E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, schizolfm napisał: CHCIAŁEM ŻEBYŚ TY ZOBACZYŁA TEŻ Mną się nie zasłaniaj szczerbatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mną się nie zasłaniaj szczerbatku. A CO MOŻE NIE MASZ OCHOTY NA KUUUTASA FILIPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu haha xD no od tego plywania w zimnej wodzie mi tak kuutas zaczal stawac ale mysle ze z zona w realu jeszcze by wiekszy byl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu bedzie w koncu spotkam fajna dziewczyne moich marzen i nikt ani nic nam nie przeszkodzi wziac slub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu ohajtamy sie tu i teraz i nie bedzie dramy i czekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu elciaa ta skorka na moje forum ktore napisalas to jest wersja demo za cala trzeba 20 dolarow zaplacic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu ogolnie to powinienem teraz sobie nowe inne forum wgrywac i adres domene ustawiac swoja i wgrywac sobie forum i robic strony internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu moge sobei robic i hostowac strony internetowe albo servery do minetest czy innych gierek open source to nie wiem czemu ja tu gnije jak stad odejsc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizolfm 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: elciaa ta skorka na moje forum ktore napisalas to jest wersja demo za cala trzeba 20 dolarow zaplacic xD ONA BY WOLAŁA ZDJĄĆ CI SKÓRKE Z PASZTETOWEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, schizolfm napisał: A CO MOŻE NIE MASZ OCHOTY NA KUUUTASA FILIPA Lepiej to idź tam za Dino gdzie kosze może drugi kotarba ci się trafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu z gaja bysmy sie pokochali ale ja musze na saune wrocic bo wtedy fajniej wygladalem mialem ladniejsza buzie teraz mam sine oczy od ekranu kompa XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu chodzi mi o emerald theme xD tam jest wersja demo bo logo nie ma wtedy i w ogole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, kochamelciee napisał: elciaa ta skorka na moje forum ktore napisalas to jest wersja demo za cala trzeba 20 dolarow zaplacic xD Tak teraz już wiem bo przeczytałam kilka minut temu, a to dziady wszędzie drukowanymi że darmowe a tak naprawdę jednak nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, kochamelciee napisał: chodzi mi o emerald theme xD tam jest wersja demo bo logo nie ma wtedy i w ogole xD No, ładny jest ten emerald, w dwóch wersjach widziałam z czarnym i z białym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu nie no ogolnie moglbym zaplacic 20 dolarow i wgrac z AncientWisdom ten theme xDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu nie moge sie doczekac jak mi wlosy urosna jeszcze i loczki zaczna mi sie krecic jak w gimbazie bede wygladal jak bozyszcze nastolatek po 30 XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu jedyna osoba ze srafe ktorej wyslalem mojeego siuurka w calej okazalosci to wieczna kochanka i jej sie podobal i chciala zebym do polski wrocil z uk robil sobie z nia dzieci xD no i moj kumpel geej ale on mi nie widzial jak stoi akurat, ale jaral sie w chooy pasztetowa by sie tak nie jaral... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, kochamelciee napisał: jedyna osoba ze srafe ktorej wyslalem mojeego siuurka w calej okazalosci to wieczna kochanka i jej sie podobal i chciala zebym do polski wrocil z uk robil sobie z nia dzieci xD no i moj kumpel geej ale on mi nie widzial jak stoi akurat, ale jaral sie w chooy pasztetowa by sie tak nie jaral... xD Tak się jej podobała, że aż wrzuciła na kafe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu ale to dlatego ze ona miw yslala swoje foto w gorsecie np albo cycki no napalona niezle byla XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu kiedys jakas kobita z mejli tutaj mi wysylala jak sobie wklada palce to ciipy i ma mokro XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu nie wrzucila bo ona odeszla ze srafe a my na gg pisalismy a potem na fejsie ale jej juz tu nie bylo dawno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu fajnego banana ogolnie chowam w spodniach jak mi stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 4 godziny temu ja to w ogole wypije sobie jeszcze drinka zajaram lolka i ide do pubu na kawke grac w diablo 3 moze bedzie jakas fajna mloda barmanka znowu albo wpadnie ta nieziemska laseczka brytyjka co wygladala jak marzenie i pila z rana sobie cydr 4% to bylo cudo jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 147 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wrzucał kiedyś koło godz 3 w nocy z pytaniem w jaki sposób sie ich pozbyc, pamiętam ze napisałam mu wtedy kup w aptece Pyrantelum. Trzymasz takie foty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 3 godziny temu ja prdl ja chleje wodke z tonikiem i slucham muzyki z moich plyt i 6 glosniki mam do wiezy hahahh ja prdl jaka piosenka leci i tekst to nie moge XDD now you're gone I realised my love for you was strong XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 3 godziny temu Ja sobie tak na srafe pisze XD 6 glosnikow mi cudo napieerdalaja https://files.catbox.moe/1ioy1j.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 3 godziny temu w pubie wypije sobie dwa pinty koppaberg truskawkowo limonkowe i poprosze o duzo lodu jak mnie poniesie to z 5 wypije xD kiedys wypilem 5 koppabergow a potem bylem taki rozowy na twarzy a w ogole to pamietam jak przyszedlem tam i mialem depresje i nie mialem kasy a kumpel mi dal 10 funtow i wydalem na 5 koppabergow + duzo lodu i jaki potem bylem szczesliwy co to byl za stan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 34 Napisano 2 godziny temu Przypominam wszystkim menelom, że jest poniedziałek, trochę po 9 https://iili.io/2Oz5w9p.jpg 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 2 godziny temu Poniedzialek rano to wlasnie idealny dzien na.picie alkoholu na sniadanie lunch obiad i kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 14 Napisano 2 godziny temu ja akurat mam piekne zeby piekne loczki takze jak zawsze nietrafione foto srun przykro mi :D zadne AI nie jest w stanie mnie podrobic :D try harder :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach