kocur93 333 Napisano czwartek o 20:19 (edytowany) Edytowano czwartek o 20:20 przez kocur93 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 850 Napisano czwartek o 21:33 Już z lekka poznałam. Jajcarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1374 Napisano piątek o 09:05 Nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 208 Napisano piątek o 09:07 nie, ale jak niektórzy tutaj już zauważyli, oglądam dużo anglojęzycznego jutuba... i to jest kopiuj-wklej z tych amerykańskich kanałów co on robi... nic oryginalnego, zwyczajna kalka podpatrzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1374 Napisano piątek o 09:19 Tez ogladam czasem tego Rosjanina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 208 Napisano piątek o 09:21 1 minutę temu, dzień sądu ostatecznego napisał: wszyscy pranksterzy z europy i azji są odtwórczy w stosunku do amerykańskich. u ruskich nawet jest ich własny mr. beast. no niestety, niewielu ma ambicje by pokusić się o oryginalność, małpują od amerykanów... nawet te głupie czapeczki z daszkiem amerykańskie, nowomowa, styl ubioru... wszystko małpują... coś jest trendy w usa zaraz podłapują anglicy a już potem autostrada na stary kontynent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 208 Napisano piątek o 09:24 (edytowany) a co do tego ruska nfkrz to mimo, że on jest kulturowo zamerykanizowany, to mimo wszystko on produkuje specyficzny kontent dotykający rosji i ich kultury i polityki, więc akurat jego szczególnie nie szufladkuję w szeregu z innymi kopiarzami, którzy małpują wszystko 1:1... ten ruski lewak ma swój własny styl i content. ps. dawno nie oglądałem jego produkcji... mocno się zapuścił coś po migracji. Edytowano piątek o 09:27 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1374 Napisano piątek o 09:34 8 minut temu, Rym Cym + napisał: a co do tego ruska nfkrz to mimo, że on jest kulturowo zamerykanizowany, to mimo wszystko on produkuje specyficzny kontent dotykający rosji i ich kultury i polityki, więc akurat jego szczególnie nie szufladkuję w szeregu z innymi kopiarzami, którzy małpują wszystko 1:1... ten ruski lewak ma swój własny styl i content. ps. dawno nie oglądałem jego produkcji... mocno się zapuścił coś po migracji. Tak, depresje ma i problemy z waga, nie dziwie sie zreszta, jego sytuacja jest nieco ujowa. Ostatnio mieszkal w Portugalii, ale tez juz jakis czas nie ogladalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 333 Napisano piątek o 20:36 22 godziny temu, przewr(l)otna napisał: Już z lekka poznałam. Jajcarz No mi się też podoba, bardziej niż inni. Kiedyś w jednym filmiku pytał się ludzi o coś co ja mu proponowałem hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 333 Napisano piątek o 20:55 Co z tego że robią podobne rzeczy do innych. Ważne żeby to fajnie robili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 850 Napisano 22 godziny temu 7 godzin temu, kocur93 napisał: No mi się też podoba, bardziej niż inni. Kiedyś w jednym filmiku pytał się ludzi o coś co ja mu proponowałem hehe. Lubię niegroźne psoty i uśmiechniętych ludzi, dlatego obejrzałam, ale nie śledzę dalszych losów Lukasa i innych mu podobnych. Youtube dla mnie, to muzyka i porady praktyczne typu: co zrobić, żeby uzyskać lepszy obraz i kolory na zdjęciach z cyfrowego aparatu. Nie wiedziałam w czym tkwił problem i dowiedziałam się, że trzeba zdjąć folię z obiektywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 333 Napisano 17 godzin temu Hehe, to jak już zdjęłaś folię z obiektywu i wychodzą lepsze zdjęcia to zamieść coś fajnego tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 333 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, dzień sądu ostatecznego napisał: po części tak, po części nie. zawsze jakaś odtwórczość występuje w tym co robią ludzie, ale prymitywne kopiowanie też jest słabe. On robi to co ludzie mu proponują w komentarzach, robi swoje i po co ma sprawdzać co ktoś kiedyś zamieścił w anglojęzycznym internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 850 Napisano 16 godzin temu 27 minut temu, kocur93 napisał: Hehe, to jak już zdjęłaś folię z obiektywu i wychodzą lepsze zdjęcia to zamieść coś fajnego tutaj. Nie nadają się do publikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 333 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, przewr(l)otna napisał: Nie nadają się do publikacji. Dlaczego ? Jak są lepszej jakości to na pewno się nadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach