Lakoty 42 Napisano środa o 07:53 (edytowany) Edytowano środa o 07:54 przez Lakoty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 859 Napisano środa o 08:50 Odsłuchałam i stwierdzam, że Qrwa fajne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 859 Napisano środa o 09:31 Nie zabłysnę nowością i świeżością piosenki. Sentyment do tego wykonawcy jednak silniejszy. To przecież temat muzyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 859 Napisano środa o 10:14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 10 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 8 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 4 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: . Guziczek działa ci priv? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 4 godziny temu Czekam na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Czekam na to. Nie ładnie tak uciekać z priva. Zywisz jakaś uraze można o tym porozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Nie ładnie tak uciekać z priva. Zywisz jakaś uraze można o tym porozmawiać. Już Ci pisałam że nie chcę z nikim gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Już Ci pisałam że nie chcę z nikim gadać. Zawsze jak możesz wykorzystać sytuację żeby zajść w ciążę to akurat masz humory. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 136 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Zawsze jak możesz wykorzystać sytuację żeby zajść w ciążę to akurat masz humory. Podziękuj klice. Chciały mnie taką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Podziękuj klice. Chciały mnie taką. Gdybyś była anastazja to bym tobą potrzasl co jest ważne aż byś owulacji dostała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu Tylko my się trochę znaliśmy i mieliśmy że forum nie tylko my. Później się coś spiepszylo od mewy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Podziękuj klice. Chciały mnie taką. Ale to ty nie będziesz miała rodziny nie one. Wyśpij się ochlon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
how 0 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Tylko my się trochę znaliśmy i mieliśmy że forum nie tylko my. Później się coś spiepszylo od mewy. Ona nie znała nawet twojego imienia mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu Nie wiem czemu tak macie że musicie się chwalić jakiego to typa nie upolowaly. I każda oczywiście ma najlepszego co jest zabawne bo niemożliwe technicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, how napisał: Ona nie znała nawet twojego imienia mitomanie Poznała a nie powinna bo już mewa był ale walczylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
how 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Nie wiem czemu tak macie że musicie się chwalić jakiego to typa nie upolowaly. I każda oczywiście ma najlepszego co jest zabawne bo niemożliwe technicznie. Tobą by się żadna nie chwaliła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
how 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Poznała a nie powinna bo już mewa był ale walczylem Tak walczyłeś że nie dojechałeś do niej a Mewa wsiadł w swoje Tico pojechał i poruuchał Edytowano 3 godziny temu przez how Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu Później to już się popiepszylo bo jej się zachciało żebym z nim konkurowal o jej względy on telefon to i ja on randka to i ja a ja powiedziałem to krzyż na droge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, how napisał: Tak walczyłeś że nie dojechałeś do niej a Mewa wsiadł w swoje Tico pojechał i poruuchał Dokładnie chcesz być opcją b bo ja nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
how 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Później to już się popiepszylo bo jej się zachciało żebym z nim konkurowal o jej względy on telefon to i ja on randka to i ja a ja powiedziałem to krzyż na droge. No dla ciebie kontakt telefoniczny to już za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
how 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Dokładnie chcesz być opcją b bo ja nie mam zamiaru. Przecież ty nie byłeś dla niej żadną opcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 2 godziny temu No i myślę że dostała lekcje życia zresztą ja też bo straciłem depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 26 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, how napisał: Przecież ty nie byłeś dla niej żadną opcją. Straszne to jest wszystko jak lachon pisze żeby się przypodobać przecież mogła napisać coś innego np leżak to pewniak ale chętnie ciebie sprawdzę w kinie a nie po roku walnąć tekstem że kolega od gierek nie nadający się na życiowego partnera nie to co ty mewus. Zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach