Tuż po zmroku 34 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Może bardziej dyskretnie dobieraj ameby na priv.. Pogromco trzody chlewnej z Krakowa A skąd takie wnioski i ja nie odpowiadam za twoje urojenia 🥱 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Tuż po zmroku napisał: Od nas jeździli tam za chlebem, to nawet chwalili że spoko i zarobieni wrócili. Ale wątpię czy by chcieli obracać się w jakichś elitach, bo to za duża męczarnia raczej. Moja koleżanka też była i też sobie chwaliła no ale od strony prywatnej nie miała za bardzo z nimi do czynienia choć właściciel proponował jej seks za extra premie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Tuż po zmroku napisał: A skąd takie wnioski i ja nie odpowiadam za twoje urojenia 🥱 Napisał ten, który widzi nicki na pasku przeglądarki i który parę lat temu badał mi wirtualnie ciążę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Napisał ten, który widzi nicki na pasku przeglądarki i który parę lat temu badał mi wirtualnie ciążę... Weź leki bo pomyliłaś mnie z kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Weź leki bo pomyliłaś mnie z kimś. Nie mierz każdego swoją miarą pogromco Matuzalema. Pamiętasz, jak dobijałeś dziadka, wmawiając mu, że sypia z córkami? O właśnie nic Cześku o sypianiu z ojcem i śmierci dziecka Śliwki? Dziwnie spokojny jesteś, pewnie leki od psychiatry działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, parabataii napisał: Moja koleżanka też była i też sobie chwaliła no ale od strony prywatnej nie miała za bardzo z nimi do czynienia choć właściciel proponował jej seks za extra premie Aż tak nie zgłębiałem wątku, ale dużo zależy w jakim celu ktoś tam wyjechał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie mierz każdego swoją miarą pogromco Matuzalema. Pamiętasz, jak dobijałeś dziadka, wmawiając mu, że sypia z córkami? O właśnie nic Cześku o sypianiu z ojcem i śmierci dziecka Śliwki? Dziwnie spokojny jesteś, pewnie leki od psychiatry działają. Kto ci tak powiedział i daj skrina bo nie bardzo wiadomo o czym bredzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu Salowa było pite u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Kto ci tak powiedział i daj skrina bo nie bardzo wiadomo o czym bredzisz Nie udawaj kierowco karetki... Dobrze wiemy jak było i z Jukonem w Krakowie jak było Widać, że walenie głową w witryny sklepowe jednak ci zaszkodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Salowa było pite u ciebie Nie jestem salową rencisto i nie pije. Ale możesz się napić i pokazać swoją prawdziwą twarz psycholu po wyroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie udawaj kierowco karetki... Dobrze wiemy jak było i z Jukonem w Krakowie jak było Widać, że walenie głową w witryny sklepowe jednak ci zaszkodziło Wiemy ? Jacy my to jest was więcej w twojej głowie Piłaś nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie jestem salową rencisto i nie pije. Ale możesz się napić i pokazać swoją prawdziwą twarz psycholu po wyroku Ale o kim ty bredzisz teraz i gorzej ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Trzeba mieć tupet siedzieć na temacie największego wroga i zaspokajać wirtualnie niedopchnięte mężatki. Haha. Widuś, skoro ty ciągle innych zaczepiasz, to dlaczego ja mam cię nie zaczepiać? Pamiętaj Krzysiu ja nie zapomniałam twoich grzechów i oby ci się to wszystko wkrótce wróciło. Ty biedaku spod krakowskiej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, libedowsky napisał: jeden cpun i prawie zab.ił cała rodzinę bekowe co w tym smiesznego nvm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Trzeba mieć tupet siedzieć na temacie największego wroga i zaspokajać wirtualnie niedopchnięte mężatki. Haha. Widuś, skoro ty ciągle innych zaczepiasz, to dlaczego ja mam cię nie zaczepiać? Pamiętaj Krzysiu ja nie zapomniałam twoich grzechów i oby ci się to wszystko wkrótce wróciło. Ty biedaku spod krakowskiej wsi Ale ja nie jestem Krzyś i sama nie wiesz o czym bełkoczesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach