malowany 196 Napisano wczoraj o 12:04 Sam napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:08 (edytowany) O Elka, jesteś słodka jak brukselka Chcesz zobaczyć koliberka? Może ci opadnie szczęka Piękna twoja ta su kienka, chodź ponoszę cię na rękach Wczoraj pogoniłem oponenta, teraz wszystko w moim rękach. I jak? Edytowano wczoraj o 12:11 przez malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano wczoraj o 12:11 Spoko choc nie wiem gdzie Ty jadles slodkie brukselki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:12 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Spoko choc nie wiem gdzie Ty jadles slodkie brukselki? Chciałem mirabelka, ale brukselka mi lepiej pasowało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 908 Napisano wczoraj o 12:12 No szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 865 Napisano wczoraj o 12:12 Zmień brukselka na mirabelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:13 Dziękuję, starałem się jak mogłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano wczoraj o 12:14 1 minutę temu, malowany napisał: Chciałem mirabelka, ale brukselka mi lepiej pasowało:( O, Elciu, moja slodka mirabelciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:15 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zmień brukselka na mirabelka. Za pozno już:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 865 Napisano wczoraj o 12:15 5 minut temu, malowany napisał: O Elka, jesteś słodka jak brukselka Chcesz zobaczyć koliberka? Może ci opadnie szczęka Piękna twoja ta su kienka, chodź ponoszę cię na rękach Wczoraj pogoniłem oponenta, teraz wszystko w moim rękach. I jak? I na to wszystko zareaguje kolega L. Och Ela, straciłaś przyjaciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano wczoraj o 12:20 Chat GPT takie cos napisal: Elcia z Kafeterii serce swe zmieniła, Leżaka przyjaciela dla Malowanego rzuciła. Leżak łzy wylewa, w kąt się zaszył cichy, A Elcia i Malowany śmieją się z tych zgrzytów. Żyją razem długo, szczęśliwie jak w bajce, A Leżak marzy tylko o swej dawnej Elci tańce. Los czasem plecie wątki dziwnie i przewrotnie, Lecz każdy w końcu swoje szczęście znajdzie ochotnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 865 Napisano wczoraj o 12:20 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No szacun. Szacun, że nie napisał : w twoich rękach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 592 Napisano wczoraj o 12:21 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: I na to wszystko zareaguje kolega L. Och Ela, straciłaś przyjaciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 865 Napisano wczoraj o 12:21 5 minut temu, malowany napisał: Za pozno już:/ Jak i zamiana- oda na erotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:31 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: Szacun, że nie napisał : w twoich rękach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 123 Napisano wczoraj o 12:42 Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano wczoraj o 12:53 dajże spokój już elce z jej rozumem to pomysli ze ja podrywasz a nie kpisz i bedzie cala w skowronkach. drugi dzien uprawiasz swiniobicie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 12:56 2 minuty temu, libedowsky napisał: dajże spokój już elce z jej rozumem to pomysli ze ja podrywasz a nie kpisz i bedzie cala w skowronkach. drugi dzien uprawiasz swiniobicie Nie kpie z elki. Ona wie, że to żarty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano wczoraj o 12:59 Przed chwilą, malowany napisał: Nie kpie z elki. Ona wie, że to żarty uważaj żeby z ciebie nie była beka bo moze sie okazac ze elka sprytniejsza i za dwa lata bedziesz tu plakal z emigracji ze ciezko pracowac na 3 bombelki a elka bedzie cwierkala z lezaczkiem życie bywa przewrotne a ty lubisz sobei wypic strzelisz gola po pijaku i dopiero bedzie smiesznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 908 Napisano wczoraj o 13:00 6 minut temu, libedowsky napisał: dajże spokój już elce z jej rozumem to pomysli ze ja podrywasz a nie kpisz i bedzie cala w skowronkach. drugi dzien uprawiasz swiniobicie Musialabym byc tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 908 Napisano wczoraj o 13:01 3 minuty temu, malowany napisał: Nie kpie z elki. Ona wie, że to żarty hmm żarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 13:03 1 minutę temu, libedowsky napisał: uważaj żeby z ciebie nie była beka bo moze sie okazac ze elka sprytniejsza i za dwa lata bedziesz tu plakal z emigracji ze ciezko pracowac na 3 bombelki a elka bedzie cwierkala z lezaczkiem życie bywa przewrotne a ty lubisz sobei wypic strzelisz gola po pijaku i dopiero bedzie smiesznie Dziękuję, że się tak martwisz o mnie. Ale jakby elka się zaczęła do mnie dobierać, to nie będę stawiał oporu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 13:05 Elka nie chcę bąbelka, ja też nie ale masz rację po pijaku, może będę chciał 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 13:16 Iibed luz, przez internet dzieciaka się nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano wczoraj o 14:03 Píes was jèbał obydwoje Niedługo dzieci będzie troje Elka szuka przedluzacza Na malowany spadł tv z pawlacza Dzwonią po karetke sąsiedzi A elka na kootasie po czwarte siedzi Emerytury wizja ważniejsza Niż malowany pensja 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.3 33 Napisano wczoraj o 14:03 1 godzinę temu, Danger napisał: Dobre. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano wczoraj o 14:05 ohoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 3 Napisano wczoraj o 14:06 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał: Píes was jèbał obydwoje Niedługo dzieci będzie troje Elka szuka przedluzacza Na malowany spadł tv z pawlacza Dzwonią po karetke sąsiedzi A elka na kootasie po czwarte siedzi Emerytury wizja ważniejsza Niż malowany pensja Huh ol ajz onju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 3 Napisano wczoraj o 14:10 Elcie muza kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 196 Napisano wczoraj o 14:19 Zaraz wymyśle disa na leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach