Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kocur93

Znacie Lukasa ? Oglądacie go czasem ?

Polecane posty

nie, ale jak niektórzy tutaj już zauważyli, oglądam dużo anglojęzycznego jutuba... i to jest kopiuj-wklej z tych amerykańskich kanałów co on robi... nic oryginalnego, zwyczajna kalka podpatrzona.

1 minutę temu, dzień sądu ostatecznego napisał:

wszyscy pranksterzy z europy i azji są odtwórczy w stosunku do amerykańskich. u ruskich nawet jest ich własny mr. beast. 

no niestety, niewielu ma ambicje by pokusić się o oryginalność, małpują od amerykanów... nawet te głupie czapeczki z daszkiem amerykańskie, nowomowa, styl ubioru... wszystko małpują... 😆 coś jest trendy w usa zaraz podłapują anglicy a już potem autostrada na stary kontynent.

a co do tego ruska nfkrz to mimo, że on jest kulturowo zamerykanizowany, to mimo wszystko on produkuje specyficzny kontent dotykający rosji i ich kultury i polityki, więc akurat jego szczególnie nie szufladkuję w szeregu z innymi kopiarzami, którzy małpują wszystko 1:1... ten ruski lewak ma swój własny styl i content.

ps. dawno nie oglądałem jego produkcji... mocno się zapuścił coś po migracji.

Edytowano przez Rym Cym +

8 minut temu, Rym Cym + napisał:

a co do tego ruska nfkrz to mimo, że on jest kulturowo zamerykanizowany, to mimo wszystko on produkuje specyficzny kontent dotykający rosji i ich kultury i polityki, więc akurat jego szczególnie nie szufladkuję w szeregu z innymi kopiarzami, którzy małpują wszystko 1:1... ten ruski lewak ma swój własny styl i content.

ps. dawno nie oglądałem jego produkcji... mocno się zapuścił coś po migracji.

Tak, depresje ma i problemy z waga, nie dziwie sie zreszta, jego sytuacja jest nieco ujowa. Ostatnio mieszkal w Portugalii, ale tez juz jakis czas nie ogladalam.

22 godziny temu, przewr(l)otna napisał:

Już z lekka poznałam. Jajcarz 😄

No mi się też podoba, bardziej niż inni. Kiedyś w jednym filmiku pytał się ludzi o coś co ja mu proponowałem hehe.

Co z tego że robią podobne rzeczy do innych. Ważne żeby to fajnie robili.

7 godzin temu, kocur93 napisał:

No mi się też podoba, bardziej niż inni. Kiedyś w jednym filmiku pytał się ludzi o coś co ja mu proponowałem hehe.

Lubię niegroźne psoty i uśmiechniętych ludzi, dlatego obejrzałam, ale nie śledzę dalszych losów Lukasa i innych mu podobnych.

Youtube dla mnie, to muzyka i porady praktyczne typu: co zrobić, żeby uzyskać lepszy obraz i kolory na zdjęciach z cyfrowego aparatu. Nie wiedziałam w czym tkwił problem i dowiedziałam się, że trzeba zdjąć folię z obiektywu 🤭

Hehe, to jak już zdjęłaś folię z obiektywu i wychodzą lepsze zdjęcia to zamieść coś fajnego tutaj. 🙂

Przed chwilą, dzień sądu ostatecznego napisał:

po części tak, po części nie. zawsze jakaś odtwórczość występuje w tym co robią ludzie, ale prymitywne kopiowanie też jest słabe. 

On robi to co ludzie mu proponują w komentarzach, robi swoje i po co ma sprawdzać co ktoś kiedyś zamieścił w anglojęzycznym internecie.

27 minut temu, kocur93 napisał:

Hehe, to jak już zdjęłaś folię z obiektywu i wychodzą lepsze zdjęcia to zamieść coś fajnego tutaj. 🙂

Nie nadają się do publikacji.

15 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Nie nadają się do publikacji.

Dlaczego ? Jak są lepszej jakości to na pewno się nadają.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować