malowany 217 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 6 godzin temu Co ty wiesz o życiu tylko tyle że masz małego pindolka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 6 godzin temu Coś tam wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu 11 rok vs samodzielność, daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Trochę tonę w długach i nałogach, ale wciąż na powierzchni. Trzymaj kciuki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Trochę tonę w długach i nałogach, ale wciąż na powierzchni. Trzymaj kciuki. A gdzie się spuszczasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, malowany napisał: Trochę tonę w długach i nałogach, ale wciąż na powierzchni. Trzymaj kciuki. Może elka ci pożyczy a ty się zawiniesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Może elka ci pożyczy a ty się zawiniesz Biorę wszystko na klatę, jak facet i sam dźwigam ten ciężar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Biorę wszystko na klatę, jak facet i sam dźwigam ten ciężar. Wyglądasz na takiego co lambo się buja na chorom córkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Nie rozumiem cię, sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: Nie rozumiem cię, sorry. No na pozyczki od naiwnych bab 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 208 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: No na pozyczki od naiwnych bab A jak tak patrzysz w lustro to jaką historię wyczytujesz z niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Mamy tutaj fankę sanah huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: A jak tak patrzysz w lustro to jaką historię wyczytujesz z niego? Strasznie zboczone pytanie jak na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu uhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Najbardziej boję się dnia w którym braknie mi na tytoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Od marca będziesz się tym martwił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Od marca będziesz się tym martwił 2-3 lata jeszcze pociągne myślę na oparach depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Uważaj na elke nie warto jej ufać zrobila to ze mną zrobi z każdym innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Uważaj na elke nie warto jej ufać zrobila to ze mną zrobi z każdym innym Mam swój rozum, bardziej rozwinięty od twojego:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Mam swój rozum, bardziej rozwinięty od twojego:/ Ja mam 180iq ale wiarę w dobro która mnie gubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, malowany napisał: Mam swój rozum, bardziej rozwinięty od twojego:/ Elka jest swoja nie będzie nikogo nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach