Hypedotella 53 Napisano 7 godzin temu właśnie oglądałam trailer. A ja tu sobie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Hypedotella napisał: właśnie oglądałam trailer. A ja tu sobie jestem Ja przerywem w Polsce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu i co to za trailer? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, kochamelciee napisał: i co to za trailer? Jak podam tytuł to bedzie wiadomo kto jest moim znajomym, a tak pozostaje cień tajemnicy. Ale serio został reżyserem, powiodło mu się, a ja nie zostałam piosenkarką i siedze tutaj sobie i jest bardzo znakomicie w tym roku to już całkowicie znakomicie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja przerywem w Polsce I ja też właśnie sobie tu jestem zamiest spełniać amerykański sen Edytowano 5 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu A umiesz spiewac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu ja mam smutny sen bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: I ja też właśnie sobie tu jestem zamiest spełniać amerykański sen Rozmach usa mnie nie pasuje tam już za grubo lecą w chaty ilości jedzenia kolekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kochamelciee napisał: A umiesz spiewac? Pewnie gdyby szło mi znakomicie to bym odniosła sukces a że nie odniosłam to widocznie słabo mi szło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu no mi na bebnach dobrze idzie granie podobno a nie mam z kim grac zespolu ani gdzie nawet i zkim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Rozmach usa mnie nie pasuje tam już za grubo lecą w chaty ilości jedzenia kolekcje Tematem przewodnim jest to, że ludzie żenia sie, rozwodzą, lataja po swiecie, spełniaja marzenia, a ja krece sie w kolko i jestem jakby w pudelku czy pod kloszem. Edytowano 5 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu a ja kolejny dzien spedzam w domu przed kompem i slucham muzyki i czuje sie samotnie to straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, kochamelciee napisał: ja mam smutny sen bardzo Jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu ah szkoda gadac ale ogolnie to plakac mi sie chce bardzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: no mi na bebnach dobrze idzie granie podobno a nie mam z kim grac zespolu ani gdzie nawet i zkim xD Ano widzisz. zawsze nie po myśli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 5 godzin temu ale mam za to wieze 6 glosnikow duzo plyt dwa laptopy i fajna konsole retro zamowilem a tam szybki procesor jest bardzo i stacje dokujaca kupilem i mysle co tu porobic.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: ah szkoda gadac ale ogolnie to plakac mi sie chce bardzo ogólnie to też mnie to zastanawia...obecny rok należy zdecydowanie do jednych z najgorszych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu Ja sobie reke zlamalem i mam blizne i kosci nie takie jak byly i do konca zycia juz tak bede mial, a mialem byc szczesliwy razem z kims i mielismy pojechac w podroz to ja skonczylem samotny z blizna na lapie i w smutnym nastroju moze poowinienem sie napic szklanke wodki z tonikiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: Ja sobie reke zlamalem i mam blizne i kosci nie takie jak byly i do konca zycia juz tak bede mial, a mialem byc szczesliwy razem z kims i mielismy pojechac w podroz to ja skonczylem samotny z blizna na lapie i w smutnym nastroju moze poowinienem sie napic szklanke wodki z tonikiem To u mnie też nieciekawy ten rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 4 godziny temu też się czuje jak zbity pieseł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu nom bardzo jnieciekawy, mysle ze powinienem sobie kupic namiot zalatwic spiwor albo dwa i isc gdzies sie przespac na noc do lasu albo na pole dawno n ie spalem w nocy nie sypiam tylko siedze przy kompie xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu a Tobie co sie stalo? ludzie Cie wykanczaja psychicznie? Klienci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: a Tobie co sie stalo? ludzie Cie wykanczaja psychicznie? Klienci? wszystko co mnie spotkało w tym roku było naprawdę dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Hypedotella napisał: Tematem przewodnim jest to, że ludzie żenia sie, rozwodzą, lataja po swiecie, spełniaja marzenia, a ja krece sie w kolko i jestem jakby w pudelku czy pod kloszem. Ja spełnilem materialne nie chciałem dużo tylko duży telewizor xD no i mam setup za 40tys we własnym m3. Zostało mi jedno żeby mieć partnerke i razem coś tworzyć np wspólne orgazmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: też się czuje jak zbity pieseł Ja jakbym życie marnowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu Ja chyba zmarnowalem juz niejedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja jakbym życie marnowal Własnie. ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 4 godziny temu Ej co jest z Wami, jutro jest wigilia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu mi tez jest smutno tez marnuje zycie cos poszlo nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 12 Napisano 4 godziny temu nie obchodze wigilii jutro bede samotnie spedzal wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach