Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anna Wiktoria C

Nie mogę się pogodzić z tym

Polecane posty

Zależy mi na chłopaku, który niedawno rozstał się z dziewczyną. Oczywiście musiało okazać się, że zdążył ją rozdziewiczyć. Zależy mi na nim, ale myśl, że uprawiał z nią seks jakoś mnie zniechęca i odrzuca... Chciałabym mieć faceta, który zachował dla mnie prawictwo.

Może jestem za bardzo wrażliwa, ale gdybym miała się z nim kochać, zaraz na myśl przyszłaby mi jego była i to co ze sobą wyprawiali w łóżku. Co o tym myślicie? 

5 minut temu, Anna Wiktoria C napisał:

Zależy mi na chłopaku, który niedawno rozstał się z dziewczyną. Oczywiście musiało okazać się, że zdążył ją rozdziewiczyć. Zależy mi na nim, ale myśl, że uprawiał z nią seks jakoś mnie zniechęca i odrzuca... Chciałabym mieć faceta, który zachował dla mnie prawictwo.

Może jestem za bardzo wrażliwa, ale gdybym miała się z nim kochać, zaraz na myśl przyszłaby mi jego była i to co ze sobą wyprawiali w łóżku. Co o tym myślicie? 

Bążur madame, trzymam cnotę dla tej jedynej od 40 lat 😚 

• Like 1

8 minut temu, Anna Wiktoria C napisał:

a ile lat musi mieć chłopak maksymalnie?

pewnie młoda jeszcze jesteś. no i zakładam że też dziewica.

Co w tym dziwnego, że oczekuję od facetów prawictwa? 

Zastanawiałam się czy można jeszcze spotkać mężczyznę, który trzyma swoje prawictwo dla tej jedynej i myślę, że można. Tylko nikt się nie przyzna, bo to niemodne i faceci boją się, że będą ocenieni źle. Teraz liczy się to ile panienek zaliczy się w ciągu roku, bo po tym mierzy się ich skalę atrakcyjności.

4 minuty temu, kris888 napisał:

a ile lat musi mieć chłopak maksymalnie?

pewnie młoda jeszcze jesteś. no i zakładam że też dziewica.

To nie jest temat o mnie 😄

4 minuty temu, Anna Wiktoria C napisał:

Zastanawiałam się czy można jeszcze spotkać mężczyznę, który trzyma swoje prawictwo dla tej jedynej i myślę, że można. Tylko nikt się nie przyzna, bo to niemodne i faceci boją się, że będą ocenieni źle. Teraz liczy się to ile panienek zaliczy się w ciągu roku, bo po tym mierzy się ich skalę atrakcyjności.

kilka lat temu na tym forum było pełno takich 😄

1 minutę temu, kris888 napisał:

kilka lat temu na tym forum było pełno takich 😄

Ah...to tutaj nie będę szukać. Porozmawiam ewentualnie, doradzę się 😄

2 minuty temu, Anna Wiktoria C napisał:

Ah...to tutaj nie będę szukać. Porozmawiam ewentualnie, doradzę się 😄

Ty jeszcze "wianuszek" masz?

3 godziny temu, Anna Wiktoria C napisał:

Zastanawiałam się czy można jeszcze spotkać mężczyznę, który trzyma swoje prawictwo dla tej jedynej i myślę, że można.

Oczekując prawiczka, Ty oczekujesz, że pierwszy związek chłopaka okaże się być związekiem na zawsze. Czyli Twoje opcje to nieprawiczek albo zajęty.

Szukaj facetów na portalach katolickich. Poza tym polecam kolege Krissa co tak nieśmiale zagadywał😏😅 A jeśli się upierasz przy tym swoim to nie ma wyjścia jak spróbować to przyjąć do wiadomości.

Edytowano przez Nieznajoma.ona.

6 godzin temu, Anna Wiktoria C napisał:

A skąd wiesz co by ci przyszło na myśl próbowaliście? Próbowałaś choć  mu o tym powiedzieć ?  Jeśli jesteś dziewicą i kochasz go to ja ci zaręczam, że podczas "pierwszego razu" nie będziesz myśleć o jego byłych, ani o liście zakupów na jutro

Albo jeszcze inaczej. Ja jestem prawiczkiem, ale ja wątpię, żebyś Ty mnie chciała, bo chyba nie bez powodu chłopak jest prawiczkiem w wieku 38 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować