BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Zjadlam puszke ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Zjadlam puszke ciastek Wieczorna idź do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 16 godzin temu Co takiego jakiś atak? czy jaka to przyczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu Winka się napij to poprawi ci humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Winka się napij to poprawi ci humor. Bez psychotropów to nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Winka się napij to poprawi ci humor. Tatuś często cię poi winem kochanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: Bez psychotropów to nie działa Ja nie biorę psychotropów i działa, bo po winie jestem zrelaksowana. Tylko trzeba uważać by nie za często, bo alkohol szkodzi i uzależnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Ja nie biorę psychotropów i działa, bo po winie jestem zrelaksowana. Tylko trzeba uważać by nie za często, bo alkohol szkodzi i uzależnia. Bierzesz i mieszasz z winem a potem podszywasz się pod siurka albo blokujesz tematy. Tak wygląda ten twój relaks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kocham Zuze napisał: Bierzesz i mieszasz z winem a potem podszywasz się pod siurka albo blokujesz tematy. Tak wygląda ten twój relaks. Nie robię męskich podszywów, serio siurek to nie byłam ja. Czasami mam inne kobiece nicki i gadam o życiu. Edytowano 16 godzin temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 16 godzin temu Winni się nie tłumaczą kaleko uszata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Kuui napisał: Co takiego jakiś atak? czy jaka to przyczyna? atencji jej brakuje od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Nie robię męskich podszywów, serio siurek to nie byłam ja. Czasami mam inne kobiece nicki i gadam o życiu. Gdybym cię nie znał od kilku lat to może bym uwierzył. Z kobiecych nickow to ty dajesz kradzione foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Gajja napisał: Ja nie biorę psychotropów i działa, bo po winie jestem zrelaksowana. Tylko trzeba uważać by nie za często, bo alkohol szkodzi i uzależnia. Ciastka lepsze i mniej szkodliwe dla łba już lepiej być grubym niż gupim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: Gdybym cię nie znał od kilku lat to może bym uwierzył. Z kobiecych nickow to ty dajesz kradzione foty Teraz zrobię sobie nick króliczek Ada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Teraz zrobię sobie nick króliczek Ada. Już taki miałaś 2 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Kocham Zuze napisał: Bez psychotropów to nie działa Po tobie nie widać zeby coś ci dawały owsik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Kocham Zuze napisał: Gdybym cię nie znał od kilku lat to może bym uwierzył. Z kobiecych nickow to ty dajesz kradzione foty Tylko katiuszka daje tylko kradzione foty czy wygenerowane w AI Edytowano 16 godzin temu przez DuupaMan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Qwerty88 napisał: atencji jej brakuje od wczoraj Na atencję mam nowy film na netflixie. Nowe odcinki Sqid Game. Dziś wszedł. Weź Januszka na sofę i oglądajcie. Edytowano 16 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, buongiorno napisał: Ciastka lepsze i mniej szkodliwe dla łba już lepiej być grubym niż gupim Jak ktoś lubi to lepiej. Ja bym wolała czipsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 16 godzin temu Ja wyzeram Rafaello, kupilam duze pudelko, bardzo lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Mialam zamiar ogladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu https://vm.tiktok.com/ZNewfKnKK/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: Na atencję mam nowy film na netflixie. Nowe odcinki Sqid Game. Dziś wszedł. to Janusz pewnie bedzie oglądał dzisiaj, mnie to nie wciagnelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Tylko bene by zrozumial moja sråke. Swiec panie nad jego duszo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: to Janusz pewnie bedzie oglądał dzisiaj, mnie to nie wciagnelo Niech ogląda ty mu co innego oglądaj w tym samym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 16 godzin temu My tez bedziemy ogladac Squid Game, ale najpierw musimy dokonczyc drugi sezon "The Empress". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Niech ogląda ty mu co innego oglądaj w tym samym czasie już obejrzałam dokładnie z każdej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano 16 godzin temu jak to byly ciastka z marihuaną zglos sie na sor. mialo cie tu nie byc podobno twoje zycie sie zmienilo i papiery rozwodowe p[odpisane czy tam "wrecz przeciwnie" :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 170 Napisano 16 godzin temu U mnie już 93 kg, +10 przez jesień. Jestem ulana świnią i dobrze mi z tym. Co ja też perdole, nie chce być taki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Gajja napisał: Teraz zrobię sobie nick króliczek Ada. toszir juz ma taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach