Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
GEJJA

co byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. 

19 minut temu, GEJJA napisał:

chcę wynająć sprzątaczkę żeby mi raz w tygodniu mieszkanie wysprzątała i poprała gacie, ale boję się że będzie grzebała po szufladach i później będę musiał ją poćwiartowaną do rzeki partiami nosić. 

No sprzątaczki są dla ludzi ogarniętych zrób se zamki zrób se sejf zrób vc i wtedy 

11 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Krasnal znowu ma fazę na killerowanie. 😁

tak na parwdę piszę z gostyninina a o mojej sparwie nigzdie nie przeczytasz bo by ludzie w panikę wpadli

1 godzinę temu, GEJJA napisał:

kup pralke i sam ogarnij

1 minutę temu, GEJJA napisał:

tak na parwdę piszę z gostyninina a o mojej sparwie nigzdie nie przeczytasz bo by ludzie w panikę wpadli

Ale wcześniej jak brałeś leki byłeś znośny, bo nie majaczyłeś aż tak o killerowaniu i jeszcze żebyś ty się chociaż nadawał do takich aktów.🤣

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Ale wcześniej jak brałeś leki byłeś znośny, bo nie majaczyłeś aż tak o killerowaniu i jeszcze żebyś ty się chociaż nadawał do takich aktów.🤣

wiem o tobie więcej niż ci się wydaje krzysiu 

1 godzinę temu, GEJJA napisał:

A co wstydzisz się ,że sprzątaczka znajdzie jakieś wibratory którymi się zabawiasz i wpadłeś na pomysł że musiał byś ją wtedy zgładzić. 🤣

Edytowano przez 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠

Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Wiem wiem że nawet nie wiesz jak mam na imię. 🤣

wiem za to jakie masz pieski i że jeździsz z nimi qudem po polu dość charakterystyczne. 

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

A co wstydzisz się ,że sprzątaczka znajdzie jakieś wibratory którymi się zabawiasz i wpadłeś na pomysł że musiał byś ją wtedy zgładzić. 🤣

To żaden problem dla nich agatka pisała że ma w umowie takie rzeczy w rękawiczkach zostawić pod łóżkiem czy tam na łóżku i sprzątac dalej

Ludzkie rzeczy niektórzy mają naprawdę dużo zabawek tego typu inni mniej 

Np u mnie to bym po prostu powiedział telewizora nie myjemy ani konsol stojscych pioniwo szuflady zrobić zdjęcie i schowaj wszystko jak było 

I finito 

5 minut temu, GEJJA napisał:

wiem za to jakie masz pieski i że jeździsz z nimi qudem po polu dość charakterystyczne. 

No to już po mnie i marny mój dalszy los. 🤣

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał:

To żaden problem dla nich agatka pisała że ma w umowie takie rzeczy w rękawiczkach zostawić pod łóżkiem czy tam na łóżku i sprzątac dalej

Ludzkie rzeczy niektórzy mają naprawdę dużo zabawek tego typu inni mniej 

Np u mnie to bym po prostu powiedział telewizora nie myjemy ani konsol stojscych pioniwo szuflady zrobić zdjęcie i schowaj wszystko jak było 

I finito 

Sprzątaczki pewnie nie takie rzeczy już widziały, a u niego widać pierwszy raz skoro się stresuje.

4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Sprzątaczki pewnie nie takie rzeczy już widziały, a u niego widać pierwszy raz skoro się stresuje.

Trzeba uprzedzić bo niektóre potrafią drogi obraz przetrzeć i zniszczyc dzielo ale jak kupi profesjonalna obsługa to one mają wszystko ogarnięte jak reagowac i nie jedno dildo już widziały 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał:

Trzeba uprzedzić bo niektóre potrafią drogi obraz przetrzeć i zniszczyc dzielo ale jak kupi profesjonalna obsługa to one mają wszystko ogarnięte jak reagowac i nie jedno dildo już widziały 

Nie wiem dokładnie  bo nie korzystałem i nie chciałbym.

Ja kręciłem z taką samotna matka uk to ona byla sprzataczka o takim umyśle coś typu Anastazja i mówiła mi że ubogatych często plik gotówki leżał 100x 50£ i po prostu podnosiła i wycierala kurze jak każdy inny przedmiot 

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał:

Ja kręciłem z taką samotna matka uk to ona byla sprzataczka o takim umyśle coś typu Anastazja i mówiła mi że ubogatych często plik gotówki leżał 100x 50£ i po prostu podnosiła i wycierala kurze jak każdy inny przedmiot 

To mogła być podpucha z tą kasą i ludzie mogą mieć ukryte kamery w domu. 

8 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

To mogła być podpucha z tą kasą i ludzie mogą mieć ukryte kamery w domu. 

Też tak pomysla właśnie że może pstchole i chcą sprzątaczkę do więzienia 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować