BabkaBłądBoży 4 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nie, nie śledzę kariery naszej gwiazdy. Ja sie dowiem z checia. Pewnie znajomy lekarz jej recepty wypisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 17 godzin temu Nie ćpam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Gajja napisał: Nie powiem, bo na forum jest dużo ćpunów i zaraz pobiegną do apteki. Widziałaś jak Nimfetka próbuje zdobyć leki? Może jej nie obgaduj co? Skrin zrobiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kocham Zuze napisał: Może jej nie obgaduj co? Skrin zrobiony Temat Pimpetki to mnie już znudził Edytowano 17 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Kocham Zuze napisał: Może jej nie obgaduj co? Skrin zrobiony Czytałeś, jakiś ogrodnik ja oszukał i nie przysłał leków? https://wykop.pl/ludzie/Saoirse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: No bo mam zalamanie nie. Przejdzie mi. A wy cpuniska na meline Jak mamy pomóc. Ogólnie masz carycę inne, ale jak napiszesz do nich ucieszą dla hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Czytałeś, jakiś ogrodnik ja oszukał i nie przysłał leków? TO BYŁO PONAD 3 LATA TEMU!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: Wieczorna ty świnio nadal masz obsesję na jej punkcie a później jak będzie to będziesz udawać normalną. Wszytko jej pokaże Wez leki i wykùrwiaj mi ze swoja obsesja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Jak mamy pomóc. Ogólnie masz carycę inne, ale jak napiszesz do nich ucieszą dla hejtu. Ponarzekac musze. Nie komentuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: TO BYŁO PONAD 3 LATA TEMU!!! Miesiąc temu też prosiła żeby ktoś jej pomógł zdobyć nielegalnie leki. Czytaj ze zrozumieniem głupi owsiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 31 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, BabkaBłądBoży napisał: Ponarzekac musze. Nie komentuj Dobrze to czekamy będziemy z tobą narzekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Kocham Zuze napisał: Może jej nie obgaduj co? Skrin zrobiony Nie zesraj się kukoludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Gajja napisał: Miesiąc temu też prosiła żeby ktoś jej pomógł zdobyć nielegalnie leki. Czytaj ze zrozumieniem głupi owsiku. Bo nie mogła kupić w aptece to co w tym dziwnego Gdybym o tym wiedział to sam bym jej pomógł Edytowano 16 godzin temu przez Kocham Zuze <3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Czytałeś, jakiś ogrodnik ja oszukał i nie przysłał leków? po co to setny raz wrzucasz? ja też mam skriny jak ty przysypialas po lekach. Przypomniec ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Gajja napisał: Dokładnie sprawdziłam te leki, a moja mama też mówila, że czuła się podobnie jak ja po zażyciu. No ale tej jedne sprzedają po kilka sztuk. choroby psychcizne czesto sa dziedziczone w genach 11 minut temu, buongiorno napisał: Chyba się wkurzył bo wczoraj od pokurcza go wyzywalas przykurcza nie pokurcza bo oni nie wiedza co to slowa znaczy i tylko powtarzala po widmoku i wczorja to ja zaczalem napsialem jej ze jest tepa albo cos w ten desen w tym temacie o przykurczach wczesniej Edytowano 16 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Gajja napisał: Od wczoraj dziwnie się zachowujesz. od wczoraj bandzior zachowuej sie normalnie to wczesniej przez lata byla dziwna i sfrustrowana teraz pisze jak czlowiek wesoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: po co to setny raz wrzucasz? ja też mam skriny jak ty przysypialas po lekach. Przypomniec ci? Ja mam legalne leki, gorzej być rozwiązłą matką która miała wielu partnerów. Idź się zbadać na choroby przenoszone drogą płciową. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano 16 godzin temu Pokurcze pieczone bym zjadła z ketchupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Kocham Zuze napisał: Bo nie mogła kupić w aptece to co w tym dziwnego Gdybym o tym wiedział to sam bym jej pomógł Bo żadenj lekarz nie chciał jej przepisac widząc jaka to ćpunka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Z rozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, DuupaMan napisał: Bo żadenj lekarz nie chciał jej przepisac widząc jaka to ćpunka To nie jest ćpunka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: Jak to po co żeby upokorzyć Nimfe. A każdy wie że Klaudiusz sama psychotropy je jak cukierki i tylko sama siebie tym ośmiesza. Nikogo nie interesuje twoja dziewczyna. Skoncz ja promowac bo my ja mamy w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Ja mam legalne leki, gorzej być rozwiązłą matką która miała wielu partnerów. Idź się zbadać na choroby przenoszone drogą płciową. Legalne leki które łączysz z alkoholem prawie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: od wczoraj bandzior zachowuej sie normalnie to wczesniej przez lata byla dziwna i sfrustrowana teraz pisze jak czlowiek wesoly Kij w dopie poważny jest normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Zuze <3 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, BabkaBłądBoży napisał: Nikogo nie interesuje twoja dziewczyna. Skoncz ja promowac bo my ja mamy w dupje Przecież ty masz obsesje na jej punkcie a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 4 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocham Zuze napisał: Przecież ty masz obsesje na jej punkcie a nie ja Haha ty jestes psychiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Kocham Zuze napisał: Bo nie mogła kupić w aptece to co w tym dziwnego Gdybym o tym wiedział to sam bym jej pomógł Nie pomógłbys bo cię chłopie na nic nie stać. Sam nie masz na jedzenie, a chcesz kupic komus leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 255 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Pokurcze pieczone bym zjadła z ketchupem a knura pokurczonego teraz jest konkurencja bo zepsuty tez zknurzał podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Kocham Zuze napisał: Jak to po co żeby upokorzyć Nimfe. A każdy wie że Klaudiusz sama psychotropy je jak cukierki i tylko sama siebie tym ośmiesza. Po wpisach na wykopie widac, że twoja ćpunka wcina psychotropy jak cukierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Kocham Zuze napisał: Przecież ty masz obsesje na jej punkcie a nie ja Przecież ty człowieku sam nasz obsesje na punkcie kafeterianek które dały ci kosza. Nie moze przebolec że się człowieku zadna cię nie chce Edytowano 16 godzin temu przez DuupaMan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach