Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Kiedy Wy zapragnęliście związku?

Polecane posty

Witam. Ja mam 38 lat i dopiero jakieś kilka miesięcy temu ja zapragnąłem związku. Ja wcześniej uważałem, że związek to miła, ale tylko opcja i skutek uboczny zakochania się. Ja mam wrażenie, że niektórzy ludzie próbują robić odwrotnie, czyli najpierw próbują kogoś poznać, a ewentualnie potem w tej osobie się zakochać. Ja nie widziałem potrzeby takiej kolejności.

Teraz mnie zastanawia, na ile pragnienie związku ma związek z wiekiem, a na ile to ze mną jest coś nie tak? Więc kiedy Wy zapragnęliście kogoś mieć?

Edytowano przez Daniel86
Zmiana kropki na znak zapytania.

W piaskowcy i trafiłem lachona 

A potem jak straciłem pod koniec podstawowki to pare czasu i chciałem nowy związku 

Gimnazjum trochę przebimbalem ale podobala mi się jedna malutka blondynka więc chyba chciałem i wtedy tylko niesmialosc 

A w liceum już próbowałem ogarnąć lachona 

A potem chciałem skrycie ale odłożyłem na później po szkole 

Czyli w sumie od zawsze 

Ja jestem dziwny bo nigdy nie chciałem zaliczac 

Np mając 18 to już chciałem rodziny 

• Thanks 1

Podchodziłeś do tego na luzie: jak się zakochać to będzie. Część ludzi i w Twoim obecnym wieku tak myśli. A część chce się zakochać to stara poznać kogoś i sprawdzić czy się zakochają, czyli Ty pasywnie do tego podchodziłeś, a tacy aktywnie. W pewnym wieku trzeba już aktywnie, to nie czasy gdy w szkole czy na imprezie było się wśród masy wolnych ludzi i coś spadło z nieba. Nie uważam by z Tobą było coś nie tak. A pragnienie związku w sensie o jakim piszesz, myślę że przychodzi z wiekiem właśnie. Ja od koło 30ki chciałam, albo po, dokładnie nie pamiętam. 

• Thanks 1

1 minutę temu, Jukon tworki welcome napisał:

A jesteś praficzkiem?

TU WSZYSCY SĄ

• Haha 1

3 minuty temu, Jukon tworki welcome napisał:

To kluczowe pytanie dla oceny jego zjepaniaaa🤣

dokładnie, laska chce od razu wiedzieć z kim ma do czynienia...

Około 19 lat. I tak od 20 roku życia jestem w związku. 

obecne pokolenie przed 30-stką .

• Thanks 1

16 minut temu, Hebee napisał:

Podchodziłeś do tego na luzie: jak się zakochać to będzie. Część ludzi i w Twoim obecnym wieku tak myśli. A część chce się zakochać to stara poznać kogoś i sprawdzić czy się zakochają, czyli Ty pasywnie do tego podchodziłeś, a tacy aktywnie. W pewnym wieku trzeba już aktywnie, to nie czasy gdy w szkole czy na imprezie było się wśród masy wolnych ludzi i coś spadło z nieba. Nie uważam by z Tobą było coś nie tak. A pragnienie związku w sensie o jakim piszesz, myślę że przychodzi z wiekiem właśnie. Ja od koło 30ki chciałam, albo po, dokładnie nie pamiętam. 

Teraz najbardziej pragnę jak bym tak wszedł na psa to bym chyba nie wyszedł 

I tak się zastanawiam po co twoje postulaty z pierwszy rok to się nic nie zrobi oprócz sex

16 minut temu, Jukon tworki welcome napisał:

A jesteś praficzkiem?

Tak.

Przed chwilą, Daniel86 napisał:

Tak.

To skoro przez tyle lat nie miałeś potrzeby albo umiejętności tego zmienić to jesteś zjepem niestety i to jest z toba nie tak 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się