Tuż po zmroku 26 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: już się z tb nie zgadzam Ha ha na tym polega różnorodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Przybijałabym piątkę z niedojdą za to, że zechciał opiekować się moimi dziećmi pod moją nieobecność A normalna kobieta nie pozwoli skrzywdzić własnych dzieci i dlatego stara się wybierać normalnych facetów na partnerów. Skoro wymagającemu nie sprostała, to niech chociaż odnajdzie się w związku z mało wymagającym niedojdą To jeszcze nie znaczy, że dobrze wybiera. Ile to jest przypadków, że niczym zrobił to, czy tamto dzieciom, nawet najgorsze, a matka nie wierzy własnemu dziecku bo przy niej ten jest aniołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: I tak robi myślący facet o ile ma możliwości, (bo może być i jakiś Ferdek co zaraz nie poszuka zastępstwa), a kobiety godzące się na bycie kochanką tego nawet pod uwagę nie wezmą są też inne syt np facet sam chce się rozwieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Ha ha na tym polega różnorodność. dobrze że nie inkluzywność xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: są też inne syt np facet sam chce się rozwieść To wpierw niech się rozwiedzie, a nie tylko chce, bo ile to się człowiek naczyta, że kochanka czeka i czeka.. to głowa mała. Samo "chcienie" nic nie kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: To jeszcze nie znaczy, że dobrze wybiera. Ile to jest przypadków, że niczym zrobił to, czy tamto dzieciom, nawet najgorsze, a matka nie wierzy własnemu dziecku bo przy niej ten jest aniołem. tego sie m.in. bym obawial. poza tym z kim sie przestaje takim sie staje. napatrzą sie na luja i bedzie to jakis punkt odniesienia. masa takich niezaradnych zyciowo szuka darmochy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 47 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: To jeszcze nie znaczy, że dobrze wybiera. Ile to jest przypadków, że niczym zrobił to, czy tamto dzieciom, nawet najgorsze, a matka nie wierzy własnemu dziecku bo przy niej ten jest aniołem. Akurat nie o tym jest temat. Jeżeli wymagający zostawi ją samą z dziećmi, to ona może poznać innego, żeby nie być z dziećmi sama. To jej prawo do posiadania partnera i nie wymyślaj już jakichś patologicznych scenariuszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Patrząc na wywiady z nimi i to zdiagnozowani przecież , bo już w zamknięciu rasowe killery, to widać emocje i niskie morale z powodu wyroków kary śmierci. To jest człowiek który wychodzi do ludzi tylko po to aby mieć korzyści , więc niepowodzenia misji muszą budzić frustrację co najmniej. No i charakterystyka rzucająca się w oczy , to zero zasad. Na filmach gdzie uwieczniono osądzenie zbrodniarzy nаzistowskich szczególnie widać co ich charakteryzuje. A zakładając teoretyczną sytuację, że taka osoba nie ma w danym momencie niepowodzeń, to czy jest mega szczęśliwa? To mnie zastanawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 8 godzin temu Niepowodzenia są przyczyną nieszczęścia człowieka, którego nic nie interesuje tylko on sam, ale przecież też jest coś takiego jak nuda, która szczęścia nie daje, a ciągłe wygrane chyba mogą też nudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: To wpierw niech się rozwiedzie, a nie tylko chce, bo ile to się człowiek naczyta, że kochanka czeka i czeka.. to głowa mała. Samo "chcienie" nic nie kosztuje. tak też powinno być ale niektórzy dopiero jak kogoś poznają odchodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 26 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: A zakładając teoretyczną sytuację, że taka osoba nie ma w danym momencie niepowodzeń, to czy jest mega szczęśliwa? To mnie zastanawia. Podobno trzeba wypić dwa piwa aby zobaczyć namiastkę tego co oni mają na sucho bez wspomagania się czymś psychoaktywnym. Po amfetaminie też będzie zbliżony stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Akurat nie o tym jest temat. Jeżeli wymagający zostawi ją samą z dziećmi, to ona może poznać innego, żeby nie być z dziećmi sama. To jej prawo do posiadania partnera i nie wymyślaj już jakichś patologicznych scenariuszy No ma prawo, nie bronię. Mówimy tylko o tym jak to wygląda ze strony byłego, który ma gdzieś ją, ale dzieci nie, a zna życie, czyki że ryzyko zawsze jest, że ta zwiąże się z nieodpowiednim ojczymem dla jego dzieci, nawet jeśli matka chce dla nich jak najlepiej i jest dobrą osobą, to może być ślepa, tak bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Późno się zrobiło na mnie już pora. Dobranoc. Edytowano 8 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Akurat nie o tym jest temat. Jeżeli wymagający zostawi ją samą z dziećmi, to ona może poznać innego, żeby nie być z dziećmi sama. To jej prawo do posiadania partnera i nie wymyślaj już jakichś patologicznych scenariuszy Dzisiaj słyszałam taką wypowiedź, że jesli dla kobiety istotna jest lojalność to jako kochanka sama sobie zaprzecza... licząc na to, że facet który wobec innej nie był lojalny wobec niej akurat będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 47 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: No ma prawo, nie bronię. Mówimy tylko o tym jak to wygląda ze strony byłego, który ma gdzieś ją, ale dzieci nie, a zna życie, czyki że ryzyko zawsze jest, że ta zwiąże się z nieodpowiednim ojczymem dla jego dzieci, nawet jeśli matka chce dla nich jak najlepiej i jest dobrą osobą, to może być ślepa, tak bywa. Tu się z Tobą zgodzę. To już jego ryzyko, jeśli nie docenił starań żony, i sprowokował taki bieg wydarzeń. Życie jest nieprzewidywalne, więc nie zawsze możemy przewidzieć, co dokładnie się wydarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Późno się zrobiło na mnie już pora. Dobranoc. Dobranoc. Też uciekam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Dzisiaj słyszałam taką wypowiedź, że jesli dla kobiety istotna jest lojalność to jako kochanka sama sobie zaprzecza... licząc na to, że facet który wobec innej nie był lojalny wobec niej akurat będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Dobranoc. Też uciekam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 26 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Niepowodzenia są przyczyną nieszczęścia człowieka, którego nic nie interesuje tylko on sam, ale przecież też jest coś takiego jak nuda, która szczęścia nie daje, a ciągłe wygrane chyba mogą też nudzić. Niepowodzenia przekładają się na spadek morale do zera, a żeby mieć poczucie szczęścia wystarczy zdrowie czyli nie cierpieć z powodu jakichś dolegliwości i nie mieć świadomości w stylu strach, lęk, stres z którymi zdrowy organizm sobie radzi. A jeżeli sobie nie radzi to nie jest zdrowy więc o szczęściu nie ma mowy. Można sobie jeszcze sztucznie pobudzać hormon szczęścia i najbezpieczniejszy będzie jakiś sport przy którym dbałość o siebie bo diety to też wyższe morale, lepsza witalność i nagrodą jest szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 26 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Późno się zrobiło na mnie już pora. Dobranoc. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 47 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Dzisiaj słyszałam taką wypowiedź, że jesli dla kobiety istotna jest lojalność to jako kochanka sama sobie zaprzecza... licząc na to, że facet który wobec innej nie był lojalny wobec niej akurat będzie. Zawsze jest taka szansa, że byłby lojalny. To zależy od konkretnego przypadku, konkretnej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 47 Napisano 8 godzin temu Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach