kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu to dziwne bo Elciaa juz jest u mnie i przepuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 9 godzin temu ja dzisiaj nie spoie chyba cala noc a rano o 8 ide do pubu bede pil kawke ze za 1.50 funtow pije ile chce i darmowy prad zajme loze i sa obok wtyczki i bede napieerdalal w diablo 3 pol dnia XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ok mam xd nie daje az tak po oczach jak myslalam ze bedzie xd sympatisz nawet wyglada, fajnie jakby wiecej osob sie tam zarejestrowalo np Lezak czy Klaudia Edytowano 8 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, kochamelciee napisał: to dziwne bo Elciaa juz jest u mnie i przepuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu nop fajnie ja bym sie cieszyl bo mi moje forum szybciej dziala niz srafe nie ma reklam i w ogole nikt tam mnie nie zbanuje i nie skasuje tematow, po co tracic czas na pisanie a rano ban i wszystko deleted, skasowali mi kochamelcie i 8000 postow i sie obrazilem na srafe chcialbym na moje forum sie przeniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 8 godzin temu No z tym to juz przegieli. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 8 godzin temu no w chjooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 6 godzin temu xD to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ona nie jest do mnie podobna, udaj sie w koncu na badanie wzroku do okulisty bo wada ci sie pogłębia. To zdjęcie jest spoko przecież groźna ma mine do loda taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 6 godzin temu skarpetki ma fajne JP xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Gajja napisał: Różne odżywki, sterydy i inne, zmieniał się jak psychopata. Nabralem na kilkanaście tysięcy nic szczególnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Gajja napisał: Fizycznie też byliśmy niedopasowani bo miał za grubego Do buzi ci się nie miescil może po prostu loda robić nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu mnie to lezak przez ostatnie kilka tygi to tak kutanga nie raz stala ze szok chyba nie jestem impotentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: mnie to lezak przez ostatnie kilka tygi to tak kutanga nie raz stala ze szok chyba nie jestem impotentem Alfons dał ci wiagre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nabralem na kilkanaście tysięcy nic szczególnego. Bo nic nie brałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu pisze z krejzi albo gaja i mi staje kuutanga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu polewam sobie jeszcze olejkiem i mi taki wysmarowany sterczy xDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: pisze z krejzi albo gaja i mi staje kuutanga Pokaż fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu nie ma mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 14 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, kochamelciee napisał: polewam sobie jeszcze olejkiem i mi taki wysmarowany sterczy xDxD Kończ wódę i wypad do spania, degeneracie. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu cos ty ja niedlugo na miasto do pubu ide jest poniedzialek trzeba sie bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu ide dzisiaj na pub moze bedzie fajna barmanka to jej powiem ze jestem samotny i smutny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, schizolfm napisał: Pokaż fote A nie mówiłam że krypto.;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu cala noc jaralem ziolo z 3 skrety wyjaralem a tera wode zimna chleje z lodowki z tonikiem fak XDDD ciagle bym sie smial ale mi faza wjeebala XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu ide dzisiaj na pub moze w koncu w diablo 3 pogram xD posciagalem sobie w chooy gier i pozyczylem z torrentow ze 160 .apk zcrackowanych na androida mam np spotify premium zmodowane i shakowane i w chooy innych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu ale bekowa piosenka wleciala mi na wiezy hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, jebjebjeb napisał: Mam kibel, ale będę musiał iść za kosze Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A nie mówiłam że krypto.;pp CHCIAŁEM ŻEBYŚ TY ZOBACZYŁA TEŻ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 2 godziny temu takie rzeczy to tylko na zywo swojej zonie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: takie rzeczy to tylko na zywo swojej zonie xD NIGDY JEJ NIE BEDZIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach