Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 11:42 Tak, nawet jak jest 0 na 10 to i tak ją lubię za kafeteryjną twórczość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 11:48 Ja gaje kocham, robilbym Gaji dzieci dzien i noc, przytulalbym przed spaniem, a nawet zostalbym niewolnikiem stopek Gaji i tak az do smierci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 11:51 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: Ja gaje kocham, robilbym Gaji dzieci dzien i noc, przytulalbym przed spaniem, a nawet zostalbym niewolnikiem stopek Gaji i tak az do smierci xD Niech najpierw się pokaże bo takie deklaracje nie mogą być szczere nie widząc jej nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 11:54 (edytowany) Dla mnie nie musi, hajtalbym w ciemno tu i teraz xD Edytowano niedziela o 11:54 przez KochamElcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 12:00 6 minut temu, KochamElcie;) napisał: Dla mnie nie musi, hajtalbym w ciemno tu i teraz xD Szkoda że Gaja cię nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:01 Chociaz wolalbym laske dla ktorej bylbym pierwszym chlopakiem a nie kolejnym...xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:02 Ja jej chyba tez nie, bo ona juz wydymana ostro przez badboja, znajde sobie taka piekna niedoswiadczona angielke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:04 Dzisiaj znowu widzialem kolezanke z college byla z ojcem na zakupach chlopaka chyba nigsy to nie mialo a taka bogini ze o ja prdl dobra ja ide poplywac na basen paa ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 12:04 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: Ja jej chyba tez nie, bo ona juz wydymana ostro przez badboja, znajde sobie taka piekna niedoswiadczona angielke xD No tak, 5 minut minęło więc musiałeś zmienić zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:07 Tak, bo tez chcialbym sobie pokochac lasencje dla ktorej bede pierwszym, dlaczego mam byc gorszy od tych badbojow co je potem tukli po mordach, dlatego wlasnie ide plywac i sauna pozniej wroce bo later mam aeroby na silce hejka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 12:07 I skąd wiesz co Klaudiusz robiła w łóżku jak jej na oczy nie widziales, prędzej już myślę znajdziesz piękna niedoświadczoną Angielkę niż Gajs byla "dymana". ( lol) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:10 Chuuja w sobie miala tak pisala a moj przyiaciel nigdy w niczym ani nikim nie byl dlatego nie pasujemy do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 12:14 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: Chuuja w sobie miala tak pisala a moj przyiaciel nigdy w niczym ani nikim nie byl dlatego nie pasujemy do siebie Może też tak pisać, gdyż się wstydzi bycia dzievicą ( w zasadzie niepotrzebnie). Tyle razy kłamała że to naprawdę jest loteria z nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:15 Szczerze watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 10 Napisano niedziela o 12:20 Jak najbardziej możliwe że się wstydzi napisać że nigdy z żadnym facetem nie była. Takie czasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 12:22 Ja i tak nie mam szans na Gaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 105 Napisano niedziela o 14:37 Haha to takie żarty tylko stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 385 Napisano niedziela o 14:55 ja nikogo ani nie lubię ani odwrotnie bo nikogo nie znam xD lubię tylko czytać albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach