Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:08 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Może bardziej dyskretnie dobieraj ameby na priv.. Pogromco trzody chlewnej z Krakowa A skąd takie wnioski i ja nie odpowiadam za twoje urojenia 🥱 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano środa o 19:39 1 godzinę temu, Tuż po zmroku napisał: Od nas jeździli tam za chlebem, to nawet chwalili że spoko i zarobieni wrócili. Ale wątpię czy by chcieli obracać się w jakichś elitach, bo to za duża męczarnia raczej. Moja koleżanka też była i też sobie chwaliła no ale od strony prywatnej nie miała za bardzo z nimi do czynienia choć właściciel proponował jej seks za extra premie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano środa o 19:40 30 minut temu, Tuż po zmroku napisał: A skąd takie wnioski i ja nie odpowiadam za twoje urojenia 🥱 Napisał ten, który widzi nicki na pasku przeglądarki i który parę lat temu badał mi wirtualnie ciążę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:44 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Napisał ten, który widzi nicki na pasku przeglądarki i który parę lat temu badał mi wirtualnie ciążę... Weź leki bo pomyliłaś mnie z kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano środa o 19:47 Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Weź leki bo pomyliłaś mnie z kimś. Nie mierz każdego swoją miarą pogromco Matuzalema. Pamiętasz, jak dobijałeś dziadka, wmawiając mu, że sypia z córkami? O właśnie nic Cześku o sypianiu z ojcem i śmierci dziecka Śliwki? Dziwnie spokojny jesteś, pewnie leki od psychiatry działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:49 8 minut temu, parabataii napisał: Moja koleżanka też była i też sobie chwaliła no ale od strony prywatnej nie miała za bardzo z nimi do czynienia choć właściciel proponował jej seks za extra premie Aż tak nie zgłębiałem wątku, ale dużo zależy w jakim celu ktoś tam wyjechał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:50 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie mierz każdego swoją miarą pogromco Matuzalema. Pamiętasz, jak dobijałeś dziadka, wmawiając mu, że sypia z córkami? O właśnie nic Cześku o sypianiu z ojcem i śmierci dziecka Śliwki? Dziwnie spokojny jesteś, pewnie leki od psychiatry działają. Kto ci tak powiedział i daj skrina bo nie bardzo wiadomo o czym bredzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:52 Salowa było pite u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano środa o 19:53 Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Kto ci tak powiedział i daj skrina bo nie bardzo wiadomo o czym bredzisz Nie udawaj kierowco karetki... Dobrze wiemy jak było i z Jukonem w Krakowie jak było Widać, że walenie głową w witryny sklepowe jednak ci zaszkodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano środa o 19:53 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Salowa było pite u ciebie Nie jestem salową rencisto i nie pije. Ale możesz się napić i pokazać swoją prawdziwą twarz psycholu po wyroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:55 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie udawaj kierowco karetki... Dobrze wiemy jak było i z Jukonem w Krakowie jak było Widać, że walenie głową w witryny sklepowe jednak ci zaszkodziło Wiemy ? Jacy my to jest was więcej w twojej głowie Piłaś nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 19:56 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nie jestem salową rencisto i nie pije. Ale możesz się napić i pokazać swoją prawdziwą twarz psycholu po wyroku Ale o kim ty bredzisz teraz i gorzej ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 73 Napisano środa o 19:57 Trzeba mieć tupet siedzieć na temacie największego wroga i zaspokajać wirtualnie niedopchnięte mężatki. Haha. Widuś, skoro ty ciągle innych zaczepiasz, to dlaczego ja mam cię nie zaczepiać? Pamiętaj Krzysiu ja nie zapomniałam twoich grzechów i oby ci się to wszystko wkrótce wróciło. Ty biedaku spod krakowskiej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano środa o 19:59 5 godzin temu, libedowsky napisał: jeden cpun i prawie zab.ił cała rodzinę bekowe co w tym smiesznego nvm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 51 Napisano środa o 20:01 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Trzeba mieć tupet siedzieć na temacie największego wroga i zaspokajać wirtualnie niedopchnięte mężatki. Haha. Widuś, skoro ty ciągle innych zaczepiasz, to dlaczego ja mam cię nie zaczepiać? Pamiętaj Krzysiu ja nie zapomniałam twoich grzechów i oby ci się to wszystko wkrótce wróciło. Ty biedaku spod krakowskiej wsi Ale ja nie jestem Krzyś i sama nie wiesz o czym bełkoczesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 7 minut temu Dnia 25.12.2024 o 18:20, parabataii napisał: Faceci to obłudni szpanerzy a kobiety udają ze są ślepe I gluche. ale ja obracałam się w kręgach bogaczy, może Ci biedniejsi są mniej zepsuci, nie wiem Ja mam dobre doswiadczenia z Wlochami, znam nie-bogaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 4 minuty temu Jednak wszyscy juz wyszli ze szpitala, gotowali na olejku babci przez pomylke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach