Daniel86 6 Napisano piątek o 20:30 Witam. O simpach każdy internauta ma już usłyszane lub przeczytane, a mnie czasami zastanawia, czy istnieje żeński odpowiednić simpa? Jak wiele kobiet to simpki? Jak u kobiet objawia się simpizm? A może Wy znacie takie kobiety lub same się uważacie za simpki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 11 Napisano piątek o 20:42 (edytowany) 12 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. O simpach każdy internauta ma już usłyszane lub przeczytane, a mnie czasami zastanawia, czy istnieje żeński odpowiednić simpa? Jak wiele kobiet to simpki? Jak u kobiet objawia się simpizm? A może Wy znacie takie kobiety lub same się uważacie za simpki? Są raz widziałem live recydywisty typek sprzedawal podróbki znanych marek o aparycji popka jakiś recydywista np typowo niski szeroki tato i brazowy. No i lachony mu spermiły że by dlawily się fiootem wysyłając ogromne emotki lodów te wszystkie płatne tiktoka. Więc nawet traciły kase żeby zostać zauwazone. Edytowano piątek o 20:43 przez Pochwa w pochwie 17.3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach