kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu no przykre to jest mnie sie z katiuszka tez bardzo fajnie pisalo tak sie cieszylem ze przyjezdza do mnie i sie spotkamy, a do ,mnie kumpel czy chce speeda i przycpalem i sluchalem trance caly weekend z wiezy i napieerdalalem na padzie potem po 4 dniach bez snu i speed w nocy spac nie moglem i pisalem jej brednie z pol nocy a ona potem przeczytala to i sie skonczylo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu Lepsze takie wary niż być pasztetixem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu szczerze watpie ze gajja to pasztetix a n awet jesli to bardzo fajny pasztetix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Fizycznie też byliśmy niedopasowani bo miał za grubego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu gaja to taka laska akurat do kochania i calowania i mowienia kocham Cie skarbie najpiekniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu mnie to pisanie z gaja juz podnieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu ale mi zajeebiscie muzyka napieerdala z 6 glosnikow odpalilem niezle elektro dobra to pije te pol butelki wina i zobaczymy co bedzie na zdrowie za 2025 ja sylwestra dfzisiaj zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, kochamelciee napisał: szczerze watpie ze gajja to pasztetix a n awet jesli to bardzo fajny pasztetix A ja nie pisze że Gaja to pasztet niech se wygląda jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu dzisiaj wspollokator wpadl na pare godzin i jak mowilem mu ze przyjaciolka zostawila mi butelke wodki i od rana pije to sie smial ze mnie hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu no mi to wszystko jedno jak wyglada bo i tak jej nigdy nie zobacze w zyciu w tym ani nastepnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu ale mi kosmos z glosnikow napieerdala o FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, kochamelciee napisał: gaja to taka laska akurat do kochania i calowania i mowienia kocham Cie skarbie najpiekniejszy Oj fifi fifi A jutro będziesz ją wyzywał od suuk i brzydul na kacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Ostatnia piosenka napisał: Oj fifi fifi A jutro będziesz ją wyzywał od suuk i brzydul na kacu calkiem mozliwe bo wkurza mnie srafe i bede hejtowal wszystkich ktorzy tu postuja w tym gaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu na moim forum jak pisalem z katiuszka to fajnie bylo na moim forum mi sie fajniej pisze z ludzmi ale szkoda ze tyle chorowala i raki kosci i w ogole bo ja przez to plakalem i sie stresowalem mocno ze umierajaca jest masakraaaa jakas to byla w chooy dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu u mnie klaudia z 750 postow najeebala i codziennie wchodzila do mnie przez tyle czasu masakra moglem jej pisac o wszystkim o czym chcialem a ona byla taka mila i codziennie pisalismy, ale te choroby jej i w ogolet o jakas masakra byla pisalem jej, zeby sie podleczyla troche i wrocila jak troche sie podleczy szczegolnie glowe, ale nie wrocila juz i nie wroci ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kochamelciee napisał: na moim forum jak pisalem z katiuszka to fajnie bylo na moim forum mi sie fajniej pisze z ludzmi ale szkoda ze tyle chorowala i raki kosci i w ogole bo ja przez to plakalem i sie stresowalem mocno ze umierajaca jest masakraaaa jakas to byla w chooy dla mnie A gdzie ruska? Przepadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu obrazila sie na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu mielismy jechac do Polski a ja nagle po 4 dniowym party do niej wyskakuje ze jak chce zebysmy jechali do Polski to wezmy slub inaczej nie pojade ahahah xD i ze wlewalbym w nia jak pojeebany XD lizalbym jej stopy xD itp xD nie wiem co ja mialem w glowie wtedy ale 4 dni nie spalem i juz z niedzieli na pon bylo a ja w nocy nie moglem spac wiec lezalem z laptopem w lozku i pisalem do niej pol nocy jakies brednie totalnie i jeszcze sobie robilem scenariusze ze zemdleje w samochodzie i nas zabiije po drodze ja prdl i sie tak nakrecalem tymi myslami w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 8 godzin temu Haha xd Ale nadają o tych ślubach to abstrakcja w ogóle koty żyją se razem na kocia łapę ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu AncientWisdom do mnie ciagle pisal gdy pisalem z LadyK ze zostanie moja zona zebym bral slub teraz i nie czekal i tak mi napieerdalal co ktorys dzien w ogole, to wyskoczylem Katiuszce z tekstem zebysmy sie ohajtali teraz i nie czekali, to ona uciekla ode mnie wtedy xd a do tego jrmu inny sysadmin ze jadac do europy z Katiuszka narazam sie na niebezpieczenstwo i mi radzil zebym jednak sie nigdzie nie wybieral, szczegolnie ze ona dopiero zemdlala i szpital xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu no wtedy jak pisalismy to ona byla taka mila dla mnie i dobra a ja przybalowalem m oglem jej o wszystkim powiedziec ze po prostu czulem to ze kochalbym ja jak pojeebany dzien i noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 8 godzin temu Jak na takim weselu byś wyrobił jakas wieśniacka impreza i co kościół ma do tego chyba że cywilny ślub ludzie biorą bez wielkiej pompy to jeszcze zrozumiem ale też wtedy maja wobec siebie zobowiązania i obowiązki małżeńskie i nie ma czegoś takiego że bierzesz speed i sprdalasz niestety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu nie no my bysmy sie chyba bardziej w UK ohajtali, w Polsce to daj spokoj, ja sie tam czuje jak obcy czlowiek przybysz z innej planety a nie jakbym byl polakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu (edytowany) hahah pije winko i slucham sobie zajeebiste rave jakas laska spiewa in yoour liife in yoour liiife in yoour liife in yoou liifee hgaha alkel mam kosmos z glosnikow ja pieerdole in jooor lajf in joooor laaaaaaaajf in jooor laaajf in jooooor laaajf!! Edytowano 8 godzin temu przez kochamelciee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 7 godzin temu Też czuje się tu jak kosmita a ci ludzie tutaj niektórzy mają taki ból dopy nieustanny aż strach xd Fajnie by było tak wyzywać sobie jak tutaj np masz spermę w sałatce albo szef dyma cię dniami i nocami niezła beka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 7 godzin temu haha xD ja sobie zaraz gierke odpalam ej Ty dumbo umiesz malowac, ocenisz jak miw yszly kololry na moim forum? moze byc taka kombinacja? zmienilabys cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 7 godzin temu musze sobie potestowac w koncu rozne fora na swoim vps i zrobic drugie forum czemu nie? sa darmowe domeny ze nie trzreba placic a ja server mam, tylko musze tutaj mniej pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 7 godzin temu moge napisac czy mi sie podoba ale specjalista nie jestem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 7 godzin temu no ja wiem tutaj w anglii ludzie sa inni niz w Polsce tam jest duzo chamow i burakow zdarzaja sie mili ludzie ale wiecej jest tych niemilych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach