Megi_ona 228 Napisano 12 godzin temu I to jest ten co Ella kiedyś pokazywała zdjęcie to ten ktoś blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 7 Napisano 12 godzin temu To poeta leżak. Takie erotyki współczesne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 197 Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, malowany napisał: Kto następny proszę państwa, karuzela jedzie dalej. Dobranoc Mam sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Mam sprawę. Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 197 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Nom Nie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Gretta_ napisał: Bedzie jakiś odzew? Bije, oj bije. I to nie jednemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Gretta_ napisał: Nie mam pojęcia co ten ktoś myśli i takie rzeczy wypisuje Miałam podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 godzin temu, Gretta_ napisał: Nie mam pojęcia co ten ktoś myśli i takie rzeczy wypisuje Ja miałam jakieś ciągi yyyyyyy, potem aaaaaaaaa, potem prośbę o przejście na skype (), potem byłam obrażana a zarazem chwalona odnośnie mojego stylu pisania i avatara (). Nie dojdziesz człowieku do tego, czy ten ktoś próbował być miły, tylko mu nie wychodziło, czy chciał obrazić i szkalować. Na koniec, kiedy spotkał się z decyzją odmowną, jakieś inne konto bloknęło mi skrzynkę. Chcąc nie chcąc, nie dowiedziałam się ani kim był ów jegomość, ani czego ode mnie chciał ; )) Edytowano 3 godziny temu przez Wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 221 Napisano 3 godziny temu Panie moderatorze twoja desperacja osiągnęłam szczyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 godzin temu, Gretta_ napisał: Tylko po co blokować komunikator? to jak kopanie w kostkę w zatłoczonym autobusie. zrozumie ten kto tak robi. Edytowano 3 godziny temu przez Ismael de Mexico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Wdzięczna napisał: Ja miałam jakieś ciągi yyyyyyy, potem aaaaaaaaa, potem prośbę o przejście na skype (), potem byłam obrażana a zarazem chwalona odnośnie mojego stylu pisania i avatara (). Nie dojdziesz człowieku do tego, czy ten ktoś próbował być miły, tylko mu nie wychodziło, czy chciał obrazić i szkalować. Na koniec, kiedy spotkał się z decyzją odmowną, jakieś inne konto bloknęło mi skrzynkę. Chcąc nie chcąc, nie dowiedziałam się ani kim był ów jegomość, ani czego ode mnie chciał ; )) i przez swoją chorobą oskarżałaś innych o te przygłupie posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Misja rzeczywistości x10 napisał: "> Podręcznikowy przyklad upadku człowieka na własne życzenie. Można zaobserwować równie pochyłą na jakiej jesteś, z roku na rok coraz wiekszy bajzel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 513 Napisano 3 godziny temu 22 godziny temu, Gretta_ napisał: Bedzie jakiś odzew? Nie wystarczy wyczyścić spamu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: i przez swoją chorobą oskarżałaś innych o te przygłupie posty Siedzisz całymi dniami na privie z Hebee. Mam Ci przypomnieć, jak mnie napadła na dziale ogólnym z pretensjami, że z Tobą piszę?? Potem dowiaduję się, że jesteście związani privem od dwóch lat, a mnie akurat po jej ataku ktoś pisze chore teksty i blokuje skrzynkę. Do tego ciągle chodzisz z nią za rękę po publiku i topikach, co co sobie mam kurna myśleć...???!! Że to mój jakiś cichy wielbiciel mi POGRÓŻKI wysyła?? Wystarczyło mi napisać "odpieprz się", Lex... Wystarczyło... A nie jeszcze do mnie pisać i udawać, że się nic nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Mam Ci przypomnieć, jak mnie napadła na dziale ogólnym z pretensjami, że z Tobą piszę?? nie wiem o czym piszesz....możesz wyjaśnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: nie wiem o czym piszesz....możesz wyjaśnić? No pisała mi dwuznaczne teksty na ogólnym, sugerując, że ja niby z Tobą romans mam i że to wszystko zmierza w złym kierunku... To tez jej coś głupio odpisałam na to, żeby sobie myślała, że coś nas łączy (bo mnie wkurzyła, na maksa - infantylne, niedojrzałe zachowanie), jak ona mi głupio pisze, to ja też jej głupio odpisuje A potem była akcja z blokadą skrzynki i pisaniem, że jestem denna lub beznadziejna... A nie czekaj: " że słabo mi to wychodzi"... Nie wiem tylko, co, bo mi ten ktoś nie wyjaśnił w czym jestem aż tak słaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Seven napisał: Nie wystarczy wyczyścić spamu? Za pierwszym razem działało, za drugim jak u mnie ktoś zablokował, to już się nie dało nic z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Ismael de Mexico napisał: nie wiem o czym piszesz....możesz wyjaśnić? Wyjaśniło się? To się cieszę : ) sajonara i ariwederczi, oboje jesteście w ignorach (Ciebie czasem czytam, bo lubię głupoty, jakie wypisujesz, choć tych co kiedyś o kiełbach i ssaniu pisałeś, nic nie przebije ; ))) Z grzeczności jeszcze i przez wzgląd na dawne czasy ci odpisuje. I żeby inni wiedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 870 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Wdzięczna napisał: No pisała mi dwuznaczne teksty na ogólnym, sugerując, że ja niby z Tobą romans mam i że to wszystko zmierza w złym kierunku... To tez jej coś głupio odpisałam na to, żeby sobie myślała, że coś nas łączy (bo mnie wkurzyła, na maksa - infantylne, niedojrzałe zachowanie), jak ona mi głupio pisze, to ja też jej głupio odpisuje A potem była akcja z blokadą skrzynki i pisaniem, że jestem denna lub beznadziejna... A nie czekaj: " że słabo mi to wychodzi"... Nie wiem tylko, co, bo mi ten ktoś nie wyjaśnił w czym jestem aż tak słaba Słaba? Never! Ja wstawiam w avek młode laseczki i nikt nie podrywa Ty, choinkowe bombeczki i priv rozgrzane do czerwoności Edytowano 2 godziny temu przez przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 513 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Wdzięczna napisał: Za pierwszym razem działało, za drugim jak u mnie ktoś zablokował, to już się nie dało nic z tym zrobić. Czytałam, że jest jakiś ciąg kodu, którym można to zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Wdzięczna napisał: Wyjaśniło się? To się cieszę : ) sajonara i ariwederczi, oboje jesteście w ignorach (Ciebie czasem czytam, bo lubię głupoty, jakie wypisujesz, choć tych co kiedyś o kiełbach i ssaniu pisałeś, nic nie przebije ; ))) Z grzeczności jeszcze i przez wzgląd na dawne czasy ci odpisuje. I żeby inni wiedzieli to dlatego mi wbijasz na priva cyklicznie....dziwne tłumaczenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Słaba? Never! Ja wstawiam w avek młode laseczki i nikt nie podrywa Ty, choinkowe bombeczki i priv rozgrzane do czerwoności masz kubek i kawe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 870 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: masz kubek i kawe.... znowu okularów nie wyczyściłam gdy zdjęcie wstawiłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Słaba? Never! Ja wstawiam w avek młode laseczki i nikt nie podrywa Ty, choinkowe bombeczki i priv rozgrzane do czerwoności Poczekaj, poczekaj... Cierpliwości... Myślę, że jesteś dla siebie zbyt surowa : ) To, że za rogiem czai się niedźwiedź albo ukryty smok, jest niemalże pewne... : ) W to, że Twój priv świeci pustkami, również nie wierzę... boś Ty skromna dziewczyna i z pewnością się nie doceniasz na pewno masz powodzenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: znowu okularów nie wyczyściłam gdy zdjęcie wstawiłam. a co jak wpadniesz do otwartej studzieniki przez te brudne okulary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 870 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Poczekaj, poczekaj... Cierpliwości... Myślę, że jesteś dla siebie zbyt surowa : ) To, że za rogiem czai się niedźwiedź albo ukryty smok, jest niemalże pewne... : ) W to, że Twój priv świeci pustkami, również nie wierzę... boś Ty skromna dziewczyna i z pewnością się nie doceniasz na pewno masz powodzenie. Tego się nie dowiem. I mi skrzynkę zablokowali a mi to ....li Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: to dlatego mi wbijasz na priva cyklicznie....dziwne tłumaczenia Słuchaj. Jak się wstydzisz przed Hebunią, że to Ty pisałeś do mnie pierwszy (równocześnie pisząc z nią) to nie wiem, wystarczy powiedzieć. I zmienię dla Ciebie interpretację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 870 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: a co jak wpadniesz do otwartej studzieniki przez te brudne okulary? Używam ich tylko do czytania i pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 46 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: Czytałam, że jest jakiś ciąg kodu, którym można to zrobić. Kiedyś mi się udało i odblokowałam tym ciągiem i odpowiednim kluczem. Teraz miałam tak bloknietą skrzynkę, że nawet to mi nie pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Słuchaj. Jak się wstydzisz przed Hebunią, że to Ty pisałeś do mnie pierwszy (równocześnie pisząc z nią) pisze równocześnie z wieloma osobami w tym wieloma laskami...za pisanie na wyłącznosc trzeba zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach