaska deska Nie twój interes oblechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, buongiorno napisał: Nie twój interes oblechu Samuel to jest gości i nosi garnitur, trochę szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 13 godzin temu Drogie Panie mnie nie interesuje jak wyglądacie, ale pisząc na forum sprawach prywatnych z .... same domyślacie. Ani kasy ani klasy wy nie macie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, buongiorno napisał: Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Gajja napisał: Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD 56 to ty miałaś w podstawówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Gajja napisał: Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD jeszcze pisza jak do swojej starej klempy ktora im nie daje a to chyba ludzie pracujacy a nie jakies menele spod budki z piwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, Kuui napisał: Drogie Panie mnie nie interesuje jak wyglądacie, ale pisząc na forum sprawach prywatnych z .... same domyślacie. Ani kasy ani klasy wy nie macie. one tutaj po atencje od spermow przyszly, podpompowac sie na wieczor, puszczają szczępki info by sie dopytywali a facety sobie z lachonikow beczulkę kręco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 27 minut temu, buongiorno napisał: Nie twój interes oblechu WYGLĄDASZ NA 83 A NIE 53 Edytowano 13 godzin temu przez wampir3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 95 Napisano 13 godzin temu Ty szczerbolu nie wypowiadaj się na temat kobiecej urody, bo reprezentujesz patologie, a tam są inne kanony piękna xD To jest Ela? https://lh3.googleusercontent.com/proxy/MCYKUh6Zi6vxImzY26GdtXu9Uw-lbGcrYX7li0LlpEEH3dXpCZpKgDC0kCpBGjW9l6wUO5UFSMSS6zlIOb5JcprErlhy52bxyBKRL3P6gN3sc1OjEHPAwQ 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Ty szczerbolu nie wypowiadaj się na temat kobiecej urody, bo reprezentujesz patologie, a tam są inne kanony piękna xD To jest Ela? Ale mam przyjaciółki które są pięknymi kobietami i wiem jak one wyglądają a jak wy maciory xD O KURRWA TY ALE JAJA FAKTYCZNIE TO ELA CIEKAWE JAK TO WYTŁUMACZY 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, Gajja napisał: Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD No dokładnie. Mnie też stać na kogoś lepszego niż patusy stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 5 Napisano 12 godzin temu 41 minut temu, wampir3 napisał: Ale mam przyjaciółki które są pięknymi kobietami i wiem jak one wyglądają a jak wy maciory xD O KURRWA TY ALE JAJA FAKTYCZNIE TO ELA CIEKAWE JAK TO WYTŁUMACZY Piękne są ale po 4 jabolach xD jedna okazała się być facetem z kradzionymi fotami druga wygląda jak trans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, PRACUJEUPOLAKA napisał: Piękne są ale po 4 jabolach xD jedna okazała się być facetem z kradzionymi fotami druga wygląda jak trans PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, wampir3 napisał: PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ? Piszę o Katiuszce i Nimfetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PRACUJEUPOLAKA napisał: Piszę o Katiuszce i Nimfetce Czyli znowu wymyślasz głupoty nieprawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 5 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, wampir3 napisał: PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ? A dziewczyny to się ciebie brzydziły już od czasu szkoły stąd ta nienawiśc do nich. Edytowano 12 godzin temu przez PRACUJEUPOLAKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, wampir3 napisał: Czyli znowu wymyślasz głupoty nieprawdziwe Nie osmieszaj się bo nawet wykopie wyśmiali twoją lejdi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 12 godzin temu 52 minuty temu, wampir3 napisał: WYGLĄDASZ NA 83 A NIE 53 A wiesz, że jak facet nie waży w okolicach 100 kilo, i nie ma męskiej sylwetki, to dla mnie osobiście jest zerem i totalnym przegrywem? Facet musi wyglądać jak facet. Dobrze by było, żeby też umiał się bić, i mnie obronić kiedy trzeba. Ale to ostatnie to już chyba tylko wymaganie dla ślicznotek 10/10 Z moim facetem pewnie byśmy uciekali, żeby nas obojga nie pobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PRACUJEUPOLAKA napisał: Nie osmieszaj się bo nawet wykopie wyśmiali twoją lejdi xD Ciekawe kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 5 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, wampir3 napisał: PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ? A reszte hejtujesz bo każda z nich dała ci kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: A wiesz, że jak facet nie waży w okolicach 100 kilo, i nie ma męskiej sylwetki, to dla mnie osobiście jest zerem i totalnym przegrywem? Facet musi wyglądać jak facet. Dobrze by było, żeby też umiał się bić, i mnie obronić kiedy trzeba. Ale to ostatnie to już chyba tylko wymaganie dla ślicznotek 10/10 Z moim facetem pewnie byśmy uciekali, żeby nas obojga nie pobili Żaden facet który nie jest kukoldem nie będzie ryzykował życiem i zdrowiem w obronie świni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PRACUJEUPOLAKA napisał: A reszte hejtujesz bo każda z nich dała ci kosza To ja im dałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 35 Napisano 12 godzin temu Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 13 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego. Ma większe szanse od ciebie wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 46 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego. Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja Edytowano 11 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego. Sama z siebie śmiejesz. Pisałaś można wziąć z tego forum upoślaczka nawet krzaczka. Przerobisz na swoje modły zrobisz z niego mężczyznę. Naprzyklad z owsika czy inny z autyzmem czy czymś innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 26 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! Fifi wcale nie jest taki suchoklates, po prostu nie ma rzezby wyglada jak facet, nawet ma bardzo bujne owłosienie ale ostatnio przejechala go kosiarka i ma teraz łysa klate o ile busz mu juz nie odrosl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Gajja napisał: Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD To nie jest tak Klaudiuszku, zobacz. W przypadku polityków wystarczy nie kraść, a w twoim przypadku wystarczy NIE KŁAMAĆ. To nie jest tak, że cały świat się na ciebie uwziął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: No dokładnie. Mnie też stać na kogoś lepszego niż patusy stąd A ktoś kiedyś cię tu w ogóle podrywał kiedykolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach