kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu nie musze brac lekow ty musisz bo masz jazdy i traumy przez to ze cie chlopak napieerdalal + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Cały komputer masz zainfekowany pen.isami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirtualnajaPolsza.by 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: nie musze brac lekow ty musisz bo masz jazdy i traumy przez to ze cie chlopak napieerdalal + Poza tym przyganiał kocioł garnkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: nie musze brac lekow ty musisz bo masz jazdy i traumy przez to ze cie chlopak napieerdalal + Ja nie biorę nic na stałe, świetnie sobie radzę odkąd jestem sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ja sie tyle nie usmialem co wczoraj i dzisiaj jak pisze o katiuszce ze daje doopy klientom to rzne ze smiechu jak poijeebany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Nie obrażaj swojego taty nieznośny bachorze Mój tata nigdy by tego nie zrobił obleśny knurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Gajja napisał: Ja nie biorę nic na stałe, świetnie sobie radzę odkąd jestem sama. Mi też lepiej jak mi nikt nie truje dopy i nie wymaga aby tej dopy dawac. Edytowano 9 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ja juz temat lekow przerabialem 10 lat temu jak wyszedlem ze szpitala rodzina mnie zmuszala do brania lekow ze musze brac leki i musze isc do pracy... eee... nie nie musze XD nara ide sobie grac w diablo moim wizardem i ustawiac forum nowe psychiatryk24 na moim vps i uczyc sie o serwerach paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Hej Srynik czymaj się Ja biorę leki na depresję i mi po nich trochę lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Mi też lepiej jak mi nikt nie truje dopy i nie wymaga aby tej dopy dawac. A kiedyś jak będziesz chciała to sobie ogarniesz kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: A kiedyś jak będziesz chciała to sobie ogarniesz kogoś. Wolę nie bo przyciągam złych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ja w Polsce tez przyciagam kryminalistow i jakichs zebrakow w UK za to przyciagam dobrych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu umiem angielski super i gadac i to fajne jest uwielbiam angielki i ich angielski akcent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu a spoko mam czas chcialbym w ogole nie spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Może się szybko umrze na serce w miare młodo i będzie spokój xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) A umiesz posh britisz akcent ? Edytowano 9 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu tak podobno mam posh akcent wlasnie bo z kumplem angolem codziennie przez kilka lat chodzilismy na miasto i zwiedzalismy knajpy i wiele razem przegadalismy i z innymi ludzmi i mi sie akcent zrobil :D ale czesto sie tez anglicy smieja z mojego akcentu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Ciekawe co u Kermita, czy czyta tutaj czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, kochamelciee napisał: nie musze brac lekow ty musisz bo masz jazdy i traumy przez to ze cie chlopak napieerdalal + Niestety tak było. Może to też źródło problemów osobowościowych Klaudi? Podobno też ta Marta jej odbiła chłopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ta marta to niezla patologia w takim razie a ten jej chlopak to tez jakis patus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu wow dzisiaj jeden klient u nas wynajal vps na 12 miesiecy 57 dolarow wpadlo mi na konto xD musze kolor zmienic u mnie na forum tla bo razi w oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Gajja napisał: Mój tata nigdy by tego nie zrobił obleśny knurze. Napisała ta co się podniecała 50 letnim facetem o aparycji Janusza z dużym brzuchem, żoną i dwójką dzieci xD Że niby TY masz jakieś standardy dziecino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Nie odbiła mi, on by na nią nawet nie spojrzał bo nie lubi glonojadów i tatuaży u dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ten chlopak gaji co ruuchal marte tez to oblech jakis w chooi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Gdyby nie miał wyniszczonego mózgu to by był fajny gość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu a co mu wyniszczylo mozg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Nie odbiła mi, on by na nią nawet nie spojrzał bo nie lubi glonojadów i tatuaży u dziewczyn. Każdy zdrowy chłop by na nią spojrzał bo jest urodziwa mimo że faktycznie wieje kiczem. Także myślę że tutaj zmyślasz, nie znając kompletnie jak facet jako facet działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu moze kiedys bo teraz z ustami rybymi i tatuazami to taka fajna nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: a co mu wyniszczylo mozg? Różne odżywki, sterydy i inne, zmieniał się jak psychopata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu To są wary obciagary, do niczego innego się nie nadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach