Bawidamek z Szczywilka 355 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Trochę, czyli nic. Nie zmuszają się do ich godki. Nie ma nic gorszego, jak łamanie cudzej gwary, która już dawno została okaleczona przez Hanysów. ale przynajmniej rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mogę się zgodzić z tym że Śląsk i Zagłębie są brzydkie xD A twoje rodzinne Bździszewo ładne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Znać, znają. Nie wolno im mówić i pisać w szkole gwarą. Wolą szwargotać i zaznaczyć, że są u siebie. To najczęściej tyczy się osób starszych. nie wiem czy wolno ale godaja w jakims bytomiu siemianowicach czy swietochlowicach ciagle mi sie to myli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale przynajmniej rozumiem byś się zdziwił. Niejeden Hanys cię w ciula zrobi dla żartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: nie wiem czy wolno ale godaja w jakims bytomiu siemianowicach czy swietochlowicach ciagle mi sie to myli W miejscach publicznych godają. Trudno tego nie usłyszeć, bo są dziwnie głośni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, przewr(l)otna napisał: W miejscach publicznych godają. Trudno tego nie usłyszeć, bo są dziwnie głośni. a ty skad jestes ? obstawiam ze gdzies ze swietokrzyskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: a ty skad jestes ? obstawiam ze gdzies ze swietokrzyskiego Dlaczego kojarzę ci się ze "scyzorykiem"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Fajnie by było jakby jutro wbila prostytutka ogolic mi worek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, przewr(l)otna napisał: Dlaczego kojarzę ci się ze "scyzorykiem"? bo gornicy i hutnicy czesto ze swietokrzyskiego baby sprowadzali dlatego jak sie jedzie droga dabrowa gornicza krakow to w olkuszu jest korek przed swietami albo przez 1 listopada bo gornicy jada na swieta do rodziny w kieleckie Edytowano 20 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Fajnie by było jakby jutro wbila prostytutka ogolic mi worek jeszcze fajniej jakby jutro ci spadl telewizor na łeb moze byc przemowil ludzkim glosem w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: bo gornicy i hutnicy czesto ze swietokrzyskiego baby sprowadzali Co se kupiłeś pod choinkę libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Co se kupiłeś pod choinkę libedowsky nic nie mam czasu na lazenie po sklepach poza tym sam sobie mam prezent kupic ? to sobie moge kupic w kazdy inny dzien cos no i nie mam choinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nic nie mam czasu na lazenie po sklepach poza tym sam sobie mam prezent kupic ? to sobie moge kupic w kazdy inny dzien cos no i nie mam choinki Ja kupiłem wibrator i 3 płyty do konsol co stoją pionowo dwa pokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: jeszcze fajniej jakby jutro ci spadl telewizor na łeb moze byc przemowil ludzkim glosem w koncu W małym będzie 32" bo mam tam pracować a nie grac docelowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Ja kupiłem wibrator i 3 płyty do konsol co stoją pionowo dwa pokoje wiem czytalem temat o tym ze kupiles sobie gay vibrator do du.y za kase siostry ej powiedz mi te pady do ps3 to one sa tylko na kabel nie mam bezprzewodowych ? mozna nadal kupowac gry na takie stare konsole z ps store czy jak sie to nazywa ? da sie na ps3 netflixa zainstalowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: W małym będzie 32" bo mam tam pracować a nie grac docelowo mitomania nie bedzie pracowal sam sie oszukujesz jakbys mial pracowac to bys poszedl dio hipernaerket, sprzedasz 2 gry na kwartal i bedziesz wszystkim mowil ze pracujesz jak cie beda wysylac do rpacy to ci potrzebne jako usprawiedliwienie nieróbstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: poza tym sam sobie mam prezent kupic ? Ja tak robię chyba od dekady i polecam tą metodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Możliwe że i od dwóch dekad no nawet PlayStation 2 se sam kupiłem pod choinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Ja tak robię chyba od dekady i polecam tą metodę ja sobie czesto cos kupuje nie potrzebuje choinki do tego i nie nazywam prezentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: mitomania nie bedzie pracowal sam sie oszukujesz jakbys mial pracowac to bys poszedl dio hipernaerket, sprzedasz 2 gry na kwartal i bedziesz wszystkim mowil ze pracujesz jak cie beda wysylac do rpacy to ci potrzebne jako usprawiedliwienie nieróbstwa Zobaczymy jak będzie gdy przekrocze 8k/30 sprzedaży podobno robią problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ja sobie czesto cos kupuje nie potrzebuje choinki do tego i nie nazywam prezentem Krejzi wsadz do buzi jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano 20 godzin temu Idę robić myc okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Krejzi wsadz do buzi jutro tobie wsadza twoj wibrator z du.y do buzi bo masz jape niewyparzona Edytowano 20 godzin temu przez libedowsky 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Idę robić myc okno odslon kotary bo ty nawet nie wiesz ze juz noc i jak w nocy chcesz myc okno ? znowu cos mitomanisz i nawet na godzine nie spojrzałes Edytowano 20 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, libedowsky napisał: bo gornicy i hutnicy czesto ze swietokrzyskiego baby sprowadzali dlatego jak sie jedzie droga dabrowa gornicza krakow to w olkuszu jest korek przed swietami albo przez 1 listopada bo gornicy jada na swieta do rodziny w kieleckie Ale dedukcja Mój górnik to gorol z mazowieckiego. Ja z Dolnego Śląska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 237 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Ale dedukcja Mój górnik to gorol z mazowieckiego. Ja z Dolnego Śląska. a to z was tacy slazacy jak i ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: a to z was tacy slazacy jak i ze mnie Cały czas piszę, że jestem gorolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 40 Napisano 19 godzin temu Byłam w supermarket ale soli zapomniałam. To tera chyba muszę być przeciwna wolnemu w wigilię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Byłam w supermarket ale soli zapomniałam. To tera chyba muszę być przeciwna wolnemu w wigilię Z netu ...Zioła takie jak bazylia, oregano, majeranek, estragon, szałwia, kolendra, cząber, pieprz czarny, gorczyca, lubczyk doskonale zastępują niezdrową sól. Są bardzo aromatyczne i nadają potrawom smaku i potrafią wydobywać z nich, to co najlepsze. Dzięki nim, potrawy pozbawione są zbędnych kalorii, sodu oraz tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1323 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, libedowsky napisał: bo gornicy i hutnicy czesto ze swietokrzyskiego baby sprowadzali dlatego jak sie jedzie droga dabrowa gornicza krakow to w olkuszu jest korek przed swietami albo przez 1 listopada bo gornicy jada na swieta do rodziny w kieleckie Ha ha, moj tata zawsze tak mowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach