Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gajja

Która z was ma grzywkę?

Polecane posty

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Mną się nie zasłaniaj szczerbatku.

A CO MOŻE NIE MASZ OCHOTY NA KUUUTASA FILIPA

haha xD

no od tego plywania w zimnej wodzie mi tak kuutas zaczal stawac 😄 ale mysle ze z zona w realu jeszcze by wiekszy byl xD

bedzie w koncu spotkam fajna dziewczyne moich marzen i nikt ani nic nam nie przeszkodzi wziac slub ❤️😄

elciaa ta skorka na moje forum ktore napisalas to jest wersja demo za cala trzeba 20 dolarow zaplacic xD

ogolnie to powinienem teraz sobie nowe inne forum wgrywac i adres domene ustawiac swoja i wgrywac sobie forum i robic strony internetowe 😄

moge sobei robic i hostowac strony internetowe albo servery do minetest czy innych gierek open source to nie wiem czemu ja tu gnije jak stad odejsc? 😄

1 minutę temu, kochamelciee napisał:

elciaa ta skorka na moje forum ktore napisalas to jest wersja demo za cala trzeba 20 dolarow zaplacic xD

ONA BY WOLAŁA ZDJĄĆ CI SKÓRKE Z PASZTETOWEJ

z gaja bysmy sie pokochali ale ja musze na saune wrocic bo wtedy fajniej wygladalem mialem ladniejsza buzie teraz mam sine oczy od ekranu kompa XD

5 minut temu, kochamelciee napisał:

Tak teraz już wiem bo przeczytałam kilka minut temu, a to dziady wszędzie drukowanymi że darmowe a tak naprawdę jednak nie.

nie moge sie doczekac jak mi wlosy urosna jeszcze i loczki zaczna mi sie krecic jak w gimbazie bede wygladal jak bozyszcze nastolatek po 30 XDDDD

jedyna osoba ze srafe ktorej wyslalem mojeego siuurka w calej okazalosci to wieczna kochanka i jej sie podobal i chciala zebym do polski wrocil z uk robil sobie z nia dzieci xD

no i moj kumpel geej ale on mi nie widzial jak stoi akurat, ale jaral sie w chooy 😄

pasztetowa by sie tak nie jaral... xD

2 minuty temu, kochamelciee napisał:

jedyna osoba ze srafe ktorej wyslalem mojeego siuurka w calej okazalosci to wieczna kochanka i jej sie podobal i chciala zebym do polski wrocil z uk robil sobie z nia dzieci xD

no i moj kumpel geej ale on mi nie widzial jak stoi akurat, ale jaral sie w chooy 😄

pasztetowa by sie tak nie jaral... xD

Tak się jej podobała, że aż wrzuciła na kafe. 😂😂😂

• Haha 1

ale to dlatego ze ona miw yslala swoje foto w gorsecie np albo cycki no napalona niezle byla XDD

nie wrzucila bo ona odeszla ze srafe a my na gg pisalismy a potem na fejsie ale jej juz tu nie bylo dawno

• Haha 1

ja to w ogole wypije sobie jeszcze drinka zajaram lolka i ide do pubu na kawke grac w diablo 3 moze bedzie jakas fajna mloda barmanka znowu albo wpadnie ta nieziemska laseczka brytyjka co wygladala jak marzenie i pila z rana sobie cydr 4% to bylo cudo jakies 😄

11 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Wrzucał kiedyś koło godz 3 w nocy z pytaniem w jaki sposób sie ich pozbyc, pamiętam ze napisałam mu wtedy kup w aptece Pyrantelum. 😄

Trzymasz takie foty?🤔🤮

ja prdl ja chleje wodke z tonikiem i slucham muzyki z moich plyt i 6 glosniki mam do wiezy hahahh ja prdl jaka piosenka leci i tekst to nie moge XDD

now you're gone

I realised my love for you was strong XDD

w pubie wypije sobie dwa pinty koppaberg truskawkowo limonkowe i poprosze o duzo lodu 😄

jak mnie poniesie to z 5 wypije xD

kiedys wypilem 5 koppabergow a potem bylem taki rozowy na twarzy a w ogole to pamietam jak przyszedlem tam i mialem depresje i nie mialem kasy a kumpel mi dal 10 funtow i wydalem na 5 koppabergow + duzo lodu i jaki potem bylem szczesliwy co to byl za stan 😄

ja akurat mam piekne zeby piekne loczki takze jak zawsze nietrafione foto srun przykro mi :D

zadne AI nie jest w stanie mnie podrobic :D

try harder :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się