buongiorno 28 Napisano 4 godziny temu ups nie przepuszcza mnie na twoje forum tak jak Gaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: ups nie przepuszcza mnie na twoje forum tak jak Gaje xD Za gruba doopa masz i nie mieści się w drzwiach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 4 godziny temu to dziwne bo Elciaa juz jest u mnie i przepuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 3 godziny temu ja dzisiaj nie spoie chyba cala noc a rano o 8 ide do pubu bede pil kawke ze za 1.50 funtow pije ile chce i darmowy prad zajme loze i sa obok wtyczki i bede napieerdalal w diablo 3 pol dnia XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ok mam xd nie daje az tak po oczach jak myslalam ze bedzie xd sympatisz nawet wyglada, fajnie jakby wiecej osob sie tam zarejestrowalo np Lezak czy Klaudia Edytowano 3 godziny temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kochamelciee napisał: to dziwne bo Elciaa juz jest u mnie i przepuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 3 godziny temu nop fajnie ja bym sie cieszyl bo mi moje forum szybciej dziala niz srafe nie ma reklam i w ogole nikt tam mnie nie zbanuje i nie skasuje tematow, po co tracic czas na pisanie a rano ban i wszystko deleted, skasowali mi kochamelcie i 8000 postow i sie obrazilem na srafe chcialbym na moje forum sie przeniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 3 godziny temu No z tym to juz przegieli. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 3 godziny temu no w chjooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Gajja napisał: Ja się boję umierać samotnie, ale może lepiej tak by nie robić nikomu traumy. Będę się modlić bym umarła szybko, by nikt nie musiał się opiekować. Ja ci mogę cípe myć do końca mam wyprawę i doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 1 godzinę temu xD to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ona nie jest do mnie podobna, udaj sie w koncu na badanie wzroku do okulisty bo wada ci sie pogłębia. To zdjęcie jest spoko przecież groźna ma mine do loda taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 1 godzinę temu skarpetki ma fajne JP xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Gajja napisał: Różne odżywki, sterydy i inne, zmieniał się jak psychopata. Nabralem na kilkanaście tysięcy nic szczególnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Gajja napisał: Fizycznie też byliśmy niedopasowani bo miał za grubego Do buzi ci się nie miescil może po prostu loda robić nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach