KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:03 (edytowany) https://files.catbox.moe/ajv693.jpg Edytowano piątek o 14:03 przez KochamElcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:03 https://i.ibb.co/GPMQ2w2/20250103-140143.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 905 Napisano piątek o 14:08 Pod pachami jeszcze wlosy usuń. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:10 no wiem, musze najpierw przyciac jutro ogole xD dzienx xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:12 najgorsze sa klaki na plecach ich sie sam nie pozbede xD moze sobie zafunduje kosmetyczke niedlugo i zeby woskiem na goraco mi opieerdolila plecki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:12 zafunduje sobie kosmetyczke, stac mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:20 Spytam mamy, czy mi nie opieerdoli klakow na plecach maszynka jak bedzie miala wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:21 Ale sie zajeebiscie czuje ale po 3 godzinach silowni/plywanie mi tak w brzuchu burczy ze masakra xD teraz weekend ale w poniedzialek z rana to musze koniecznie jakies orzechy ze soba zabrac i szejka proteinowego zeby cos zjesc i przerwa chwile zamiast wracac do domu bo inaczej mnie chooy strzeli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:22 i koniecznie dobra owsianka z orzechami i owocami przed wyjsciem na silke dobra ja spadam bo dzisiaj piekna pogoda, narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:29 co tam lezi, moj kabel rca to 3.5mm wczoraj przyszedl za 35 funtow 2 metry gruby w chooy jest xD jak kabel zasilacza do pc taki gruby a to audio kabel haha i gralem juz w gierki na konsoli i dzwiek z wiezy + glosnikow i fajnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:30 od mojego kumpla z polski niedlugo dostane w prezencie kontroler wiec podepne sobie joypada i konsole do stacji dokujacej i hdmi do ekranu i bede nakuurwial na wiekszym ekranie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:40 Znamy sie od 11 lat i to moj pierwszy przyjaciel jakiego kiedykolwiek poznalem w UK i urodzil sie w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:41 nartycjusz hobbit podobno poszedles do roboty na budowe, ale cie pogonili po kilku dniach jak leszcza? hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano piątek o 14:41 dobra ide sobie wbijac 200 paragon level moim monkiem w diablo 3 nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach