BabkaBłądBoży 58 Napisano Grudzień 30, 2024 (edytowany) XD ale prawdziwe https://zapodaj.net/plik-doT8a4vhOJ Edytowano Grudzień 30, 2024 przez BabkaBłądBoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 849 Napisano Grudzień 30, 2024 mi teraz ktoś zablokował Zablokowaną już skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 58 Napisano Grudzień 30, 2024 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: mi teraz ktoś zablokował Zablokowaną już skrzynkę Daj mu sie podniecic. To jego jedyny sposob na wladze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 60 Napisano Grudzień 30, 2024 2 godziny temu, przewr(l)otna napisał: mi teraz ktoś zablokował Zablokowaną już skrzynkę Ty masz ale szajbę na awatary. Jak ja w pierwszym miesiącu logowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 58 Napisano Grudzień 30, 2024 Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Ty masz ale szajbę na awatary. Jak ja w pierwszym miesiącu logowania. Bo za duzo rzeczy bym chciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach