Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Jednak przystojniak, o którym ostatnio pisałam to zwykły buc i nudziarz, w dodatku bez jaj 😌

Polecane posty

Po swietach zapisuje sie na saune/basen/silownie, i kumpel bedzie mi placil za membership £80 miesiecznie bo mam super kolegow wiec wroce do formy xD

14 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

A guwno to kogo obchodzi. Jesli wyglada gorzej to tym bardziej gorzej dla ciebie miss xD 

Niby tak, ale ze względu na to paradoksalnie przynajmniej teoretycznie mam jeszcze jakieś szanse. Bo jeśli wyglądałaby lepiej niż ja, to jaki sens dla niego miałaby taka zmiana lepszej na gorszą? A tak przynajmniej może rozważyć taką opcję zamiany gorszej na lepszą. Ale wszystko w swoim czasie 😌

13 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Nie zamierzam tu pozostać dłużej,

Bardzo się cieszymy, de.b.i.l.ny trolu. Zrób wypad stad i nigdy nie wracaj. Krzyż ci na drogę.

Haha chcialbys moi przyjaciele anglicy tacy sa ze mam od nich wszystko za darmo xD bo jestem mily i fajny chlopak 🤣

Tam jest sauna parowa i finska i czysto jest fajny basen w oszklonym pomieszczeniu a za szybami zielen w a ciagu dnia malo ludzi i basen saune puste bo ludzie w pracy a ja nie pracuje wiec moge sobie chodzic xD

Nie biore a ty bys chetnie wzial widze xD

Anglicy to inni ludzie niz polacy, a ja jestem super przyjacielem i im nie szkoda na mnie pieniedzy xD

2 godziny temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Proszę Cię.....A co w tym trudnego dla faceta osiągnąć wagę 100 kilo? Każdy powinien tyle mieć. Byłoby przynajmniej w czym wybierać 😄 Ja nie zwracam już uwagi na suchoklatesów pokroju Filipa 😉 Z moją sylwetką nawet bym do takiego nie pasowała wyglądem. Facet to musi jednak wyglądać jak facet! 😌

Poza tym, ja wcale tak nie myślę, że wyrwę każdego, ale wiem, że mogę. Z przystojniakiem było bardzo blisko, ale sama zje.ba.łam, przyznaję 🙄 Piszę Ci, tłuku, że ona wygląda znacznie gorzej niż ja 🙄

Wyżej srasz niż dupę masz. Widzieliśmy fotę i wcale miss nie jesteś, 4/10 max, i w najlepszym wypadku najwyżej włosy z cipy sobie możesz wyrwać 😄 Od 3 miesięcy jojczysz i jeszcze żadnych wniosków nie wyciągnęłaś? 😄 

Z moimi przyjaciolmi znamy sie od bardzo dawna i mnie kochaja 😄

ciesze sie ze ucieklem z polski xD

zegnaj Polsko 😄

Gram sobie czarodziejem w diablo 3 hardcore mode na nintendo switch ale mam radoche xD

I podpiete sluchawki po tuningu za 1000zl z kablem za £35 xD

Edytowano przez Filipcio

Alfons wpadl z jakas kolezanka angielka znowu FAK a ja nago leze w lozku xD

4 minuty temu, Slim Shady napisał:

Wyżej srasz niż dupę masz. Widzieliśmy fotę i wcale miss nie jesteś, 4/10 max, i w najlepszym wypadku najwyżej włosy z cipy sobie możesz wyrwać 😄 Od 3 miesięcy jojczysz i jeszcze żadnych wniosków nie wyciągnęłaś? 😄 

Pokaz to. Chce wiedziec jak wyglada ta miss.

Napad na sklep mam z glowy mialem 3 lata kuratora na glowie, ale chodzilem do college i zdawalem egzaminy z dobrymi ocenami to sie odczepil ode mnie i juz dawno po karze, jestem wolny 😄

W Polscez w Anglii nigdy prawa nie zlamalem i nie lamie.prawa, moge spac spokojnie 😄

od lekow tez jestem wolny xD

moj alfons bierze leki tyle lat i jakos widze po nim jakie jazdy czasem ma, ja jestem wolny od.lekow.i chorob psychicznych krasnal

Marnuje zycie i trace czas grajac w.diablo 3 na nintendo switch chce sobie uber czarodzieja zrobic i rozpieerdalac wszystko w hardcore mode😄 ze padne to po grze xD

Edytowano przez Filipcio

chory czy nie chory jestem szczesliwy przynajmniej 😄 bo wylecialem z Polski haha

AncientWisdom mi napisal, zebym ignorowal to co ludzie pisza o mnie ze jestem chory psychicznie albo ze daje duupy za dach nad glowa albo ze mam alfonsa wiec nie przejmuje sie wami 😄

Ja dzisiaj sobie robie nocny maraton grania w diablo 3 na nintendo switch moim czarodziejem, chce dojsc do 4 aktu xD

Ostatni raz w d3 gralem na ps3 i tam byla dosc zubozala wersja ciekawe co czeka na mnie w end game, lubie rozpieerdalac potwory czarodziejami 😄

Edytowano przez Filipcio

2 minuty temu, Filipcio napisał:

chory czy nie chory jestem szczesliwy przynajmniej 😄 bo wylecialem z Polski haha

AncientWisdom mi napisal, zebym ignorowal to co ludzie pisza o mnie ze jestem chory psychicznie albo ze daje duupy za dach nad glowa albo ze mam alfonsa wiec nie przejmuje sie wami 😄

Ja dzisiaj sobie robie nocny maraton grania w diablo 3 na nintendo switch moim czarodziejem, chce dojsc do 4 aktu xD

Ostatni raz w d3 gralem na ps3 i tam byla dosc zubozala wersja ciekawe co czeka na mnie w end game, lubie rozpieerdalac potwory czarodziejami 😄

AncientWisdom powinien się poznać ze stypiarą pdk 😎

z AncientGhost od ponad dwochj lat regularnie korespondujem,y na irc, ma bogata zone rodzine i zwiedzil kawal swiata 😄

2 godziny temu, Ffxc1_5yih napisał:

Bardzo się cieszymy, de.b.i.l.ny trolu. Zrób wypad stad i nigdy nie wracaj. Krzyż ci na drogę.

Dziękuję 😉 A ja Tobie życzę, żeby w końcu Ci wyszedł jakiś związek z jednym z patusów z tego forum 😌 

Filip masz konto z 2015 czy to podszywa się ktoś?

2 godziny temu, Slim Shady napisał:

Napisałam, że w porównaniu do jego obecnej wyglądam jak Miss 😌 Bo tak rzeczywiście jest! 🙄 A jojczę, bo jeszcze nic nie zrobiłam w tym kierunku, żeby go odzyskać. Brak mi odwagi, bo będę musiała się nieźle wygłupić przed jego kumplem i zarazem przed nim, i dlatego tak się przeciągnęło aż do teraz 🙄 Ale po świętach nie ma opcji na dłuższe zwlekanie, i zaczynam działać 🙄

6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie ma bardziej zalosnego widoku niz baba latajaca za facetem xD dobry troll. 

Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało 🙄 Przynajmniej będę miała świadomość, że zrobiłam coś więcej. Ale mam zamiar to sprytnie rozegrać, tak, żeby nie było to nachalne, i żeby go nie zrazić 🤔

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało 🙄 Przynajmniej będę miała świadomość, że zrobiłam coś więcej. Ale mam zamiar to sprytnie rozegrać, tak, żeby nie było to nachalne, i żeby go nie zrazić 🤔

Na sam seks ok ale na wiecej to pachnie patologia i niesmaczne patologicznie.

13 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Na sam seks ok ale na wiecej to pachnie patologia i niesmaczne patologicznie.

Uważasz, że rozbijanie związku to patologia? Raczej walka, w której ktoś wygra, a ktoś przegra. Teraz to ja cierpię, ale jak mi się uda to rozwalić w odpowiednim momencie, to moje cierpienie się skończy, a jej się zacznie. Odbiłabym sobie wtedy za cały ten czas, gdy to ja cierpiałam, a ona nawet nie była tego świadoma. Powiedzmy, że chcę ją trochę nauczyć życia 😌

Jesteś kobietą? Piszesz jak facet.

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

Uważasz, że rozbijanie związku to patologia? Raczej walka, w której ktoś wygra, a ktoś przegra. Teraz to ja cierpię, ale jak mi się uda to rozwalić w odpowiednim momencie, to moje cierpienie się skończy, a jej się zacznie. Odbiłabym sobie wtedy za cały ten czas, gdy to ja cierpiałam, a ona nawet nie była tego świadoma. Powiedzmy, że chcę ją trochę nauczyć życia 😌

Ogolnie to mam to w dupje bo mnie nie interesuje cudze pojecie moralnosci i normalnosci. Napisalam tylko ze dla mnie patologia jest kobieta uganiajaca sie za chlopem w jakiejkokwiek konfiguracji. Tyle. Chyba ze to jakas forma udowodnienia sobie samej czegos dla fanu. Ale na powaznie to ponizenie brac jakiegos starego kotleta po innej babie i jeszcze sie lac o to jak sůki walczace o zlewki z obiadu blaszanego wiadra.

23 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ogolnie to mam to w dupje bo mnie nie interesuje cudze pojecie moralnosci i normalnosci. Napisalam tylko ze dla mnie patologia jest kobieta uganiajaca sie za chlopem w jakiejkokwiek konfiguracji. Tyle. Chyba ze to jakas forma udowodnienia sobie samej czegos dla fanu. Ale na powaznie to ponizenie brac jakiegos starego kotleta po innej babie i jeszcze sie lac o to jak sůki walczace o zlewki z obiadu blaszanego wiadra.

Coś w ten deseń.

hej gaja :D

tak am m kmonto z 2015 \

kolezanka angielka mi kupila butelke wodkiu i 2l tonic zaraz rozpoczynam komnmsupcje rozpoijaja mnie angole i bede gral w doiablo 3xD

mowila ze moje drumming is sick i ze musze znalezc kapele i grac muze za kase :D

kolezanka mowila ze ma kolege gitarzysta i moze sie wkrece do kapeli jakiejs i bede gral z angolami xD+

jestem sick and very talented drummer B)+

6 minut temu, Filipcio napisał:

kolezanka mowila ze ma kolege gitarzysta i moze sie wkrece do kapeli jakiejs i bede gral z angolami xD+

jestem sick and very talented drummer B)+

Powtarzasz te kocopoły odkąd tutaj przylazłeś, czyli od 2014 roku. 🙂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się