Żaba Monìka 1323 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Z netu ...Zioła takie jak bazylia, oregano, majeranek, estragon, szałwia, kolendra, cząber, pieprz czarny, gorczyca, lubczyk doskonale zastępują niezdrową sól. Są bardzo aromatyczne i nadają potrawom smaku i potrafią wydobywać z nich, to co najlepsze. Dzięki nim, potrawy pozbawione są zbędnych kalorii, sodu oraz tłuszczu. Sól jest niezbędna do życia tylko nie w nadmiarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ha ha, moj tata zawsze tak mowil bo to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 805 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Żaba Monìka napisał: Sól jest niezbędna do życia tylko nie w nadmiarze. To była propozycja ratunkowa póki soli nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 4 Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, kris888 napisał: ja już byłem przed robotą o 7 rano, market otwierają o 6:30 Jak ja spać poszedłem o 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, libedowsky napisał: bo to prawda Jeszcze góralki za górników wychodziły za mąż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1323 Napisano 6 godzin temu Z dawnego kieleckiego to nie tylko żony poprzyjeżdzaly ale ogólnie duzo ludzi do pracy. Zresztą z calej Polski się zjechali za Gierka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach