KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 15:38 Ja dwie butelki wody mineralnej evian na kolacje i witaminki, moze szejka proteinowego zalicze xD I sprzatam dzisiaj swoj pokoj i klopa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano niedziela o 16:41 Nie wiem, moze barszczu zjem z pierogami jesli zglodnieję. Niedawno jadlam obiad, rosol wege z makaronem, a potem fasola troche jak po bretonsku z pajda chleba więc nie jestem glodna. Na sniadanie zjadlam owsianke z malinami, bananem, orzechami, chia i z miodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano niedziela o 16:42 Będę zaraz zagniatac ciasto na chleb, ciekawe czy wyjdzie dobry. W sumie chyba bulki zrobie z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 16:45 mniam mniam chlebus domowy to jest pychota :) nie kupilem dzisiaj bananow, ale zalicze sobie owsiane w sumie xD ostatnio wpieerdalam w chuuj orzechow ja pieerdole xD i pije duzo wody :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 308 Napisano niedziela o 16:45 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie wiem, moze barszczu zjem z pierogami jesli zglodnieję. Niedawno jadlam obiad, rosol wege z makaronem, a potem fasola troche jak po bretonsku z pajda chleba więc nie jestem glodna. Na sniadanie zjadlam owsianke z malinami, bananem, orzechami, chia i z miodem. nie wiem czy to tylko moje wrazenie ale ty chyba straszie duzo jesz i lubisz o tym pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 405 Napisano niedziela o 16:58 żeberka z kapusto i tłuczone ziemniaki późno wstałem i obiad mam na kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano niedziela o 17:25 39 minut temu, libedowsky napisał: nie wiem czy to tylko moje wrazenie ale ty chyba straszie duzo jesz i lubisz o tym pisac Tak, jedzenie to moj ulubiony temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano niedziela o 17:54 1 godzinę temu, libedowsky napisał: nie wiem czy to tylko moje wrazenie ale ty chyba straszie duzo jesz i lubisz o tym pisac żaba? ona jedyne co robi to je i leży, a chłop ją utrzymuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 197 Napisano niedziela o 18:43 Klopsy po warszawsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJJA 8 Napisano niedziela o 18:55 10 minut temu, malowany napisał: Klopsy po warszawsku gawarantuje ci że ten psychopata nie jest z warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 197 Napisano niedziela o 18:56 1 minutę temu, GEJJA napisał: gawarantuje ci że ten psychopata nie jest z warszawy. Też tak sondzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 6 Napisano niedziela o 20:02 Ja dziś na kolację dojadałem rosół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 38 Napisano niedziela o 20:12 9 minut temu, Daniel86 napisał: Ja dziś na kolację dojadałem rosół. No to witam w klubie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 20:12 (edytowany) bylem u mamusi i wjeebalem wielki talerz salatki z tunczykiem/tzatzyki i awokado i dojeebana byla i rosol tez xD przez te baseny i silownie to teraz tak wpieerdalam ze szok Edytowano niedziela o 20:12 przez KochamElcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 107 Napisano niedziela o 20:16 tortille z warzywami z przekasek morele, krowki i pierniki korzenne xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano niedziela o 20:18 koorwa jeebana ja codziennie teraz sauna i silownia i wpieerdalam wszystko jak opeetany przez szatana niedlugo bede wpieerdalal 10 jajek dziennie 2 wielkie ryby 4 pizze i moze kawalek ciasta i sie najem wtedy masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano niedziela o 22:36 Barszczu juz nie wcisnęlam, choc napilam sie trochę, ale bez pierogów. Zjadlam winogrona i mnie zapchaly plus 2 kromki chleba z maslem, bo dobry wyszedl, a byl fajny taki cieply. Kromki male, bo z piętki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano niedziela o 22:45 Nie jadam kolacji jako takich tzn jem kiedy mam ochotę... niedawno zjadłam kromkę z masłem i plasterkiem żółtego sera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 107 Napisano niedziela o 22:57 A ja chleb żytni ze słonecznikiem jadłam... Tejsti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano poniedziałek o 10:39 (edytowany) Wczoraj sie najadlem orzechy solone i chyba duzo soli i dzisiajcjestem odwodniony i pic mi sie chce xD Orzechy solone to chyba nie.za zdrowe? Edytowano poniedziałek o 10:39 przez KochamElcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano poniedziałek o 10:42 (edytowany) 4 minuty temu, KochamElcie;) napisał: Wczoraj sie najadlem orzechy solone i chyba duzo soli i dzisiajcjestem odwodniony i pic mi sie chce xD Orzechy solone to chyba nie.za zdrowe? Wszystko w umiarze, orzechy sa zdrowe, ale maja duzo kalorii, a dodatkowo solone to pewnie soli za duzo sie najadles. Jesli raz sie tak obzarles to nic sie nie stanie, gdybys przez dlugi czas jadl za duzo kalorii i soli to wtedy moga sie pojawic otylosc i problemy zdroiwotne. Edytowano poniedziałek o 10:43 przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano poniedziałek o 10:56 Kupie sobie chyba wielka pake organic peanuts w wege shopie jest za £7 to nieduzo i niesolone, ale silownia/aeroby/plywanie bez orzechow nie ujade dlugo, bo one maja duzo bialka i blonnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano poniedziałek o 11:20 (edytowany) 24 minuty temu, KochamElcie;) napisał: Kupie sobie chyba wielka pake organic peanuts w wege shopie jest za £7 to nieduzo i niesolone, ale silownia/aeroby/plywanie bez orzechow nie ujade dlugo, bo one maja duzo bialka i blonnika Bez soli ponoc zdrowsze choc powiem Ci, ze rodzina mojego faceta soli jak szalona nawet nie probujac potraw i maja konskie zdrowie. A dziadek to juz w ogole odzywia sie tragicznie, ale jednak przezyl ponad 90 lat i to nawet w spoko zdrowiu nie liczac raka skory, pozostalosci z mieszkania na Malcie. Ale oni chyba maja jakies dobre geny, nie kazdy ma to szczescie. Edytowano poniedziałek o 11:21 przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano poniedziałek o 11:29 Zjadlbym sobie zupe fasolowa, bardzo lubie i duzo ziol do tego, ja prdl ostatnio po pol roku siedzenia w domu i nic nierobienie uderzylem na silownie i basen i jestem taki glodny i ciagle nienajedzony, ze ciagle bym jadl, wczoraj ogromny talerz zjadlem salatki z tunczykiem wieczorem a dzisiaj rano sie.obudzilem to zjadlbym slonia masakra zaraz wydam £100 na jedzenie chyba zeby sie najesc bo to jest przesada jakas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano poniedziałek o 11:50 Fasola jest akurat tania, tez lubie, najbardziej chyba ta duza Jas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano poniedziałek o 11:56 Moze do morissona pojde pozniej i nakupuje jakis puszek i fasole w puszce i sobie.co ugotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano poniedziałek o 12:01 Jak mkeszkalem w lesie.i mialem kuchenke gazowa to sobie.gotowalem tak warzywka wlasnie + duzo ziol i nad woda w.lesie gotowanie i jedzenie, fajnie bylo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1395 Napisano poniedziałek o 22:07 Dzisiaj jadłam na sniadanie owsiankę (z tym samym co wczoraj). Potem 2 kanapki z chleba, ktory upieklam z maslem, pomidorem i cebulą. Potem 3 talerze barszczu z pierogami. Na kolację jogurt grecki z bananem, orzechami, chia i z miodem. To chyba tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano 19 godzin temu Ja na sniadanie chyba owsiana z bananem i do picia szejk proteinowy i jeszcze miete z rumiankiem zaparze sobie, a co pozniej to czas pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 12 Napisano 19 godzin temu Wody musze duzo pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach