Słońcem 58 Napisano poniedziałek o 17:56 (edytowany) Kochani, Korzystając z tej okazji życzę Wam przede wszystkim zdrowia , jak również, aby ta pozytywna energia nigdy Was nie opuszczała. Żeby każdy dzień opatulał Was ciepłem obecności bliskich osób. Abyście potrafili dzielić się miłością, życzliwością i uśmiechem oraz mieli w sobie wzajemne wsparcie. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Edytowano poniedziałek o 17:56 przez Słońcem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano poniedziałek o 18:59 Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 19:01 Ja maluje pokój ✌ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońcem 58 Napisano poniedziałek o 19:24 22 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Ja maluje pokój ✌ Dla dzidzi. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano poniedziałek o 19:25 1 godzinę temu, Słońcem napisał: Kochani, Korzystając z tej okazji życzę Wam przede wszystkim zdrowia , jak również, aby ta pozytywna energia nigdy Was nie opuszczała. Żeby każdy dzień opatulał Was ciepłem obecności bliskich osób. Abyście potrafili dzielić się miłością, życzliwością i uśmiechem oraz mieli w sobie wzajemne wsparcie. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wzajemnie lecz jeszcze ważniejsze jest piękna czemu już z nami nie czatujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 19:27 2 minuty temu, Słońcem napisał: Dla dzidzi. Huh. Jak wbijasz to stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońcem 58 Napisano poniedziałek o 19:46 14 minut temu, Czyste niebo napisał: Wzajemnie lecz jeszcze ważniejsze jest piękna czemu już z nami nie czatujesz? Staram się jeszcze coś w tym życiu zmienić na lepsze. Zobaczymy jak mi pójdzie. 14 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Będą bliźniaki. Patataj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano poniedziałek o 19:55 8 minut temu, Słońcem napisał: Staram się jeszcze coś w tym życiu zmienić na lepsze. Zobaczymy jak mi pójdzie. Czasem możesz wpaść, brakuje Cię tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 5 Napisano poniedziałek o 20:39 51 minut temu, Słońcem napisał: Staram się jeszcze coś w tym życiu zmienić na lepsze. Zobaczymy jak mi pójdzie. Wywal gumy sex przez folie jest beznadziejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach