Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 9 godzin temu infolinia nie działa widocznie niedziela handlowa jest dla spożywki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 9 godzin temu jeszcze mnie gardło boli 3x wstawałem i brałem się za robotę ale mam lenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 8 godzin temu Ja "walczę" dzisiaj z ciastem, na koniec zrobię eksperyment. Mam dużo farszu z kapusty i grzybów. Tak żem se wymyśliła, że położę ten farsz na ciasto francuskie, posypię tartym serem, zwinę rulon, potnę na kilka plastrów i sruuuu do piekarnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 147 Napisano 8 godzin temu Jeszcze dobranocki nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, przewr(l)otna napisał: Ja "walczę" dzisiaj z ciastem, na koniec zrobię eksperyment. Mam dużo farszu z kapusty i grzybów. Tak żem se wymyśliła, że położę ten farsz na ciasto francuskie, posypię tartym serem, zwinę rulon, potnę na kilka plastrów i sruuuu do piekarnika. ja tak zrobię z grzybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ja tak zrobię z grzybami Jemy makowiec, czy czekamy aż wystygnie https://zapodaj.net/images/acb088982455d.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 331 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Jemy makowiec, czy czekamy aż wystygnie Nie wstawiaj takich zdjęć bo chce się nam to zjeść a nie możemy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kocur93 napisał: Nie wstawiaj takich zdjęć bo chce się nam to zjeść a nie możemy. Ja tego też nie zjem. Sernika już nie wkleję Te ciasta będą pyszne dopiero jutro, po schłodzeniu ich w lodówce. 24 grudnia będę chyba pazurki z nudów malować. Tak się rozkłada gotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 331 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Ja tego też nie zjem. Sernika już nie wkleję Te ciasta będą pyszne dopiero jutro, po schłodzeniu ich w lodówce. 24 grudnia będę chyba pazurki z nudów malować. Tak się rozkłada gotowanie Jak tak się będziesz nudzić 24 to możesz mi masaż zrobić to czas szybciej zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, przewr(l)otna napisał: Jemy makowiec, czy czekamy aż wystygnie i zrobiłem dobrze że wolne jutro kroimy mam bigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, kocur93 napisał: Jak tak się będziesz nudzić 24 to możesz mi masaż zrobić to czas szybciej zleci Odważny jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 331 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Odważny jesteś. Dlaczego odważny, może nic złego nie zrobiła byś mi z zaskoczenia ? Poza tym jak masz mniej zajęty 24 to możesz sobie troszkę disco polo posłuchać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: i zrobiłem dobrze że wolne jutro kroimy mam bigos Uciekam do wanny. Koniec na dzisiaj. Powiedz mi jeszcze jedno. Czy ty smarujesz czymś ciasto francuskie pod farsz, czy tylko z wierzchu? Moje "paszteciki" już upieczone i zjedzone smarowałam rozbełtanym jajkiem tylko z wierzchu. Takie sobie. Może zimne są smaczniejsze. Zrobiłam też rano kilka pierogów na próbę. 3 w kształcie choinki i 3 gwiazdki betlejemskie Mój powiedział Wow! ładne, ino farszu mało. To fakt, trzeba było zostawić więcej ciasta do formowania kształtu. Ten pinterest ma bardzo dużo ciekawych propozycji kulinarnych. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, kocur93 napisał: Dlaczego odważny, może nic złego nie zrobiła byś mi z zaskoczenia ? Poza tym jak masz mniej zajęty 24 to możesz sobie troszkę disco polo posłuchać . Znowu zaczynasz z tym disco polo Znikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Uciekam do wanny. Koniec na dzisiaj. Powiedz mi jeszcze jedno. Czy ty smarujesz czymś ciasto francuskie pod farsz, czy tylko z wierzchu? Moje "paszteciki" już upieczone i zjedzone smarowałam rozbełtanym jajkiem tylko z wierzchu. Takie sobie. Może zimne są smaczniejsze. Zrobiłam też rano kilka pierogów na próbę. 3 w kształcie choinki i 3 gwiazdki betlejemskie Mój powiedział Wow! ładne, ino farszu mało. To fakt, trzeba było zostawić więcej ciasta do formowania kształtu. Ten pinterest ma bardzo dużo ciekawych propozycji kulinarnych. Dobranoc. w ogóle xD albo jajkiem na górze ale rzadko powinienem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 331 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Znowu zaczynasz z tym disco polo Znikam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 803 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: w ogóle xD albo jajkiem na górze ale rzadko powinienem ? Nie wiem. Moje były suche. Farsz smaczny, ser dobrze roztopiony ino jakieś takie suchawe. Na sylwka je zrobię pod czerwony barszcz. Zwija się farsz w kupne ciasto w 3 minuty, kroi i piecze górą 30 minut. Takie gotowanie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 3 godziny temu lubię suche ja to same takie rzeczy gotuję bo mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 0 Napisano 44 minuty temu 3 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mi się nie chce To moja maksyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach