Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Jednak przystojniak, o którym ostatnio pisałam to zwykły buc i nudziarz, w dodatku bez jaj 😌

Polecane posty

2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

53kg ... jak szafa i plaska deska

Dobra dupom nadrobi i musi skakać

2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

53kg ... jak szafa i plaska deska

Nie twój interes oblechu

2 minuty temu, buongiorno napisał:

Nie twój interes oblechu

Samuel to jest gości i nosi garnitur, trochę szacunku

Drogie Panie mnie nie interesuje jak wyglądacie, ale pisząc na forum sprawach prywatnych z .... same domyślacie. Ani kasy ani klasy wy nie macie. 

31 minut temu, buongiorno napisał:

Ja waze 53 i mi piszą że gruba jestem a nie normalnej budowy ciała no niestety nie jest się modelka ale bez przesady że grubas 

Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD

4 minuty temu, Gajja napisał:

Ja mam 56 i dobrze się czuje z tą wagą. A tutaj żeby być zaakceptowana to trzebaby się przymilać do tych przegrywów, a ja nie będę tego robić xD

jeszcze pisza jak do swojej starej klempy ktora im nie daje a to chyba ludzie pracujacy a nie jakies menele spod budki z piwem

20 minut temu, Kuui napisał:

Drogie Panie mnie nie interesuje jak wyglądacie, ale pisząc na forum sprawach prywatnych z .... same domyślacie. Ani kasy ani klasy wy nie macie. 

one tutaj po atencje od spermow przyszly, podpompowac sie na wieczor, puszczają szczępki info by sie dopytywali a facety sobie z lachonikow beczulkę kręco

23 minuty temu, Gajja napisał:

No dokładnie. Mnie też stać na kogoś lepszego niż patusy stąd 😌

41 minut temu, wampir3 napisał:

Ale mam przyjaciółki które są pięknymi kobietami i wiem jak one wyglądają a jak wy maciory xD

O KURRWA TY ALE JAJA FAKTYCZNIE TO ELA  CIEKAWE JAK TO WYTŁUMACZY 🤣🤣🤣

Piękne są ale po 4 jabolach xD jedna okazała się być facetem z kradzionymi fotami druga wygląda jak trans

3 minuty temu, wampir3 napisał:

PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ?

A dziewczyny to się ciebie brzydziły już od czasu szkoły stąd ta nienawiśc do nich.

Edytowano przez PRACUJEUPOLAKA

Przed chwilą, wampir3 napisał:

Czyli znowu wymyślasz głupoty nieprawdziwe 

Nie osmieszaj się bo nawet wykopie wyśmiali twoją lejdi xD

52 minuty temu, wampir3 napisał:

WYGLĄDASZ NA 83  A NIE 53

A wiesz, że jak facet nie waży w okolicach 100 kilo, i nie ma męskiej sylwetki, to dla mnie osobiście jest zerem i totalnym przegrywem? Facet musi wyglądać jak facet. Dobrze by było, żeby też umiał się bić, i mnie obronić kiedy trzeba. 😌

Ale to ostatnie to już chyba tylko wymaganie dla ślicznotek 10/10 😩 Z moim facetem pewnie byśmy uciekali, żeby nas obojga nie pobili 🤣🤣🤣

4 minuty temu, wampir3 napisał:

PISZESZ o KLAUDIUSZU i POKAHONTAZ?

A reszte hejtujesz bo każda z nich dała ci kosza

8 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego.

Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać 😄 Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa 😉 Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! 😌

Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję 🙄 Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja 🙄

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

9 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Bawi mnie ten troll xD typiara myslaca ze wyrwie kazdego.

Sama z siebie śmiejesz.

Pisałaś można wziąć z   tego forum upoślaczka nawet krzaczka.

Przerobisz na swoje modły zrobisz z niego mężczyznę. Naprzyklad z owsika czy inny z autyzmem czy czymś innym.

14 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać 😄 Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa 😉 Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! 😌

Fifi wcale nie jest taki suchoklates, po prostu nie ma rzezby

wyglada jak facet, nawet ma bardzo bujne owłosienie ale ostatnio przejechala go kosiarka i ma teraz łysa klate o ile busz mu juz nie odrosl...

1 godzinę temu, Gajja napisał:

To nie jest tak Klaudiuszku, zobacz. W przypadku polityków wystarczy nie kraść, a w twoim przypadku wystarczy NIE KŁAMAĆ. 

To nie jest tak, że cały świat się na ciebie uwziął 🙂

1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

No dokładnie. Mnie też stać na kogoś lepszego niż patusy stąd 😌

A ktoś kiedyś cię tu w ogóle podrywał kiedykolwiek? 

16 minut temu, buongiorno napisał:

Fifi wcale nie jest taki suchoklates, po prostu nie ma rzezby

wyglada jak facet, nawet ma bardzo bujne owłosienie ale ostatnio przejechala go kosiarka i ma teraz łysa klate o ile busz mu juz nie odrosl...

Ty nie jesteś gruba tylko masz duży tyłek a to różnica. 

Jak cię ktoś nazwał grubą to raczej na żarty xD

40 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję

to sie nazywa dzien swistaka, wpadlasw petle przegrywu  i wylądowalas na fafe. bujasz w oblokach a tylek rosnie.😅

28 minut temu, Ostatnia piosenka napisał:

A ktoś kiedyś cię tu w ogóle podrywał kiedykolwiek? 

Ciężko mówić o podrywaniu w tym miejscu, jeżeli wszyscy zasłaniają się obrazkami z neta. Ja tu nawet bałabym się pokazać twarz na zdjęciu, żeby znajomi się nie dowiedzieli, gdzie i o czym piszę. A wg mnie ludzie chronią tutaj swoją prywatność. Ale sama czasem jestem ciekawa z kim tu piszę 🙂 Jednak znajomości nawiązuję głównie poza kafeterią, bo tak mi bardziej pasuje i od razu wiem przynajmniej, z kim rozmawiam.

1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję 🙄 Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja 🙄

A guwno to kogo obchodzi. Jesli wyglada gorzej to tym bardziej gorzej dla ciebie miss xD 

1 minutę temu, bździna kleszczowa napisał:

tu same przegrywy i chorzy psychicznie siedzą, jesteś wśród swoich. 

Nie zamierzam tu pozostać dłużej, gdzie każdy każdego obraża. Po świętach zaczynam nabijanie przebiegu 🙂 W końcu muszę zaliczyć jeszcze trochę facetów 😅 Do tej pory aż za bardzo się szanowałam 🙂 Pora jeszcze trochę poużywać życia 😌

9 minut temu, bździna kleszczowa napisał:

na przykład pacjętkasrebrzyska to terytorialna kalarepa stara co ma nassrane w głowie i się rzuca do każdego bo nawet pies z kulawą nogą nie chce na nią naszczać. 

Napisal chory psychicznie karzel ktory zaniedbal logopede i sepleni

I tak tutaj wszyscy lądują na stałe 😆 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się