AmeliaF 0 Napisano sobota o 20:32 Jestem w związku z facetem który jest uległy i lubi, jak go dominuję. Ma fetysz związany z długimi paznokciami i wysokimi obcasami. Chcę mu zrobić prezent, bo wracam jutro ze Stanów (przez tydzień mnie nie było). Chcę go porządnie zdominować w łóżku. Chcę go unieruchomić, żeby potem obcasami drażnić jego męskość. Jak go unieruchomić i co zrobić, żeby był podniecony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vladimir 8 Napisano sobota o 20:33 Przed chwilą, AmeliaF napisał: Jestem w związku z facetem który jest uległy i lubi, jak go dominuję. Ma fetysz związany z długimi paznokciami i wysokimi obcasami. Chcę mu zrobić prezent, bo wracam jutro ze Stanów (przez tydzień mnie nie było). Chcę go porządnie zdominować w łóżku. Chcę go unieruchomić, żeby potem obcasami drażnić jego męskość. Jak go unieruchomić i co zrobić, żeby był podniecony? TROLLU NIE TU Z TAKIMI TEMATAMI, BO TU SAME PRAWICZKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 433 Napisano sobota o 20:57 24 minuty temu, AmeliaF napisał: Jak go unieruchomić i co zrobić, żeby był podniecony? Może paralizator? Bo tabletka gwałtu może go zbytnio otumanić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalarian 1 Napisano sobota o 21:07 Schudnij, a potem załóż stringi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach