Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

To niesprawiedliwe, że aby zyskać uwage kogoś musimy udawać, że te osobe olewamy

Polecane posty

18 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ale nie gdy nas facet zdradza, bo pokazuje tym jedynie totalny brak szacunku! 😲

czyli typ nie moze sie wygadac ze zdradza a reszte akceptujesz...😆

18 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ale widać, że masz jakiś ból pewnej części ciała z tyłu....😏 Co Ci te biedne słabe kobietki zrobiły, żeś taki nabuzowany? 😅😅😅

patrz wyzej... aby miec szacunek do laski, ona musi miec szacunek do siebie. duzo pyszczysz o tym a w realu przyjmiesz wszystko na klate byle inne nie widzialy ze typ zdradza. szacunek do kobiety moze miec tylko niedoswiadczony onanista ktory te wasze historie bierze na poważnie. w sumie do tego sie to sprowadza...macie nisko polożoną poprzeczke  a od facetow oczekujecie wiele.

14 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

poka albo daj przepis please

Robię według tego przepisu, plus moje własne dodatki, czyli ananas, brzoskwinia, rodzynki i żurawiną. Dodałam trochę, bo to mam i dzięki temu makowiec jest "mokry". 

https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-makowiec-japonski-z-gotowej-masy-makowej-idealnie-wilgotny-i,nId,2477293

42 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

w więzieniu podobno dobrze karmio lepiej niż w szpitalu xD

Bo w puszce platerami rzucą na peronke i gady w panice trzeba zgłosić głodówkę do Warszawy. Albo połyki zaczną robić i chlastać się z powodu głodu, a to już do trybunału praw człowieka się kwalifikuje. A w szpitalu kto się zbuntuje chorzy no raczej nie. 😁

53 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Jest coś na rzeczy. Ta obrączka miała świadczyć o uczciwych zamiarach. 

Rodzice też naciskali i dziadkowie oraz obawa przed wyśmianiem z powodu staropanieństwa. Z obiegowych opowieści wiadomo jeszcze , że podstawowa komórka społeczna czyli żonaci mieli łatwiejszy dostęp do zakupu pralek , lodówek i samochodów. Czyli opłacało się żenić.😁

44 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Rodzice też naciskali i dziadkowie oraz obawa przed wyśmianiem z powodu staropanieństwa. Z obiegowych opowieści wiadomo jeszcze , że podstawowa komórka społeczna czyli żonaci mieli łatwiejszy dostęp do zakupu pralek , lodówek i samochodów. Czyli opłacało się żenić.😁

To już się chyba tyczylo pokolenia moich rodziców.

1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

dzięki xD 

Mój już w piekarniku. Zobaczymy czy pojemy 😜 

55 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

w Chinach nadal majo jakieś korzyści a bez ślubu utrudnienia

33 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

To już się chyba tyczylo pokolenia moich rodziców.

No jak skoro ludzie mający około.50 l. opowiadali że tak było. 😁

2 godziny temu, Ismael de Mexico napisał:

czyli typ nie moze sie wygadac ze zdradza a reszte akceptujesz...😆

patrz wyzej... aby miec szacunek do laski, ona musi miec szacunek do siebie. duzo pyszczysz o tym a w realu przyjmiesz wszystko na klate byle inne nie widzialy ze typ zdradza. szacunek do kobiety moze miec tylko niedoswiadczony onanista ktory te wasze historie bierze na poważnie. w sumie do tego sie to sprowadza...macie nisko polożoną poprzeczke  a od facetow oczekujecie wiele.

Nie chciałabym mieć faceta, który mnie będzie zdradzał. Nie po to się wchodzi w związek, żeby akceptować takie zachowania. Jak się okaże, że to notoryczny zdradzacz, (chociaż może na początku dobrze się zapowiadało), to sama odejdę, chociaż pewnie nie obejdzie się bez złamanego serca i cierpienia z tego powodu. Ale wyobraź sobie, że wychodzę sobie w sobotę wieczorem do klubu, i od razu spotykam mężczyzn w ilościach hurtowych. Po co mi być z takim, który mnie nie szanuje? Tego kwiatu pół światu 😌 A przebieg się sam nie zrobi 😅

21 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

No jak skoro ludzie mający około.50 l. opowiadali że tak było. 😁

Mam więcej niż 50 lat i teraz się zastanawiam nad tym co piszesz. Stary kupił pralkę i lodówkę, nie wiem czy  pytali o stan cywilny w sklepie. Auto kupił używane. Tylko wniosek na mieszkanie przyjęli z aktem ślubu. 

3 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Mam więcej niż 50 lat i teraz się zastanawiam nad tym co piszesz. Stary kupił pralkę i lodówkę, nie wiem czy  pytali o stan cywilny w sklepie. Auto kupił używane. Tylko wniosek na mieszkanie przyjęli z aktem ślubu. 

Nie wiem może miał plecy i zagraniczną walutę, bo w Peweksie podobno wszytko było dostępne. A koneksje wiadomo. 😁

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ale wyobraź sobie, że wychodzę sobie w sobotę wieczorem do klubu, i od razu spotykam mężczyzn w ilościach hurtowych.

na ulicy kazdy paczy na laske jak na mięso... szukasz faceta w sobote wieczorem w drodze na dysko uhmm

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Po co mi być z takim, który mnie nie szanuje? Tego kwiatu pół światu 😌 A przebieg się sam nie zrobi 😅

gadasz jak 17tka no max 20+ co sie uwolnila od rodzicow... nie ten poziom swiadomosci moja droga, nie pisze o przystawianiu sie do obcych typow po kilku browarach😅

4 godziny temu, Ismael de Mexico napisał:

jak to wyglada od strony kobiety wiesz lepiej..pisze ze zmiana stosunku na olewczy i wykorzystujacy powoduje ze doopy sie zako...ą. W mojej opinii kiedy facet nie interesuje sie jakos specjalnie, nie umawia spotkania na weekend, nie spedza czasu poza zegz to znaczy ze nie traktuje powaznie...a moze to juz jest norma..

No i zostają sami. Żadna kobieta sie nie zakocha i nie bedzie sobie wypatrywać oczu jak ktoś ją tak bedzie traktował. Ja nie wiem o czym ty mówisz. Skąd takie przekonanie?

Edytowano przez Gretta_

13 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Nie wiem może miał plecy i zagraniczną walutę, bo w Peweksie podobno wszytko było dostępne. A koneksje wiadomo. 😁

Jeżeli ktoś pracował na kopalni to miał takie możliwości.Takie przywileje mieli górnicy. Brat męża kupił nam pralkę był zaledwie 21 latkiem.

3 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Nie miał "pleców". Trochę dolarów dostaliśmy w kopercie, poszły na drobnostki i koniaki. Nikt nie musiał się pobierać, żeby kupić sprzęt do domu. Aż takiego nacisku nie było 🤣 

Prędzej pruderyjne społeczeństwo i rodzina "wymuszała" ślub. 

5 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

na ulicy kazdy paczy na laske jak na mięso... szukasz faceta w sobote wieczorem w drodze na dysko uhmm

gadasz jak 17tka no max 20+ co sie uwolnila od rodzicow... nie ten poziom swiadomosci moja droga, nie pisze o przystawianiu sie do obcych typow po kilku browarach😅

Obleśne jest to co piszesz, ale ja od razu wyczuwam takich typków, bo na kilometr widać ich desperację i to, jak próbują robić jakieś niezdarne umizgi 😌

A kto się przystawia? Oni sami się przystawiają jak widzą samotne laski w klubie 😅 A my tylko oceniamy, czy nam któryś z nich pasuje, i albo to kontynuujemy, albo znikamy im z pola widzenia 😅 Każdy wybiera sobie do pary kogoś, z kim będzie nadawał na tych samych falach. 

Zresztą, nie kontynuuję dyskusji, bo powadzi donikąd. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Tyle w temacie 😌

57 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Nie miał "pleców". Trochę dolarów dostaliśmy w kopercie, poszły na drobnostki i koniaki. Nikt nie musiał się pobierać, żeby kupić sprzęt do domu. Aż takiego nacisku nie było 🤣 

Prędzej pruderyjne społeczeństwo i rodzina "wymuszała" ślub. 

No to już ty wiesz najlepiej jak było i mnie bardziej chodzi o ten mechanizm który sprawiał zaobrączkowanie. 

9 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

No to już ty wiesz najlepiej jak było i mnie bardziej chodzi o ten mechanizm który sprawiał zaobrączkowanie. 

Zaobrączkowabie ułatwia wiele spraw prawnych, majątkowych i inne takie.

2 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Zaobrączkowabie ułatwia wiele spraw prawnych, majątkowych i inne takie.

Jeżeli to jest zgrana para to tak...

1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Obleśne jest to co piszesz, ale ja od razu wyczuwam takich typków, bo na kilometr widać ich desperację i to, jak próbują robić jakieś niezdarne umizgi 😌

wiadomo szklana kula rozgrzana...😅 kazdy na forum mowi i mysli  o tobie zlotko...tak trzymaj👍

1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Zresztą, nie kontynuuję dyskusji, bo powadzi donikąd. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Tyle w temacie 😌

to nie zaczepiaj jak nie masz wiele do napisania poza próbami skupienia uwagi na sobie. kafe to nie tinder😴

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się