Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu Co kupujecie mam wrażenie że o czymś zapomniałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 6 Napisano 7 godzin temu o sznurze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Co kupujecie mam wrażenie że o czymś zapomniałem Nie stać cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Romualdo napisał: Nie stać cię. Mam jeszcze jakieś 80zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Mam jeszcze jakieś 80zl +133000 na 6.25% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 7 godzin temu No, niestety bede musiala isc. Musze jeszcze dokupic pare prezentow i cos na kolacje do jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: No, niestety bede musiala isc. Musze jeszcze dokupic pare prezentow i cos na kolacje do jedzenia. Prezenty i jedzenia niby mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 7 godzin temu Tylko pieczywo i owoce do kupienia. Że tak powiem, wyśle po to ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 7 godzin temu Jeszcze musze dokupic 2 rorebki na alkohol. Ale mi sie nie chce nigdzie jechac na swieta, najchetniej posiedzialabym w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Tylko pieczywo i owoce do kupienia. Że tak powiem, wyśle po to ludzi Twoj syn przyjezdza na swieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Twoj syn przyjezdza na swieta? Tak. Już jest. On przyjeżdża średnio co 3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Tak. Już jest. On przyjeżdża średnio co 3 miesiące. To fajnie, ja rzadko jezdze do Polski, bo mi sie nie chce. Na poczatku kazde swieta spedzalam w Polsce. W przyszlym roku wybieram sie do Gdanska z tesciami, bo juz od dawna mnie cisna zeby pojechac. Jak na razie byli tylko w kim rodzinnym miescie (to straszna dziura w Zaglebiu) i w Krakowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: To fajnie, ja rzadko jezdze do Polski, bo mi sie nie chce. Na poczatku kazde swieta spedzalam w Polsce. W przyszlym roku wybieram sie do Gdanska z tesciami, bo juz od dawna mnie cisna zeby pojechac. Jak na razie byli tylko w kim rodzinnym miescie (to straszna dziura w Zaglebiu) i w Krakowie. Ty mieszkasz na stałe w UK, mój syn ma w Polsce swoje mieszkanie i firmę. Nigdy nie chciał żyć na obczyźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu Papier do pakowania prezentów ale i paczkę mam odebrać to może jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Ty mieszkasz na stałe w UK, mój syn ma w Polsce swoje mieszkanie i firmę. Nigdy nie chciał żyć na obczyźnie. No to tez inaczej. Ja jednak tutaj mieszkam i tutaj jest moj dom teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Ty mieszkasz na stałe w UK, mój syn ma w Polsce swoje mieszkanie i firmę. Nigdy nie chciał żyć na obczyźnie. Strasznie wybredy ja bym żył wszędzie gdzie ma pochwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 406 Napisano 7 godzin temu 38 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Co kupujecie mam wrażenie że o czymś zapomniałem a ja do lekarza mam 38,5 gorączki od soboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: a ja do lekarza mam 38,5 gorączki od soboty To z braku sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 6 godzin temu O i 1l mydła muszę kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, przewr(l)otna napisał: pieczywo Ze 2 chleby jeszcze bo mam 2,5 kiedy znowu hipermarket będzie otwarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 6 godzin temu Znowu mam 100l śmieci 4x 25l torby no nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Żaba Monìka napisał: No to tez inaczej. Ja jednak tutaj mieszkam i tutaj jest moj dom teraz. Właśnie o tym piszę. Na dzień dzisiejszy nadal twierdzi, że wyjazdy do różnych krajów owszem, a dom w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Strasznie wybredy ja bym żył wszędzie gdzie ma pochwa Nie będę obiektywna w myśl zasady: każda matka swoje dziecię chwali. Ale co ci będę kłamała. On nie ma z tym problemu. Trochę mnie to martwi. Chciałabym żeby przestał tak przebierać. Fajnie mieć synową do "ustawienia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Qwerty88 napisał: a ja do lekarza mam 38,5 gorączki od soboty Ty sie potrafisz wymiksować od gotowania i sprzątania Żart. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ze 2 chleby jeszcze bo mam 2,5 kiedy znowu hipermarket będzie otwarty? Nie wiem. To co mam podszykowane do jedzenia starczy mi do sylwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 406 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Ty sie potrafisz wymiksować od gotowania i sprzątania Żart. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. gorzej jak mi covid wyjdzie, nie chce pozarazac calej rodziny Dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: gorzej jak mi covid wyjdzie, nie chce pozarazac calej rodziny Dzieki! Wspolczuje. Nie tylko covid zaraza, jesli jestes chora to lepiej ograniczac kontakt z bliskimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 804 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Qwerty88 napisał: gorzej jak mi covid wyjdzie, nie chce pozarazac calej rodziny Dzieki! Przy takiej temperaturze ciała boli każdy mięsień, kości, nic tylko leżeć pod kołderką. Trzymaj się z dala od dzieci, bo zachorują i po świętach ich do szkoły nie wygonisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano 5 godzin temu 47 minut temu, Qwerty88 napisał: gorzej jak mi covid wyjdzie, nie chce pozarazac calej rodziny Dzieki! Mój kolega chciałby wiedzieć dlaczego jesteś wieśniakiem i co to za BMW za "ćwierć bańki". Ogarnij się w przyszłym roku https://www.alfaromeo.pl/modele/giulia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 5 godzin temu już byłem jajka ryba sok brzoskwinie Coca-Cola makowiec szczypiorek ziemniaki marchewka miód wędliny sery limonkę muszę kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach