E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano wczoraj o 04:04 3 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: To bym uwielbiał religię Ale pokuta to jest taki żal za grzechy, nie wiem co ma do tego uwielbianie religii. ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:05 dla lezaka pokuta to kochanie sie z trzema siostrami zakonnymi xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano wczoraj o 04:08 Nie no, to to już raczej po rozgrzeszeniu. xD Dobra ja może nie będę się wypowiadać na tematy religijne bo nie mam do tego odpowiednich uprawnien. Nawet bierzmowania nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 11 Napisano wczoraj o 04:11 Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 11 Napisano wczoraj o 04:11 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale pokuta to jest taki żal za grzechy, nie wiem co ma do tego uwielbianie religii. ;d To bym ją piepszyl za grzechy brzydulke dobranoc xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:16 ja bierzmowania tez nie mam dlatego slubu koscilenego w pl nie wezme nigdy mujsze sie ohajtac w innym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:17 nie chcialo mi sie co niedziele do koscikola chodzic xD jak bylem w klasie maturalnej to tez wszyscy powazni do matury sie ucza a ja nawet na studniowce nie bylem olalem wszystko i wszystkich a rok pozniej do anglii wylecialem bo tutaj wole rejony niz w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:18 n ara lezak ja ogolnie dzisiaj nie spie w dizen tez i jutro w nocy tez nie chce spac za to jak sie jeebne w czwartek w dzien do wyra to bede spal smacznie z 20 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:19 lubie takie maratony niespania kiedys na speedzie tak robilem ze 3 dni nie spie albo 4 fajnie wtedy jest, teraz na trzezwo tak umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:19 fajne haluny wchodza jak sie tak kilka nocy nie przespi to widzi sie rzeczy ktore nie istnieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:22 w anglii zdalem level 1 i level 2 gcse z matmy i angola moglbym isc na level trzeci ale tego juz rzad nie funduje tylko trzeba placic a ja nie bede placil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:23 do tego super gadam po angielsku i jestem super utalentowanym perkusista a 8 lat mnie uczyl mgr jazzman po akademii muzycznej w katowicach wiec na chooy mi jakas matura albo bierzmowanie w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:25 jak bylem w 4 klasie podstawowki to zaczalem grac w zespole z licealistami 16-18 lat i gralismy chyba ze 3 lata i co weekend proby i koncerty w szkolach albo pubach a ja taki maly srojdek za zestawem haha nigdy tego nie zapomne to byly czasy <3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano wczoraj o 04:26 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: do tego super gadam po angielsku i jestem super utalentowanym perkusista a 8 lat mnie uczyl mgr jazzman po akademii muzycznej w katowicach wiec na chooy mi jakas matura albo bierzmowanie w ogole aaa ale z Vikernes to był lachon xD właśnie przypadkowo jej sobowtóra ujrzałem dawaj 20 funtów to ci dam link na święta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:28 wole lachony w realu niz na jpg u mnie fajnych dziewczyn w miasteczku nie brakuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:34 mam tez flashbacka jak mialem z 4 lata i mojwujek mial silownie i mnie zostawili samego w wielkim pomieszczeniu z workiem bokserskim a ja chooy nie wiedzialem co z tym zrobic, niestety nie zostalem urodzony do napieerdalania ludzi po mordach a szkoda, bo jakbym od tamtej pory napieerdalal w worek to mialbym dzisiaj cialo jak herkules 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:37 jakos przezyje przynajmniej mam swoja wieze + 6 glosnikow i ze sto plyt CD i sobie slucham muzyki lachon mi do szczescia niepotrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:38 (edytowany) mialem wiecej plyt ale mi ukradli, szkoda te pudelka i plyty to byly jedyne kolory jakie mialem w zyciu jak mialem depresje i mieszkalem w namiocie to sobie ogladalem swoje plyty i te kolorowe okladki i mi sie od razu plakac ze szczescia chcialo Edytowano wczoraj o 04:38 przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano wczoraj o 04:39 a teraz masz jakieś flashbacki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romualdo 8 Napisano wczoraj o 04:40 nara, widzimy się w nowym roku może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:42 watpie bo ja do Polski kumpli angoli zabieram jak bede nastepnym razem lecimy do mojej babci na paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:43 nie bedzie mi sie chcialo im tlumaczyc waszego peierdolenia z polskiego na angielski XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano wczoraj o 04:44 Do babci na pączki i faworki to zawsze w tłusty czwartek. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:45 haha dobranoc ja spac dopiero ide pojutrze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:46 szkoda czasu mi na spanie, ja sobie musze pograc w diablo porobic cos na serwerach isc za miasto sie zrelaksowac nie mam czasu spac pospie sobie jak bede zmeczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano wczoraj o 04:50 No ja tak nie mogę, 2 doba bez snu albo powyżej to już mózg płata figle i się widzi różne rzeczhy. xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 04:52 no ja nigdy nei zapomne tego ze z miesiac czasu sie umawialismy z jedna dziewczyna ze do niej przylece do Polski i sie cieszylismy bardzo oboje, juz sie mielismy spotkac a ja przyjeebalem raz speed w czwartek i odpalilem muzyke na wiezy i po chwili wzialem pad treningowy i paleczki do perkusji i zaczalem grac i mialem taki odlot we lbie ze napieerdalalem tak ze 4 dni i nie spalem xD no i przez to sei na mnie obrazila i mnie nienawidzi bo ja skrzywdzilem przez to ze sie dobrze bawilem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 22 Napisano wczoraj o 04:58 5 minut temu, KochamElciee<3 napisał: no ja nigdy nei zapomne tego ze z miesiac czasu sie umawialismy z jedna dziewczyna ze do niej przylece do Polski i sie cieszylismy bardzo oboje, juz sie mielismy spotkac a ja przyjeebalem raz speed w czwartek i odpalilem muzyke na wiezy i po chwili wzialem pad treningowy i paleczki do perkusji i zaczalem grac i mialem taki odlot we lbie ze napieerdalalem tak ze 4 dni i nie spalem xD no i przez to sei na mnie obrazila i mnie nienawidzi bo ja skrzywdzilem przez to ze sie dobrze bawilem Ty już 3 dobę jesteś na kafe, czym ci tę wódkę posłodził "wspólokator"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 9 Napisano wczoraj o 05:00 Dostalem butelke wodki od przyjaciolki angielki 1l smirnoff i pije codziennie energetyki i w poludnie bylem na kawie w pubie i co? Mam tyle do robienia na kompie i gierki do przechodzenia + spacery za miasto ze nie mam czasu na spanie Ja po zlamaniu nadgarstka to przez jakies 3 miesiace sypialem po 16 godzin dziennie i jestem po prostu wyspany i nie chce mi sie juz spac xD mam tak naladowane baterie ze ja prdl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 22 Napisano wczoraj o 05:07 lol ty nawet pisałeś wielokrotnie, że speeda walisz, ale chyba nikt tego poważnie nie potraktował xD nie sądzę, żeby schiza i prochy były dobrym połączeniem xD miłych monologów, może w 2025 zajrzę xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach