Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sraczuszka

Czy kobiety kiedyś zrozumieją, że dla mężczyzn silna kobieta jest tak samo odrzucająca, jak dla kobiety odrzucający jest słaby mężczyzna?

Polecane posty

A czy ty kiedyś zrozumiesz, że każdy człowiek ma prawo do bycia sobą, a w związku z tym do ponoszenia konsekwencji za to jest zobowiązany? Dojrzałych ludzi nie interesuje, czy są dla kogoś atrakcyjni jako płeć przeciwna, bo ludzi są miliardy i zawsze znajdzie się na nich amator nawet, gdy odstają od twoich poyebanych standardów.

• Like 2

1 godzinę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

A czy ty kiedyś zrozumiesz, że każdy człowiek ma prawo do bycia sobą, a w związku z tym do ponoszenia konsekwencji za to jest zobowiązany? Dojrzałych ludzi nie interesuje, czy są dla kogoś atrakcyjni jako płeć przeciwna, bo ludzi są miliardy i zawsze znajdzie się na nich amator nawet, gdy odstają od twoich poyebanych standardów.

Nie masz racji

Nigdy nie znajdzie się amatorka słabego mężczyzny i mężczyźni nie mają prawa być słabi, bo słabi mężczyźni są pogardzani przez kobiety i niszczeni przez pozostałych mężczyzn - za samo bycie słabymi, bycie atrakcyjnym w ogóle pomijając, bo samo zestawienie wyrażeń "słaby mężczyzna" z wyrażeniem "atrakcyjność" brzmi zarówno dla kobiet, jak i dla pozostałych mężczyzn tak obrzydzająco, że od razu zbiera im się na wymioty

1 godzinę temu, sraczuszka napisał:

Nie masz racji

Nigdy nie znajdzie się amatorka słabego mężczyzny i mężczyźni nie mają prawa być słabi, bo słabi mężczyźni są pogardzani przez kobiety i niszczeni przez pozostałych mężczyzn - za samo bycie słabymi, bycie atrakcyjnym w ogóle pomijając, bo samo zestawienie wyrażeń "słaby mężczyzna" z wyrażeniem "atrakcyjność" brzmi zarówno dla kobiet, jak i dla pozostałych mężczyzn tak obrzydzająco, że od razu zbiera im się na wymioty

No tak ale litera prawa cię jednak chroni trochę , a stróże prawa dbają o twoje bezpieczeństwo więc możesz być sobą i nikt raczej nie będzie sobie brudził tobą rąk. 

• Haha 1

2 godziny temu, sraczuszka napisał:

Nie masz racji

Podsunąłeś mi pomysł 🤔 A gdybym tak przed przystojniakiem pokazała, pisząc mu jak bardzo mnie zranił, i jak słaba jestem z tego powodu, że zakochałam się, i w ogóle jakbym pokazała moją słabą stronę, to czy myślisz że to by coś dało w jego postrzeganiu mojej osoby, i czy mógłby rozważyć mnie jako swoją drugą żonę? Nigdy nie otworzyłam się przed nim. W dodatku jestem atrakcyjniejsza od jego żony. Jak myślisz, czy miałabym u niego jakieś szanse? Jak faceci reagują na słabość kobiety, która nie jest ich żoną? Czy wzbudza to w nich jakieś odruchy? 🤔

13 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Podsunąłeś mi pomysł 🤔 A gdybym tak przed przystojniakiem pokazała, pisząc mu jak bardzo mnie zranił, i jak słaba jestem z tego powodu, że zakochałam się, i w ogóle jakbym pokazała moją słabą stronę, to czy myślisz że to by coś dało w jego postrzeganiu mojej osoby, i czy mógłby rozważyć mnie jako swoją drugą żonę? Nigdy nie otworzyłam się przed nim. W dodatku jestem atrakcyjniejsza od jego żony. Jak myślisz, czy miałabym u niego jakieś szanse? Jak faceci reagują na słabość kobiety, która nie jest ich żoną? Czy wzbudza to w nich jakieś odruchy? 🤔

Nie to fatalny pomysł. Bo zanim adresat Ci odpowie to pasterka Cię zastanie. 

5 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Nie to fatalny pomysł. Bo zanim adresat Ci odpowie to pasterka Cię zastanie. 

W jakim sensie? Chcę się odezwać do niego po świętach. 

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

8 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

W jakim sensie? Chcę się odezwać do niego po świętach. 

Bo żeby pozwolić sobie na słabości czyli pokazanie swoich słabych stron , to trzeba dobrze znać tą drugą stronę, a najlepiej z nią zjeść beczkę soli żeby było wiadomo że nie wykorzysta tego przeciwko Tobie.

Święta to dobry pretekst, bo można wyskoczyć z życzeniami choćby żeby wybadać teren...

Pomyśl jak Ty byś zareagowała gdyby gość się zmazał i obnażył ze swoimi słabościami w celu odzyskania Cię gdybyś już z kimś dzieliła los. To działa w dwie strony pomimo, że kobiety mają jakby przyzwolenie społeczne na słabostki i inne ckliwe zachowania. 

2 godziny temu, sraczuszka napisał:

Nie masz racji

Nigdy nie mówi nigdy. Są kobiety które lubią słabych facetów, bo np. lubią nimi rządzić, a taki skacze jak się zagra.

2 minuty temu, Hebee napisał:

Nigdy nie mówi nigdy. Są kobiety które lubią słabych facetów, bo np. lubią nimi rządzić, a taki skacze jak się zagra.

😁 No tak też można , ale czy w jej oczach będzie pełnoprawnym samcem I czy go wpuści w ogóle do sypialni. 😁

Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał:

😁 No tak też można , ale czy w jej oczach będzie pełnoprawnym samcem I czy go wpuści w ogóle do sypialni. 😁

Może wpuścić na zasadzie, że musi się czasem coś skapnąć i takiemu, co by miał jeszcze resztki wiary że jest samcem i nie stał się dużym dzieckiem dla niej tylko jakoś trzymał fason?😜

44 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

bigamia jest zakazana

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

bigamia jest zakazana

Ojjj, przecież dobrze wiesz, że nie o to mi chodziło, tylko o drugą po pierwszej....😏

Jak sobie pomyślę, że on spotyka w różnych miejscach jeszcze atrakcyjniejsze kobiety niż jego żona i ja, to już w ogóle myślę, że obie jesteśmy na straconych pozycjach 🤔 Ale nie mogę tak myśleć, bo to podcina skrzydła. Przecież on nie chce mieć bardzo atrakcyjnej kobiety! 🤔

10 minut temu, Hebee napisał:

Może wpuścić na zasadzie, że musi się czasem coś skapnąć i takiemu, co by miał jeszcze resztki wiary że jest samcem i nie stał się dużym dzieckiem dla niej tylko jakoś trzymał fason?😜

Będzie zamykać oczy wyobrażając sobie, że to ktoś inny i to nie będzie komfortowe dla żadnej ze stron. 😁

7 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Będzie zamykać oczy wyobrażając sobie, że to ktoś inny i to nie będzie komfortowe dla żadnej ze stron. 😁

No niestety, ale obowiązek będzie spełniony, nie będzie miał prawa mówić że nie i że ma źle. To takie zabezpieczenie w razie ochoty na ucieczkę, gdyby po latach siedzenia pod kapciem jakimś cudem w ogóle się zdobył na to aby o tym zamarzyć😜

6 minut temu, Hebee napisał:

No niestety, ale obowiązek będzie spełniony, nie będzie miał prawa mówić że nie i że ma źle. To takie zabezpieczenie w razie ochoty na ucieczkę, gdyby po latach siedzenia pod kapciem jakimś cudem w ogóle się zdobył na to aby o tym zamarzyć😜

Ta scena jest empatyczno masochistyczna I nie ucieknie, bo gdzie mu lepiej będzie. 😁

38 minut temu, Hebee napisał:

A związek typu, że kobieta jest związana z niepełnosprawnym ruchowo mężczyzną to też sytuacja, że kobieta woli słabszych od siebie?

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

A związek typu, że kobieta jest związana z niepełnosprawnym ruchowo mężczyzną to też sytuacja, że kobieta woli słabszych od siebie?

Może być ale nie musi. Po prostu może się podobać taki jaki jest bez wiekszego znaczenia że niepełnosprawny, ale są też osoby które mają pociąg do opiekowania się kimś.

5 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Ta scena jest empatyczno masochistyczna I nie ucieknie, bo gdzie mu lepiej będzie. 😁

Zmanipulowane do granic absurdu, gdzie kanarek z klatki nie wyleci mimo otwartych drzwiczek bo ona złota, a co poza nią, to przeraża😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Zmanipulowane do granic absurdu, gdzie kanarek z klatki nie wyleci mimo otwartych drzwiczek bo ona złota, a co poza nią, to przeraża😄

Aż mnie ciarki przeszły , bo bardzo zafiksowany jestem na punkcie wolności. 😊

Ale jak spojrzeć z boku to zawszę mogło by być gorzej tj. ona z jakimś sadystą przemocowcem.i pijakiem, a on z fiutem w ręku przed kompem. Tak to przynajmniej ona ma parobka, a on jakby kobietę której mogą mu nawet zazdrościć. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się