sraczuszka 2 Napisano 22 godziny temu (edytowany) !?!?! I dlaczego większość osób w sklepach kicha, kaszle i smarcze? Czy ludzie nie są w stanie skojarzyć związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy zimnem a przeziębieniem?... Edytowano 21 godzin temu przez sraczuszka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano 21 godzin temu Bo nie mają problemu z zatokami... jak ktoś miewa ten problem to szybko się uczy na własnych błędach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 31 Napisano 21 godzin temu widze ze wola chodzic w kapturach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 185 Napisano 21 godzin temu Bo kaptur od bluzy się zarzuci i jeszcze można od kurtki i nie trzeba myśleć o czapce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 2 Napisano 21 godzin temu Ja dziś widziałem wiele osób bez czapki i bez kaptura i nie mogłem zrozumieć jak można tak wytrzymać, mi by uszy zaraz zamarzły, a chwilę potem odpadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 185 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, sraczuszka napisał: Ja dziś widziałem wiele osób bez czapki i bez kaptura i nie mogłem zrozumieć jak można tak wytrzymać, mi by uszy zaraz zamarzły, a chwilę potem odpadły Bez kaptura też bym nie wyszła bo u mnie śnieg mocno sypał i zimno było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 11 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, sraczuszka napisał: !?!?! I dlaczego większość osób w sklepach kicha, kaszle i smarcze? Czy ludzie nie są w stanie skojarzyć związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy zimnem a przeziębieniem?... Bo czapka to słabość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1323 Napisano 19 godzin temu Może im nie jest zimno. Ja chodzę w kurtce i w czapce a niektorzy faceci w krótkich spodenkach i t-shirtach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 2 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Bo czapka to słabość Rozwiń temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 6 Napisano 18 godzin temu Nie nosze czapki bo mi ciepło. Czasem z daszkiem założe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano 18 godzin temu na pewno fajnie wygladasz w czapce z daszkiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 11 Napisano 18 godzin temu 30 minut temu, sraczuszka napisał: Rozwiń temat Mnie nauczyło podwórko że tylko lamusy chodzą w szaliku i czapce i to nie jest męskie jak plecak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach