Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ostatnia piosenka

Ja tam Gaje lubię tylko tak sobie żartuje

Polecane posty

Ja gaje kocham, robilbym Gaji dzieci dzien i noc, przytulalbym przed spaniem, a nawet zostalbym niewolnikiem stopek Gaji i tak az do smierci xD

1 minutę temu, KochamElcie;) napisał:

Ja gaje kocham, robilbym Gaji dzieci dzien i noc, przytulalbym przed spaniem, a nawet zostalbym niewolnikiem stopek Gaji i tak az do smierci xD

Niech najpierw się pokaże bo takie deklaracje nie mogą być szczere nie widząc jej nigdy

Dzisiaj znowu widzialem kolezanke z college byla z ojcem na zakupach chlopaka chyba nigsy to nie mialo a taka bogini ze o ja prdl dobra ja ide poplywac na basen paa ;*

Ja jej chyba tez nie, bo ona juz wydymana ostro przez badboja, znajde sobie taka piekna niedoswiadczona angielke xD

No tak, 5 minut minęło więc musiałeś zmienić zdanie 😄

Tak, bo tez chcialbym sobie pokochac lasencje dla ktorej bede pierwszym, dlaczego mam byc gorszy od tych badbojow co je potem tukli po mordach, dlatego wlasnie  ide plywac i sauna pozniej wroce bo later mam aeroby na silce hejka xD

I skąd wiesz co Klaudiusz robiła w łóżku jak jej na oczy  nie widziales, prędzej już myślę znajdziesz piękna niedoświadczoną Angielkę niż  Gajs byla "dymana". ( lol) 

Chuuja w sobie miala tak pisala a moj przyiaciel nigdy w niczym ani nikim nie byl dlatego nie pasujemy do siebie

Może też tak pisać, gdyż się wstydzi bycia dzievicą ( w zasadzie niepotrzebnie). 

Tyle razy kłamała że to naprawdę jest loteria z nią 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się