libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Nie chciałbyś z leżakiem 1 na 1 za garażami nie, bicie ludzie bojacych sie wlasnego cienie nie sprawialo mi przyjemnosci. poza tym mnie nie przeszkadzali inni jak nie wchodzili mi w droge to ze ktos byl dziwny niech sobie byl mialem wywalone an to. mysle ze ci dziwnie mnie lubili bo ich nie gnebilem tylko olewalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Mnie chcieli reprezentacji szkoły w kosza się spytałem co z tego będę miał 6 z wf i satysfakcję to elo. Mina dyrektora bezcenna. tak oczywiscie ja mysle ze przyjechali wyslannicy z nba zeby cie w drafcie wystawic ale nie miales czasu bo grales w tomb ridera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie, bicie ludzie bojacych sie wlasnego cienie nie sprawialo mi przyjemnosci. poza tym mnie nie przeszkadzali inni jak nie wchodzili mi w droge to ze ktos byl dziwny niech sobie byl mialem wywalone an to. mysle ze ci dziwnie mnie lubili bo ich nie gnebilem tylko olewalem. Ja byłem nueustraszony źle by mi szło to byś dostał miotaczem ognua 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tak oczywiscie ja mysle ze przyjechali wyslannicy z nba zeby cie w drafcie wystawic ale nie miales czasu bo grales w tomb ridera Dokładnie tak poszedłem se w chate pograć w gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: No nie chce mi się teraz szukać skrina bo podawałeś 170 z haczykiem i z tego co wygooglowałeś , to prawdziwy maratończyk z ciebie w twoich mokrych fantazjach. co ma maratonczyk do koszykowki ? ty w ogole nie znasz sie na sporcie nie wiesz co to biegi co to skocznosc. i tam jest lierowka mialem napisac 80 a wciesnely sie 88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja byłem nueustraszony źle by mi szło to byś dostał miotaczem ognua a te miotacze ognia w bójce w podstawowce to ci wjechaly do wyobrazni z czego ? w jakiejs grze biegales ? lezak ty masz jakas powazna chorobe psychiczna idz do lekarza Edytowano 11 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1324 Napisano 11 godzin temu Jak to Mikołaj nie istnieje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Uciekam. Goście jadą na ciacho. Wam też kawałek zostawię Nieźle wykadrowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja byłem nueustraszony źle by mi szło to byś dostał miotaczem ognua Nieustraszony piwniczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: a te miotacze ognia w bójce w podstawowce to ci wjechaly do wyobrazni z czego ? w jakiejs grze biegales ? lezak ty masz jakas powazna chorobe psychiczna idz do lekarza Chodziłem z lakierem siostry i zapalniczka zippo szwagra byś miał goraco w razie czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Nieustraszony piwniczak Wtedy nie byłem piwniczakiem tylko jedynym typem z lachonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Wtedy nie byłem piwniczakiem tylko jedynym typem z lachonem Zobacz jaki regres rzeczywistości zaliczyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nieźle wykadrowane Masz https://zapodaj.net/images/1b81744553c8e.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Zobacz jaki regres rzeczywistości zaliczyłeś Bo wjechała rzeczywistości zaczęło się liczyć ile masz nieruchomości i gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 23 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Więc trzymaj się z daleka od trójki klasowej i nie rób dzieciom siary. Tam są tylko lizusy i plotkary Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 11 godzin temu Niezły zakalec heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Masz A punie wyślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: A punie wyślij Śledzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Niezły zakalec heh Dwóch kolegów co jeden nie żyje dziwnym zbiegiem okoliczności ułożyłi sobie życie mając mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, libedowsky napisał: wkleilem pieprzowi bo nadla sie upiera mimo ze juz 3 razy pisalem ze to ze w pl maja emeryture nie znaczy ze murzyn tez za medal dostyaje 100k i emeryture bo widze ze nei dociera to przeklilem nie wiem co cie tak dziwi. Ja nie czytam leżaka, nie wiedziałam, że gadacie o sportowcach zagranicznych. Oczywiście, że to są krajowe zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Bo wjechała rzeczywistości zaczęło się liczyć ile masz nieruchomości i gdzie i masz nieruchomość dzisiaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Dzięki. Mój syn przed wywiadówką zawsze prosił żebym się nie zgadzała na to. Nie musiał Nigdy się do tej roli nie spieszyłam, a zawsze znalazły sie takie, które same o to prosiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Dwóch kolegów co jeden nie żyje dziwnym zbiegiem okoliczności ułożyłi sobie życie mając mieszkanie. nadal możesz sobie jeszcze ułożyć życie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: i masz nieruchomość dzisiaj. Teraz trzeba mieć jeszcze całą listę rzeczy wtedy karyny siedziały i jak uslyszaly że ma pusty kwadrat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Mój syn przed wywiadówką zawsze prosił żebym się nie zgadzała na to. Nie musiał Nigdy się do tej roli nie spieszyłam, a zawsze znalazły sie takie, które same o to prosiły. Nas wylosowali. Ale nie jestem wstydem dla dziecka, bo ta pani, która kupuje prezenty to chyba ktoś spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: nadal możesz sobie jeszcze ułożyć życie. Tak mogę jak i ty chociaż ty prędzej bo nie masz takich wymagań do heblowania i pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, malowany napisał: Niezły zakalec heh Nie tym razem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu Niezły degenerat z ciebie libed skoro chciałeś w bagażniku dziecko zamykać i płonne twe nadzieję że skrina nie ma jak się otworzyłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, libedowsky napisał: lezak ty masz jakas powazna chorobe psychiczna Długo będziesz jeszcze tak plakal że nie chciałem ciebie w dope zapiac? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nas wylosowali. Ale nie jestem wstydem dla dziecka, bo ta pani, która kupuje prezenty to chyba ktoś spoko Chodzi o tok myślenia dzieci. U mojego syna nabijali się z dwóch koleżanek, że ich matki to luzusy, plotkary i wszystko donoszą wychowawcy. Omawiała to na wywiadówce i kazała zareagować odpowiednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach